Puiuti de Randunici 2008!!(110)
Raspunsuri - Pagina 5
lyvy spune:
Heloooo!!!
Sa vedeti ce am auzit eu azi de la o mamica, care a venit la farmacie:
Ca a auzit ea dintr-o sursa foarte sigura care are relatii la judet, ca de la 1 ian 2009, alocatia de stat pentru copiii pana in 3 ani va fi de 500 ron, iar indemnizatia va fi de 900 ron, si mamele vor putea sa stea acasa pana la varsta de 3 ani, iar aceasta lege se aplica si pentru mamele aflate deja in concediu.

Stie cineva asa ceva , a auzit cineva asa ceva, sau sunt baliverne?????

Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Tuchita

Ursule, insanatosire grabnica la randunoi!!
Ariel, ma bucur ca ai omorat lighioana!!!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Hai mah , A AUZIT CINEVA CEVA referitor la ceea ce am scris mai sus?????
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
tuchita spune:
Lyvy, mi-as dori sa fie adevarat!
Mi se pare putin probabil, seamana a " pomeni electorale"!
Mersi pt majorete, lasa-le sa fie odihnite marti!
Ursule, sanatate ursuloiului mare!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
adriuta spune:
Am reusit sa citesc cap. trect da' tre sa fug a urla.S-a trezit si isi cere drepturile.:))
So...dau send sa nu pierd tot.
Ha ha ...cred ca a adormit ca e liniste si tac-s a schimbat programul de pe desene. Bai ce noroc au barbatii astia ca parca ar purta smn prin buzunare...
Fetelor, A NASCUT MARYB ???? Tare mult m-as bucura sa mai stiu ce e cu ea.
Ma bucur ca v-a distrat bebelacul meu. Asa e el activ dar mi-e sincer tare teama sa nu aiba mai tarziua de suferit de pe urma temperamentului lui. Acum ne distreaza pe toti. Om trai si om vedea.
Luny sotu a zis ca se duce in garaj si face curatenie si tot ce inseamna... telefon vechi, chei, radio antic si de demult, telecomenzi, etc strange si aduce. Cica de ce sa dau banii pe jucarii ca tot nu se joaca cu ele, dar telecomenzile ii plac.
Ce frumos se joaca Mateiush cu tati. :). Si ce frumos gangureste de parca incearca sa intoneze ceva. Doamne ajuta sa iasa repede dintisorii si fara dureri. De acu' sa pazesti canaelele. Ti-am zis ca piscile sunt inofensive. BTW n-au cerut azil la vecini? Maya mea e pe cale :)))
mstela sanatate nepotzelei ca e tare dagutzica. De asemenea numai bine surorelei care este in o stare tare fragila acum.
lianam ce frumusika e Teo. Lasa mami n-ai vazut spanac al meu ce face. Ca asa castronul il rastoarna cand si cand dar el TOATA ziua baga mana si scoate mancarea care si-o picteaza pe fata.Sanatate lui Teo mic si scumpa.
ccris_ccris vrei sa-i faci surpriza cand se intoarce sa gaseasca casa pahar? Nu-i asa ca parca iti doreai sa stai la bloc? Succes la curatenie si la mamicit.La mine e muca de sisif, cand spal fac mancare curatenie si zic gata...tot vad ca iar incep sa o iau de la capat: iar is rufe de spalat, mancare de facut...of offf.
frumussik ce dulce e puiul tau.Imi pare rau sa aud ca a fost bolnavior
Simo27 am uitat sa-ti zic de ATV...MARFAAAAAAAAAAAAAAA:))). Deja isi manifesta preferintele...personalitate nu gluma.
cleme pune putin zahar in legume, apoi dupa ce se invata cu ele ii tai zaharul.
Ariel dulcik tare e Teo dar e rau tare.
Sovi si noi aveam o fata care din sarutmana nu ne scotea. :)) Nu-i asa ca e nashpa...brrrrrrrrr... imbatranim :(((
Kya super pozutzele si e...TOAMNA..ce frumoooos.
mimooooooo ce-ai patit mami, daca il faceai acu 10 ani strigai cucu bau...asa gandeste-te ca ai pui langa tine dupa ce Teo pleaca. Ptiiiii io MA GANDEAM SA-mi fac copil la anii tai si ca o sa fie super ca nu o sa raman singura.
Viooooooooooooooo...bine ai revenit. :)) cine vorbeste:). Va doresc sa aveti o vacanta super si sa stii ca daca papa tzitzi spun dr-ii ca nu prea au nevoie de apa.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
lyvy spune:
Chiar oare ce mai face MaryB???
Adriutza
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Cand intru eu, nu-i nimeni!
Incep sa-mi pun intrebari!!
Si tot punandu-mi cred ca ajung la 1000 msj!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
Kya spune:
Livi uite, ca sa te distrezi pana la 1000 de mesaje:
Fiind foarte meticulosi, englezii au statistici pe baza
> carora pot prezice cati oameni vor muri anul viitor.
> Pe de alta parte, sicilienii pot sa precizeze si cateva
> nume...
O doamna distinsa intra intr-un butic elegant de palarii.
> - Cu ce va putem servi?
> - Mi-as dori o palarie mare, cu ceva romantic, poate cu o tenta bleu sau verde, poate cu flori stilizate...
> - Concret, la ce va ginditi?
> - Concret, la o partida de sex. Dar ar fi buna si o palarie
> frumoasa...
Gigel vine acasa zgiriat tot pe fata, pe git, pe miini.
- Doamne sfinte, ce s-a intimplat ??
- Am facut hora in jurul bradului.
- Pai, si de ce esti zgiriat in halul asta?
- Eram putini!
- Ioane, cumparatu-ti-ai masina?
- Cumparat, Vasile!
- Ce culoare?
- Pai ma Vasile, ai vazut ceriul la apusu' soarelui?
- Vazut-am!
- E, tot ase ni, numa' ca verde.
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here!