Cum putem rationaliza sentimentele?
Raspunsuri - Pagina 2
Clover spune:
E doar o manifestare a problemelor din cuplu. O sa iti treaca odata cu terminarea cursului cu el. In locul tau m-as concentra pe situatia de acasa.
kariguld spune:
ma bag si eu in discutie....
dar profesorul? raspunde sentimentelor tale? cumva....
care e situatia lui maritala? poate are o sotie...copil...o familie fericita...
tu esti pe cale sa te indragostesi...dar el? ce garantie ai ca va raspunde sentimentelor tale in aceasi masura? daca vei descoperi ca nu are sentimente fata de tine?
e normal si foarte placut sa te indragostesti, sentimentele sunt extraordinare, te inalta...iti dau aripi...dar vezi sa nu ti le franga profesorul...
mintea ta acuma traieste intr-o fantezie...inchipuirea ta plasia o pauzaste diferite scenarii...dar fii constienta si realista pana la urma...ca sa nu te trezesti zdrobita.
perioada de indragostire trece repede si are urmari...naste o iubire puternica, trainica....sau o crunta dezamagire!
sfatul meu, sa fii cat mai realista!
Kari
Rufus spune:
Eu nu m-as impotrivi asa tare...de fapt, cred ca nici nu as avea sanse.
E frumos sa iubesti, chiar platonic, mai ales ca nici nu vrei sa tulburi apele. In fond, tipul te mobilizeaza, probabil ca esti as la materia lui, ii arati astfel ca-l apreciezi. Sunt sigur ca tipul a observat ceva din privirea ta, dar nu-i bai, oamenii se plac frecvent, viata merge inainte.
Nu putem, nicicum, rationaliza sentimentele. Doar faptele...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
lalilu spune:
Eu nu m as impotrivi deloc. Desi sunt maritata, am 2 copii, un sot bun si o viata tihnita...trebuie sa recunosc ca duc dorul " fluturasilor' din stomac.. Mi e dor sa fiu indragostita, desi ma feresc de ispite, doar sa nu stric echilibrul copiilor. Daca relatia mea cu sotul meu ar fi ca a ta cu "partenerul'' tau (nu ti e sot?), atunci cred ca as risca...
Totul este sa fii pregatita pentru orice, si mai ales pentru propriile tale decizii.
Lalilu-mama Mariei si a lui Luca
clara25 spune:
Vad ca majoritatea m-ati etichetat ca fiind indragostita Nu,nu sunt,abia l-am vazut de 4 ori..
Am stat si m-am gandit zilele astea si am ajuns la concluzia(mentionata de unii dintre voi) ca tot ce mi se intampla este o manifestare a problemelor mele din cuplu.Rezervorul meu de dragoste este gol,dupa ani de zile in care nu am prea socializat si implicit nu am cunoscut multa lume acum am vazut pe cineva care s-a potrivit asteptarilor mele si..am clacat.Am nevoie de dragoste si sunt foarte disponibila sufleteste.Probabil ca as fi fost atrasa de oricine s-ar fi apropiat de asteptarile mele.
Solutia e sa incerc sa am o relatie cu partenerul meu,de care sunt si dependenta material.El nu ar accepta niciodata ca sa am o relatie cu altcineva atata timp cat suntem impreuna,asa cum probabil nici eu nu as tolera de la el.Pe el l-am iubit mai mult decat pe orice pe lumea asta si inseamna enorm pentru mine.Insa...
Cat despre profesorul meu frumos,repet probabil e insurat(am vazut ca are vergheta).Ca sa nu mai zic ca fluturasii sunt doar la mine,pentru el sunt doar o studenta printre alti studenti.Asa ca nu vreau sa ma indragostesc,m-as condamna singura sa sufar.
Dragostea da,e minunata,iti da aripi,dar ii trebuie iluzii,asteapta ceva in schimb..asa ca,din punctul meu de vedere consider ca s-a terminat...ceva ce nu a inceput niciodata.
In februarie,dupa sesiune,cand nu o sa il mai vad,povestea asta sper sa fie doar o amintire care o sa ma faca sa zambesc..Si daca mai gasesc subiectul o sa vin sa va spun finalul..
Diana
kariguld spune:
clara25, atunci cand esti vulnerabila , atunci prind viata fluturasii. vulnerabil insemnand orice, lipsa partenerului, cand nu e langa tine, lipsa unei iubiri solide, lipsa dragostei, a pasiunii, ...treci prin diferite stari sufletesti....atunci esti vulnerabila!
Kari
BeLucci spune:
Citat: |
).Diferenta nu e mare de varsta,5-6 ani poate,el probabil e insurat,eu am un copil |