Casnicute sexy[182]

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ionela...mmm vafe cu martzipan
multumim si voua o zi minunata de Duminica

Mirela, distractie placuta la ziua fetitei

si noi ne pregatim de baita si apoi nanitza...desi ruxi a dormit azi tarziu la pranz

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Danelutza

am vazut-o pe cuscra pe la alte subiecte, dar pe aici n-a vrut sa intre

Iti spun si tie cum ii spun lui Robert cand e nerabdator ca...soacra-sa. Crezi ca am 7 maini?

Iaca am venit? V-a fost dor de mine?

uluto, pentru altii ai 7 miini, iar pentru noi, nici macar doua dej'te sa scrii ?

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgi75
Si la fel i-a trantit si ea educatoarei cand a pus-o sa stranga jucariile si se misca in reluare. Ca ea n-are 10 maini

corect mey, de aia incerc eu sa-i dau raspunsuri cit mai gindite Isabellei, ca dupa aia ma piraste la educatoare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Ionela multumesc de cafea

Monica "la multi ani ! " de ziua copiilor mari si mici. Sa foloseasca sanatosi cadourile, dar pentru tine si bronzatul, n-ati luat cadouri ?

Mirela petrecere frumoasa.

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
intru si eu dupa ce se satura alexa de jocuri ei, barbie, polly
azi am fost harnicute, ne-am trezit devreme, am fost la impartasit, am mai stat putin la slujba si acum asteptam sa o luam iar din loc.
georgi, nu facui nici un bagaj . joi mergem la control, apoi promit sa-l fac.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet
am niste spume cat casa, am dat mai bine de 100 de dol pe un elicopter cu telecomanda pentru alex si am cautat de ne-a venit rau...fiind f mare aglomeratie la magazin nu l-am mai probat si cand am ajuns in curte si am vrut sa-i dam drumul nu merge s-adus tati cu el inapoi sa-l schimbe...si erau toate sigilate in cutie...stateam si ma gandeam daca pateam asa de mosh craciun ce-ar fii zis saracul copil...s-a prostit moshul???aduce jucarii stricate???

Mi-am adus aminte de o faza de acu cativa ani cu niste prieteni...I-au luat baietelului un elicopter cu telecomanda si tati era mai nerabdator decat el sa se joace. Si in nerabdarea aceea nu si-a dat seama cat trebuie sa-l ridice in aer si a "rashchetat" toti turturii ce-i avea pe tavan. Era moda atunci cu turturi pe tavan dar dupa faza asta au fost demodati.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Helau!

Ionela,multumesc de cafea.

Mirela,petrecere frumoasa! Ce cadou ai luat? Noi trebuie sa mergem sambata la o petrecere de mot.Banuiesc ca va fi mai usoara pt noi alegerea cadoului.

Alina,ce putin mai ai.

Mey dar de Banana si Cami ce mai stiti?Am vazut ca pe la alte subiecte scriu.

Merg sa vad ce mai fac sau desfac si revin ca p-aia ma ia cuscra in balon.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
Merg sa vad ce mai fac sau desfac si revin ca p-aia ma ia cuscra in balon.

balon cu aer comprimat, sau fara

si ca sa fiu in acelasi ton de dimineata, ca nu ne-ai dat si noua o felie de tort, dar am sutit de la bucatarie sacrificato

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Citat:
Mey dar de Banana si Cami ce mai stiti?Am vazut ca pe la alte subiecte scriu.

serios?! merg sa bag si eu un ochi

alexa simami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danelutza
sacrificato

Mergi la inceput