Medic pediatru ORL-ist Constanta
Am un baietel de 1 an si jumatate care face des rosu in gat.As avea mare nevoie de un medic pediatru ORL-ist din Constanta care sa-l consulte.Daca stie cineva un doctor bun, va rog mult sa ma ajutati. Multumesc mult.
Raspunsuri
nastasie spune:
este un doctor de copii pe undeva prin tomis nord, ciresica, in spate la complex, pe langa loto prono.imi scapa numele acum .e cu L.si mai este dl dr Ursuleanu, e un doctor orl din Bucuresti care stiu ca venea o data ape luna in cta si dadea consultatii.eu cu el l-am operat pe baiat de polipi la bucuresti.
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
violettera spune:
Multumesc mult pentru informatiile primite.
Aveam nevoie de ele.
Am cautat si am aflat numai lucruri bune despre dl. dr. Ursuleanu,
insa nu stiu unde l-as putea gasi in Constanta-chiar daca vine numai o data pe luna. Ma puteti ajuta?
amie spune:
prietena mea din C-ta merge la pediatra dr Gabriela Calin de la Policl 2. e multumita de ea
violettera spune:
Va multumesc mult, fetelor, pentru informatiile pe care mi le-ati oferit.![]()
Totusi, daca stie cineva cum pot sa-l gasesc pe dl.dr. Ursuleanu in Constanta, va rog mult sa-mi spuneti.
nastasie spune:
stiu ca undeva la trocadero, pe langa toni's, inspre blocuri, e un cabinet la parterul unui bloc de pediatrie daca nu ma insel.si cand am fost noi acolo venea si consulta.nu mai stiu daca tot aici vine.dar poti merge la cabinetul respectiv si poti intreba.stiu ca atucni cand vine nu e cuprogramare, dar consulta toti copiii.
asa, roxana, imi statea pe limba numele dr Loghin.saru mana de ajutor.
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
kamymamy spune:
dr login e la ciresica nr tel 0241640649 sau 0744500272.
dr ursuleanu vine in cta la cabinetul dr blaceoti parca la tocadero.
crisdima spune:
Nu vreau sa fiu carcotasa, dar am sa va povestesc patania mea cu Dr. Ursuleanu de asta iarna. Intr-adevar, vine la cabinetul dr. Blaceoti sambata de la 11 la 13 (asa era atunci cel putin) care e chiar vis-a-vis de Medicover (sediul nou de pe Lapusneanu daca stiti).
Nu am facut nicio programare, am mers efectiv si am stat la rand, multi pacienti copii...ce m-a surprins era faptul ca se termina foarte repede consulatia fiecaruia si majoritatea, invariabil, primeau acelasi diagnostic: polipi. Am zis totusi sa astept sa vedem ce ne zice si noua. Am uitat sa va spun ca si Alex, la fel, episoade dese de rosu in gat, medicul lui curant imi zice mereu ca are niste amigdale super mari.
Intram in cabinet, de-abia apuc sa ii spun doua vorbe despre Alex (dar nici nu cred ca m-a ascultat), il consulta in nas si in gat si gata diagnosticul: polipi, pentru operatie doctorita imi scrie pe o reteta nr. Dlui doctor: cand ma hotarasc, il sun si ne programeaza la Buc, ne mai da o analiza pre-operatie de facut si chitanta sa achitam consultatia. ATAT, totul in 5 min. Nu cred ca trebuie sa va mai spun ca acelasi tratament au avut si cei de dupa noi cu un bebe mai mic si urmatorii. Va dati seama ca nu i-am scos nici un polip (nu stiu daca e corect) si Alex e acum bine mersi, raceste muult mai rar numai cu tratamente naturale.
Concluzia mea: dl. doctor o fi terminat de operat de polipi copii din Bucuresti si vine si la Cta mai ia niste bani si pe consultatii si pe eventualele operatii. Sa nu fiu inteleasa gresit, nu ii contest calitatile de chirurg (apropo, cumnata mea a fost si ea la consult, a fost cu copilul la Buc si i-a scos polipii la el si a fost ok...dar degeaba, nici o ameliorare in privinta starii de sanatate ulterioare). Dar prea sunt totii copiii din Cta mai nou toti bolnavi de polipi, hai sa fim seriosi.
Asa ca parerea mea e sa incerci mai degrabaa la dr. Loghin si eu am auzit lucruri bune despre el.
In rest, sanatate lui bebe si rabdare, va mai creste si o sa fie mai bine, o sa vezi.
Cristinuk si Alexutzu
Tinteste spre luna, chiar daca nu reusesti macar vei fi printre stele.