Ce parfumuri va plac ? (8)
Raspunsuri - Pagina 17
gabi30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabytza25 mie imi place Christian Dior - Addict... bineinteles ca nu imi permiteam sa cumpar unul original, insa reincarcam (probabil cu un fake) la un pret mult mai mic. din pacate in ultimul timp nu mai exista aceste magazine de unde incarcam si imi pare tare rau... poate candva o sa pot sa mi-l si permit pe cel original. |
Sa stii ca acu' cativa ani ,cand nu imi permiteam sa iau parfumuri originale ,am folosit Refan si eram multumita
Mai luam si eu de la magazine din alea ce ti le umplea pe loc dar nu erau asa bune ca Refan.In Cluj mai sunt si acum destule
Gabi
alia_ro spune:
citat din mesajul lui sali Oricum, Paco Rabanne e cam peste tot la reducere, numai ca pe strawberry Metal Edition Pour Elle e 66 USD ( la pret special ! ) iar in Ina Center la Buc. e 1.215.000 lei- au reducere 50%, am vazut chiar eu luni.Rezulta ca nici strawberry nu e convenabil intotdeauna, nu? |
o fi, nu zic nu, dar eu nu prea mai am incredere sa cumpar de la noi, la cate falsuri se gasesc pe piata... pana si astia de la parfumeriile cu pretentii vand contrafacute.
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
gabi30 spune:
citat din mesajul lui alia_ro [quote]citat din mesajul lui sali Oricum, Paco Rabanne e cam peste tot la reducere, numai ca pe strawberry Metal Edition Pour Elle e 66 USD ( la pret special ! ) iar in Ina Center la Buc. e 1.215.000 lei- au reducere 50%, am vazut chiar eu luni.Rezulta ca nici strawberry nu e convenabil intotdeauna, nu? |
o fi, nu zic nu, dar eu nu prea mai am incredere sa cumpar de la noi, la cate falsuri se gasesc pe piata... pana si astia de la parfumeriile cu pretentii vand contrafacute.
Pai cum asa?Falsuri in magazine de parfumuri?Parca nu imi vine sa cred,dar ma rog ,eu am studiat multe dar nu mi s-au parut "facaturi".Sau ai patit-o tu?Daca da, spune-ne si noua la ce parfumerie
Gabi
Carrye spune:
Aici sunt Dana! Va citesc in fiecare zi, n-am mai intervenit ca nu mi-am mai cumparat nimic :( Sunt intr-o perioada in care mi-am pus banii in tot felul de cursuri si mi-a fost mila sa mai dau si pe parfumuri desi mi-a ramas lista deschisa: Angel, Kenzo Jungle, Chanel Allure, Givenchy Absolutely Irrezistible si mi s-au terminat Chopard Wish si Escada Magnetism...A, si imi place la nebunie pentru iubitul meu Dior Homme Sport. Abia astept sa i-l cumpar!
Eu folosesc Burberry London si Brit acum chiar daca s-a facut frig. Deocamdata n-am trecut la alea grele gen D&G Red sau Allure Sensuelle. Inca mai am pofte de Lolita, cum deschid dulapul e primul care imi sare in nas si pun imediat mana pe sticla, probabil si din cauza ca in vara nu il simteam deloc si acum fiind mai rece sta mai bine pe piele. La fel si cu Infinment si Brit.
Cat despre EL Double Wear, chiar aseara l-am folosit, am dat o crema usoara inainte si chiar s-a asezat foarte bine desi in ultima vreme nu prea mai imi place ca mi se pare ca imi lasa tenul foarte uscat. Poate unde am si folosit fonduri de ten mai lejere peste vara. Sa nu va luati Chanel Pro Lumiere ca este apa de ploaie! Si aproape 200 lei flaconul. Imi pare rau ca nu simti ca acopera, are cea mai mare putere de acoperire dintre toate fondurile de ten testate de mine. Eu o sa imi iau pentru iarna tot EL Double Wear dar varianta asta noua, cica e mai lejera. Desi imi place mult si fondul de ten de la Clinique varianta aceea hidratanta. Eu dau cu un corector pe bubite inainte de fondul de ten si nu se mai vad.
Gabi, niciodata nu avem destule parfumuri. Eu am renuntat de multa vreme sa le mai numar.
