Sezatoarea canadiana (109)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ana, cred ca se face patinaj maine, nu am vazut nimic scris ca nu s-ar face. Dar noi nu il ducem pe Victor.
Poate reusesti sa suni maine dimineata.

Multumesc de intrebarile legate de job, deocamdata e mult mai bine, sper sa ramana asa in continuare.
Dar Victor tot nu e multumit, ca sunt mai devreme acasa si mai odihnita si cik il supraveghez mai mult.

Legat de rest. Authenique cu mancare romaneasca din Laval, au deschis vineri seara de la 17h si in weekend. Sunt axati mai mult pe mese mari.
In final, am ales Casa Grecque ptr zi la pranz, a fost ok, cik au mancat bine si mult.

Ica, eu nu iti dadeam sugestia in leg. cu educatoarea, daca nu era testata pe Anca.
Spor la invatat, gandeste-te ca e numai ptr o perioada ritmul asta infernal, dupa va va fi mult mai bine.

Alina (Salina) s-a mutat cu familia in apartament de ieri, asa ca nu are internet ptr. o perioada.
A fost jale mare cand au plecat, plangea David, Victor ii facea cadouri, parca nu ne mai vedeam.

Distractie placuta la toata lumea in weekendul lung.

Mai vroiam sa va mai zic cateceva, dar la ora asta, nu mai sunt in stare.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Mai am 3 pagini de citit si va ajung din urma !
Sa va iau in ordine si sper sa nu uit pe nimeni:
La multi ani fetitei lui MQQM !
La multi ani gemenilor Danei si multa sanatate lui Edi.Dana, si eu am senzatia ca sunt pierduta cu toata tehnica asta noua, dar ma gandesc si ce norocosi sunt tinerii ca pot avea astfel de minuni.
Imi amintesc si eu cand mi-am luat in 90 primul meu walkie si ce mandra mai eram...
Oana Gabriela, stiu ca ai intrebat de mobila, dar nu reusesc sa-mi amintesc cum se numea magazinul ala, poate in we trec prin zona si-ti scriu numele lui ( parca au si site pe net). E ceva cu Star....
Dragaica, da-mi te rog si mie 2 sfaturi:
-mama are alergie toaman si primavara si i se umfla ochii, mai bine zis pungile de sub ochi; in tara folosea Lukoid unguent dar cand sa vina aici nu a mai gasit. Claritinul nu prea o ajuta, deci ce ar putea folosi ? Are mancarimi si disconfort....
- m-am hotarat iarna asta sa nu mai fac vaccin antigripal, nici eu nici Ioana . David nu face ca e alegic la ou, iar mama care facea an de an acasa, aici nu mi se permite sa-i dau vaccinul lui David sau sa platesc pt un vaccin pt ea.
Intrebarea mea este, ce medicamente naturiste am putea sa luam, preventiv pt gripa si raceala ?
Multumesc anticipat de raspuns, si daca nu te primeste la Marathon cu vinul, hai aici la noi la Kitchener sa ti-l degustam .
Nelia, sper sa suporte Lisandru usor antibioticul si sa scape de otita...eu sunt asa nestiutoare cu otitele, copiii mei nu au avut niciodata si mi-e frica sa nu-mi scape simptomele daca are vreunul.
Carmen77, chiar m-ai facut curioasa unde pleci...de ce nu ne zici, ti-e frica ca venim dupa tine ca-n bancul cu superman si romanii ? Glumeam, asa fac si eu la hotarari importante, zic ce fac abia la sfarsit.
Hai ca mai scriu mai tarziu, dar sa va urez totusi we placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

mQQm, La multi ani pentru fetita, sa ii dea Duumnezeu sanatate si o viata minunata!

laurajr, pai spune si bancul cu Superman si romanii, nu rade de una singura!
A incercat mama ta Benadryl pentru alergii? E posibil (dar nu obligatoriu) sa dea putina somnolenta la inceput, e mai bine sa inceapa sa-l ia in week-end, dar apoi somnolenta dispare.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ei, uite ca am si eu o pauza... Cu Lisandru in brate, dar fara capritele mari, ca sint la dans cu Octav, le-am imbracat ca pe niste printese, sper ca nu mi le fura cineva. La noi se fac activitati si astazi si miine, program normal, singura schimbare a fost dansul social de miine l-au mutat astazi din cauza ca au profesorii competitie. Aseara am facut filmulete la patinaj, daca ma tine calculatorul sa le descarc, le pun sa le vedeti pe patinatoarele lu' mama. Am si de la gimnastica, dar nu sint prea clare, eu le pun, se vede sala macar.

Lisandru e bine, nu a mai plins asta-noapte, ceea ce inseamna ca cele doua doze de antibitic de ieri si-au facut cit de cit efectul. Tudora e bine, Octav a scapat ieftin, Agata si cu mine nu am luat, dar eu in schimb ma lupt din nou cu o durere de cap cumplita, care ma tine de doua zile si nu vad nici o dorinta a ei sa plece.

