Copilasi de iulie-august 2004 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
philip spune:
dana, super barbateii tai si piciul e simpatic foc. sa fiti cu totii sanatosi!
philip&andreea
Marina spune:
cristalinaaaaaaaaaa,
aud ca tu esti speranta mea sa-mi recuperez pantalonii de calarie ai mariei de la Domnul Profesor care taman veni din Germania...fac cinste cu o bere ce zici?
Marina spune:
mey si mitzu e tare pasionat de cartile cu activitati..sa gaseasca cuvinte, multimi, diferente intre poze, ore intregi ar sta
Azi la gradi l-a intrebat doamna de balet daca nu vine la ea la ora si s-a uitat la ea ofensat si i-a spus " ce nu vezi ca eu sunt baiat? eu merg la masini de curse". I-am trimis mesaj lui taica'su sa-i spun, cred ca i-am facut ziua asa mandru a fost
Nu va zic ca al meu sot imi trimite linkuri cu echipamente de protectie pt carting etc desi stie bine ca pana la 6 ani nu-l primeste nici naiba pe plod la carting, da deh cica sunt chestii de barbati care mie imi scapa
kim222 spune:
Citat: |
Nu va zic ca al meu sot imi trimite linkuri cu echipamente de protectie pt carting etc desi stie bine ca pana la 6 ani nu-l primeste nici naiba pe plod la carting, da deh cica sunt chestii de barbati care mie imi scapa |
hi,hi...si eu care credeam ca numai eu sint closca ..mie mi-e frica de accidentari...de orice natura
Marina spune:
mie imi e groaza mai ales ca mitzu are o fixatie cu masinile de curse si taica'su cu motocicletele.
Da aku ii las si o fac pe democrata,mai vaz eu peste 2 ani cum imi impun punktu de vedere
kim222 spune:
Eu sint Stan patitul..si mi-e frica din motive obiective de accidente...mi-e frica si cind il vad pe bicicleta!
am plecat acasa..o zi buna schimbul I!
roxanaz spune:
buna dimineata!
Danule asa zici, ca-s astenica ca e doar marti? is astenica de plictiseala, copil n-am ca e la bucuresti, luni am facut seara cornuri pana la 9.30, ieri am iesit cu o prietena la cafea... nu mai stiu cum sa imi umplu timpul. Paul are ochii verzi acum?
Ioana, de dormit dorm... dar cat sa o fac?
Oliv nu prea zice mare scofala... iar eu nu il sacai deloc.
ma duc sa imi beau cafeaua... si sa ma apuc de munca.
pupicei tuturor, o zi buna de tot!
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Roller, ce baieti frumosi ai, ce mumos e juniorul
Kim, pupam copilu` silitor
Rox, unde e Patrick ???
Io raportez k m-am trezit cu fatza la cearsaf asa k nu raportez nimik
Daria & GIULIA(2004 08 16)
g_ioana spune:
Neatza...Daria si io m-am trezit caml-am luat la rost pe tati ca de ce-mi da trezirea ca azi ie sambata
Vivia meiii da ce moderni sunteti cu vaccinulsi noi vrem sa ne vaccinam,pe cupil ma mai gandesc daca-l intep sau nu...bravo lui Uka ca are rabdare la activitati
Dana super baietii tai,sa-ti traiasca imi place poza cu baietii care dorm
Merg sa beau un capuccino, poate ma conving ca azi ie miercuri
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Rox, unde e Patrick ??? |
pai am scris mai sus, la Bucuresti