Va pup fetelor!
clyo spune:
Dana, sunt super multumita de parfumuri; mi-am luat Glamourous si Ca Sent Beau - Kenzo, pe care inca nu l-am inceput (am multe deschise de ceva timp si as vrea sa le termin).
deocamdata, iau o pauza de la parfumuri si cosmetice, in general.
saptamana viitoare cred ca plec din tara pt cateva zile si sper sa am timp si pt o sesiune de mirosit.
o sa-i transmit mesajul tau referitor la comision
cat despre fdt, chair daca nu sunt Carrye, imi dau si io cu parerea.
nu se poate generaliza, fiecarei persoane i se potriveste altceva, dar crede-ma pe cuvant ca in timp se simte diferenta in DW si restul.
eu folosesc fdt de ani buni (pt a acoperi anumite semne dar si pt a-mi feri fata de poluare, etc) si am incercat multe produse, mai ieftine si mai scumpe: de la Oriflame, MF, Revlon, pana la Lancome, Clarins, Shiseido, MAc, EL.
de DW sunt pur si simplu incantata (la mine la birou e o gasca maricica de fete "purtatoare" de DW, pe cateva le-am convins chiar eu).
scuze pt offtopic
clyo spune:
Carrye, daca tot ai aparut ce corector folosesti?
eu am de la Avene dar e pe terminate si nu stiu ce sa-mi iau acum.
mersi
alia_ro spune:
citat din mesajul lui sali Oricum, Paco Rabanne e cam peste tot la reducere, numai ca pe strawberry Metal Edition Pour Elle e 66 USD ( la pret special ! ) iar in Ina Center la Buc. e 1.215.000 lei- au reducere 50%, am vazut chiar eu luni.Rezulta ca nici strawberry nu e convenabil intotdeauna, nu? |
acum am vazut ca Paco Rabanne Pour elle Metal Edition e de fapt 33 dolari, e reducere 50 %.
ziceam mai sus intr-un mesaj... pe care l-am sters din pacate, ca astept niste parfumele de pe strawberry. Ei bine, au venit azi, mi le-a adus nenea postasu' la usa, iata impresiile:
Paco Rabanne - Pour Elle - miroase puternic la inceput, apoi se simt notele florale.
Christian Lacroix - Tumulte - floral, fructat, usor dulceag
Loewe - I Loewe You - miros proaspat, tineresc, putin fructat
Gianfranco Ferre - Gff Donna - f greu, se potriveste unei femei de peste 60 de ani, miroase a parfum de taraba
Montana - Parfum D'elle - la baza miroase greu, a condiment,apoi devine placut
Per total sunt multumita, mai putin GFF Dona, pachetul a venit prin Suedia, nu am platit nici un leu.
Am mai bagat o comanda mica cu:
Trussardi - Jeans
Rochas - Lumiere
Lolita Lempicka - Eau De Parfum
primele doua pt cadou, ultimul pt mine.
O zi buna!
Carrye spune:
Clyo, folosesc unul de la Peggy Sage dar nu stiu ce sa iti spun ca este primul pe care il am, nu am cu ce sa ti-l compar. Insa eu sunt destul de multumita de el, daca dau cu el si peste cu fond de ten chiar nu se mai observa nimic la final. Tie ti-e bun cel de la Avene? Si al meu se termina.
Imi cer si eu scuze pentru offtopic.
camelia_daniela spune:
Gataaaaaaaaa... am ridicat coletele de la fragrancex in urma cu o ora!
Am Versace Crystal Noir (50 ml) EDP, Kenzo Jungle Elephant EDP (30 ml), Alexander McQueen - Kingdom si tester de EL - Sensuous (EDP) si Guerlain - Shalimar - Eau legere ...
Am testat Kingdom si pare cam tare , dar il mai incer si maine de dimineatza sa vad cum evolueaza!
Acum mi-am dat si un puf de Jungle - miroase demential!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
gabi30 spune:
citat din mesajul lui camelia_daniela Gataaaaaaaaa... am ridicat coletele de la fragrancex in urma cu o ora! Am Versace Crystal Noir (50 ml) EDP, Kenzo Jungle Elephant EDP (30 ml), Alexander McQueen - Kingdom si tester de EL - Sensuous (EDP) si Guerlain - Shalimar - Eau legere ... Am testat Kingdom si pare cam tare , dar il mai incer si maine de dimineatza sa vad cum evolueaza! Acum mi-am dat si un puf de Jungle - miroase demential! Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Dariuca creste si iar ... creste! Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga. |