Un copil de sapte ani maltratat de mama...

Un copil de sapte ani maltratat de mama... | Autor: Octavia75

Link direct la acest mesaj

Incredibil, dar se intampla....

Un copil de sapte ani, din Botosani, a fost ars cu lumanarea si dat cu capul de pereti de mama lui.....

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/106223/Un-copil-de-sapte-ani-din-Botosani-a-fost-ars-cu-lumanarea-si-dat-cu-capul-de-pereti-de-mama-lui.html

38+

Octavia75 & bebe mic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Este groaznic!
Nu stiu cum se poate intampla asa ceva, sa ti lovesti copilul cu o asemenea cruzime!!!!!!!!!

Ralu- mamica de fetita superba!!!
http://community.webshots.com/album/567799118dvcfRG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

asemenea parinti ar trebui IMEDIAT arestati!

pacat ca legea nu se schimba in acest sens, ca protectia unui copil e lasata la bunul plac al unor asemenea parinti...

eu am vazut in America, acum doi ani, intr-o parcare o mama tipa si chiar si-a lovit copilul, avea doi, unul plangea ca vroia ceva si nu vrea sa se urce in masina...atunci maicasa a inceput sa tipe la el...si l-a lovit peste spate. cineva cred ca a sunat la politie, ca mai erau masini in parcare, si a venit politia imediat. cu doua masini. fix langa masina respectiva s-au oprit, si in doua minute, nu mai mult, i-au pus catusele la acea mama, un politist a luat copilul care plangea in brate, avea cam 4, 5 ani, celalalt era micut, poate un an si un pic. ma uitam cu copii si sora mea, eu ca la a spatea minune, sora mea imi spunea ca asa ceva se intampla daca iti lovesti copilul.

asa ar trebui si in Ro, cum se afla de astfel de cazuri si mai ales sunt dovezi clare ca , copilul a fost lovit, parintele arestat imediat!

gata ca ma enervez prea tare....

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu-i incredibil deloc atata vreme cat sunt si parinti care-i omoara! Culmea este ca i se va face mamei o favoare - cred ca se va simti usurata sa fie decazuta din drepturile parintesti si sa scape de copil si de responsabilitati pentru ca, evident, acel copil o incurca - ca e ocupata cu concubinul, nu cu copilul
Corect ar fi sa faca si vreo cativa ani buni de puscarie pentru vatamare corporala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mereu ma revolt la asemenea stiri!!!
De ce oare da Dumnezeu, copii sanatosi, unor oameni care nu stiu sa aprecieze asta, iar celor care-si doresc din toata inima un sufletel langa ei,le dau un copil bolnavior care sufera si lupta sa supravietuiasca? De ce?

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! A inceput votarea :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Eu tot nu pot sa pricep, si nici nu voi intelege vreodata cum o mama poa' sa faca asa ceva! Este strigator la cer. In primul rand ca esti MAMA si este al tau, iar in al doilea rand chiar daca persoana care are un copil este asistent maternal nu vede cat este de mic copilul si cata nevoie are de ingrijire?
ESTE STIGATOR LA CER SA LOVESTI O FIINTA FARA APARARE!

Ralu- mamica de fetita superba!!!
http://community.webshots.com/album/567799118dvcfRG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Octavia75 spune:

[quote]citat din mesajul lui NanaMotoc

De ce oare da Dumnezeu, copii sanatosi, unor oameni care nu stiu sa aprecieze asta...

Copiii nu au nici o vina saracii ca se nasc in familiile in care se nasc. Sa dea Dumnezeu sanatate tuturor copiilor, ar trebui insa pedepsita, inconstienta celor care le dau viata, dar uneori, cum spunea si Cristina_C, decaderea din drepturile parintesti este chiar o usurare pentru acestia.
Ce ar fi daca si mamei i s-ar aplica acelasi "tratament"...?

38+

Octavia75 & bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Si pe mine m-a intristat si mai ales m-a enervat cumplit acest subiect pe care l-am urmarit la stiri.

Mama copilului sigur are ceva anormal, poate e nebuna, iresponsabila, inconstienta etc. Dar cei de langa ea sunt normal? Invatatoarea, de exemplu, are sau nu vreo obligatie legala sa anunte politia cand banuieste ca un copil a fost agresat? Se intelege ca mama a primit plangeri ca al ei copil fura de mancare. Cine a facut aceste plangeri, cine a parat copilul? Invatatoarea, nu? Pai ea, ca om, ca femeie, nu s-a gandit nici o secunda: Mai, oare de ce fura mancare un copilas de 7 ani? O fi el asa hot din nascare sau pur si simplu e infometat? Iar ranile de pe corp se intelege ca erau mai vechi. Voi ce ati face daca ati banui ca uh copilas e ars pe fata cu tigara? Cum ati reactiona?

Pe urma DPC-ul ce a pazit? Inteleg ca unii asistenti sociali mai citesc subiecte pe DC. Pai sa-l citeasca si pe asta si sa vada ce ioresponsabili sunt colegii lor de la Botosani. Cum au putut sa-i dea pe mana copilul acelei femei, cand si vecinii stiau ca respectiva n-are nici o sursa de venit. E clar ca a luat baietelul de la orfelinat ca sa beneficieze ea si concubinul ei de nenorocita de alocatie.

Oare de cate cazuri din astea trebuie sa mai aflam pana sa se schimbe legea care indeamna cu orice pret la integrarea copiilor in familiile naturale? Oare chiar nu conteaza cum sunt aceste familii si ce pot ele sa ofere?

Intr-adevar, de ce la noi se permit nu abuzuri, ci situatii abominabile, iar in alte parti esti decazut din drepturi numai pentru o palma? De ce la noi mamele care isi parasesc copiii sunt RUGATE sa ii ia inapoi, in loc sa fie condamnate pentru neglijarea propriilor copii?

Of, tare ma doare sufletul cand vad atata nedreptate pe lume, dar si indolenta din partea celor care ar putea imbunatati lucrurile.

Bedrosmart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Incredibil!Altele se chinuie sa aiba copii si altele nu stiu sa-i pretuiasca !I-as aplica acelasi tratament,sa vad, i-ar conveni?!

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Cred ca inainte de a face copii ar trebui sa ne facem cu totii un control la cap. Sunt femei care plang o viata ca nu pot face copii iar oameni ca astia isi bat joc de minunea pe care le-a oferit-o viata. Rusine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Doamne fereste cum pot fii asa crude unele mama .Cand eu abia astept sa-l am in brate sa ii ofer tot ce vrea el si mai ales dragostea mea.Offffffff doamne ce cruzime.

+38 apoisebastian

Poze Vacanta

Mergi la inceput