Ce parfumuri va plac ? (8)
Raspunsuri - Pagina 18
clyo spune:
Camelia, wow, super achizitii, sa le folosesti cu placere.
astept detalii (multe) despre Alexander McQueen - Kingdom.
Alia, aceleasi urari si pt tine.
eu una nu mai comand nici un parfum fara sa-l fi testat inainte.
Carrye, sunt multumita de el, cum ziceai si tu, cu el si cu fdt am o fata aproape perfecta
al meu e stick jumatate verde jumatate nude si ma ajuta in mai multe situatii.
e primul corector, inainte foloseam mai mult iluminator.
tumpi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carrye Aici sunt Dana! Va citesc in fiecare zi, n-am mai intervenit ca nu mi-am mai cumparat nimic :( Sunt intr-o perioada in care mi-am pus banii in tot felul de cursuri si mi-a fost mila sa mai dau si pe parfumuri desi mi-a ramas lista deschisa: Angel, Kenzo Jungle, Chanel Allure, Givenchy Absolutely Irrezistible si mi s-au terminat Chopard Wish si Escada Magnetism...A, si imi place la nebunie pentru iubitul meu Dior Homme Sport. Abia astept sa i-l cumpar! Eu folosesc Burberry London si Brit acum chiar daca s-a facut frig. Deocamdata n-am trecut la alea grele gen D&G Red sau Allure Sensuelle. Inca mai am pofte de Lolita, cum deschid dulapul e primul care imi sare in nas si pun imediat mana pe sticla, probabil si din cauza ca in vara nu il simteam deloc si acum fiind mai rece sta mai bine pe piele. La fel si cu Infinment si Brit. Cat despre EL Double Wear, chiar aseara l-am folosit, am dat o crema usoara inainte si chiar s-a asezat foarte bine desi in ultima vreme nu prea mai imi place ca mi se pare ca imi lasa tenul foarte uscat. Poate unde am si folosit fonduri de ten mai lejere peste vara. Sa nu va luati Chanel Pro Lumiere ca este apa de ploaie! Si aproape 200 lei flaconul. Imi pare rau ca nu simti ca acopera, are cea mai mare putere de acoperire dintre toate fondurile de ten testate de mine. Eu o sa imi iau pentru iarna tot EL Double Wear dar varianta asta noua, cica e mai lejera. Desi imi place mult si fondul de ten de la Clinique varianta aceea hidratanta. Eu dau cu un corector pe bubite inainte de fondul de ten si nu se mai vad. Gabi, niciodata nu avem destule parfumuri. Eu am renuntat de multa vreme sa le mai numar. Va pup fetelor! |
Cary, am vazut ca tu folosesti Burberry Brit, cum il poti descrie?
Eu am primit ieri o monstra de Escada Incredible ME.Asa si asa nu pot spune ca ma da pe spate.
Acum am o lista de parfumuri sa vad ce aleg,tb sa ajung sa miros si nu stiu cand sa o fac.
Daca cineva are ceva de pe lista mea si imi poate spune ceva pareri, desi stiu ca ph-ul fiecaruia e diferit,dar macar sa-mi fac o idee
Dior - Miss Dior, Pur Poison Elixir
Versace - Bright Crystal
Bvlgari - Voile de Jasmin
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
irinaaa spune:
mi-am mai gasit un parfum de la kenzo dupa care morrr ( pe langa jungle)
kenzo amour - le parfum
http://www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Kenzo-Amour-Le-Parfum-4696.html
superb, oriental asa smoky, dulce si miroase si a scortisoara si e diviin
il stiti? va place?
ma intereseaza daca e persistent
camelia_daniela spune:
Irinaa, ai incercat Kenzo - Amour pe pielea ta???
Am incercat acum pe un "coltisor" de piele si EL Sensuous si prima impresie nu m-a dat pe spate, dar il voi mai incerca odata pe-ndelete si revin cu detalii ... prima impresie a fost ca miroase a "sapun", dar dupa cateva minute mirosul s-a "imblanzit" nici nu stiu cum sa-l descriu oricum as putea spune ca "duce" o idee cu Crystal Noir ....
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
alia_ro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinaaa mi-am mai gasit un parfum de la kenzo dupa care morrr ( pe langa jungle) kenzo amour - le parfum http://www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Kenzo-Amour-Le-Parfum-4696.html superb, oriental asa smoky, dulce si miroase si a scortisoara si e diviin il stiti? va place? ma intereseaza daca e persistent |
pe asta nu-l stiu, dar eu am www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Kenzo-Amour-Indian-Holi-2273.html" target="_blank">Kenzo Amour Indian Holi si miroase oriental. E nou, in editie limitata. Review-urile spun ca seamana cu 'Amour', insa e mai fructat... eu zic ca persista mult.
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
irinaaa spune:
kenzo amour simplu nu stiu cum miroase. am tot vazut pe forum de la beaute-test.com ca majoritatea fetelor folosesc pe perioada asta toamna iarna kenzo amour le parfum, il descriau ca fiind cald, dulce si spicy. exact genul meu.
si azi l-am vazut in Ina din Carrefour, l-am mirosit si a fost dragoste la primul miros. era parca 220ron 50ml... acum, dupa 6ore mai miroase pe incheietura, asa subtil .. are ceva comun cu jungle, asa mi s-a parut
irinaaa spune:
cat va tin parfumurile? daca va dati si pe incheietura, cate ore persista? am observat ca parf orientale tin cel mai mult ...yeeeee
la mine angel si hypnotic poison - facute sa reziste ... sa reziste ... sa reziste ca in reclama
danamiha spune:
Fetelorrrrrr, cat ati scris! Ce bine, e o placere sa va citesc
Clyo, Carrye, azi am folosit din nou DW si imi place mult, prima impresie a fost gresita, chiar mi-a placut cum arata pe fata, e diferit de MF. Am fost din nou la Douglas, maine plecam din Oradea asa ca am profitat Parfumuri nu mai iau, am trecut la altele, sistemul in 3 pasi de la Clinique si un blush tot de la ei.
Am mirosit o gramada de parfumuri, Clyo am testat Absolutely Irrezistible, dar nu ma intreba cum e
Camelia, sa te bucuri de parfumuri Nu spui nimic de preferatul meu pentru vara, Guerlain - Shalimar - Eau legere?
Versace - Bright Crystal, Bvlgari - Voile de Jasmin miros a trandafiri, chiar le-am testat...din nou.
pe toate
danielag spune:
Tumpi, eu am Bright Crystal dar mi se pare un parfum de vara. Notele de trandafir pe care le-a mirosit danamiha sunt de fapt note de bujor (eu il simt foarte clar pe piele). Pe pielea mea se simte foarte distinct si magnolia. Parfumul e foarte floral, pe mine nu tine foarte mult, sau m-am obisnuit eu cu el pentru ca la inceput tinea destul de bine. Sticla in schimb e kitch-oasa rau. De fapt nu sticla, ci capacul - eu am o sticla de 90 de ml si capacul e cat un cartof de dimensiune medie .
Carrye, spuneai de Dior Homme Sport si am crezut ca pe asta l-am mirosit ultima data cand am fost in Sephora, dar a fost de fapt Allure Homme Sport de la Chanel. Am mirosit testerul pana mi s-a facut rau .
Eu am primit de ziua mea Clinique Happy, varianta barbateasca . La cererea mea, pentru ca mi s-a parut interesant parfumul. E varianta mult mai buna a celui de dama, care este prea citric pentru mine. Voi purtati si parfumuri barbatesti? Eu foloseam cu succes la un moment dat Acqua di Gio, varianta barbateasca, care e unul din preferatele mele.
Daniela