Dana, stai ca nu am inteles eu bine: plecati la Revelion si ati gasit vila... pentru DC sau pentru voi si prietenii vostri (ca mai degraba asa am inteles). In cazul in care eu nu am inteles bine si mai sint locuri in vila, am veni si noi, daca ne spui unde si cit costa, sa stiu daca ne permitem. Daca nu de Revelion, pentru atunci cind o fi sa fie... Iar de Craciun, daca se face ceva, iar am fi interesati, ca pe noi, cu trei, nu prea ne mai invita nimeni, noi nu mai putem invita ca eu nu mai apuc sa pregatesc casa si masa... si tot asa.

Da, ai dreptate, sint depasita de situatii, mai ales daca apare una care nu e era in plan, cum ar fi o boala. De fapt nu depasita, sint expirata deja! Citeodata ma gindesc ca toti au avut copii mici, toti cei pe care ii vad eu linistiti acum din motivele care ma nelinistesc pe mine, ca stiu ca apar altele (copii mici - probleme mici, copii mari - probleme mari). Dar daca ma gindesc mai mult la faptul ca vor creste si voi scapa, nici asa nu-mi place: in primul rind ca ei cresc atit de repede, in al doilea rind daca ei cresc, noi imbatrinim si eu ramin fara obiectul muncii! Si uite asa, ma consolez si imbarbatez singura si merg mai departe. Mie mi-e drag sa ma ocup de copii, daca as avea ajutor la restul, nici ca m-as plinge (sau as avea mai mult timp pentru plins!?!), dar cind faci aproape singura tot-tot, e de la greu la foarte greu spre imposibil! Cu toate acestea, nu as da nici macar o secunda viata mea de acum (chinul meu de acum, mai bine spus, ca e o perioada extrem de grea, mai grea decit anul trecut, cind am nascut, ca atunci macar bebe era mic si statea unde il puneai, Tudora era un bebelus un pic mai mare si cumintica foc, iar Agata... nu era decit in clasa I ), pe nimic altceva.

Si hai sa va distrez un pic, sa va povestesc cum a ajuns Agata astazi sa dea dreptate vorbei conform careia cei saraci cu duhul sint tare fericiti. Tudora are gimnastica simbata de la 11, Octav are si el sala, asa ca eu ma duc cu toti trei la gimnastica si apoi in parc. Si in ora in care Tudora e la gimnastica, noi stam afara in Marché Atwater, bebe doarme la ora aceea somnicul de ora 11, ne luam cite o cafea si respectiv o ciocolata calda si facem lectii. Buuun! Pina aici ne place la toti, dar cum incepem lectiile... e chinul de pe lume. Si face Agata mea o pagina de adunari, una de scaderi (mai grele, din culegere) si la a treia nu mai gindeste, scrie numai prostii. O iau cu frumosul, o mai si cert ca nu e deloc atenta si ea, suparata: of, mami, cind o sa ma lasi si tu in pace cu lectiile astea suplimentare? Eu ii explic calm ca nu sint lectii suplimentare, ca sint citeva exercitii in plus pentru ce am vazut eu ca nu a inteles la exercitiile date de la scoala in timpul saptaminii (sa puna cuvinte in ordine alfabetica dupa prima, a doua etc. litera si sa gaseasca doua-trei adunari sau scadari care sa dea acelasi numar). Si ii spun ca nu o las in pace, pentru ca daca as vedea ca nu o duce capul mai mult as lasa-o in pace si as zice bine ca e sanatoasa, dar asa, cind o vad cit de isteata este, nu pot sa nu o pun sa munceasca sa dea tot ce poate si sa invete cit mai multe. La care ea, trista: of, pai mai bine eram sanatoasa si proasta si acum ma jucam in parcul ala, asa ma bucur ca sint sanatoasa, dar ca sint desteapta ma mai gindesc daca sa ma bucur sau nu... ca numai necazuri imi aduce, toata lumea imi da tot mai multe de facut. Dupa vreo ora, concluzioneaza ea ca, totusi, e mai bine ca e desteapta, ei nu-i plac oamenii prosti, sint enervanti!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Laurajr spune mamei tale sa incerce cu capsule de vitamina K, aici sunt cam scumpute, 35-40$ si-ti ajung cam 3 saptamani. Pentru persoanele alergice recomandat este si extractul de seminte de strugure, este un produs ieftin (7-8$) si foarte bun, eu iau deja de 1 luna. Este foarte greu pentru persoanele alergice, eu am rinita alergica, deviatie de sept, sunt alergica la praf, polen, afine, mure, fragi, capsuni acum 5 ani am intrat in soc anafilactic de la fragi, desi eu am crescut pana la 5 ani la bunicii mei la munte si nu am avut probleme...asta pana la 22 de ani. Toata nebunia incepe cand sistemul imunitar este slabit, pentru asta iti pot recomanda ulei de ficat de rechin, nici asta nu este foarte scum. Secretul este ca trebuie sa iei pentru timp indelungat produsele pentru a vedea rezultatul.
Luni am sa ma interesez mai mult la munca, avem carti si tot felul de articole de la Sante Canada, am sa revin cu mai multe informatii.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Banc cu Superman :
Vine Superman in Romania, face demonstratii de forta : ridica pana la cer Intercontinentalul,Lido toata lumea e in urale.
Seful de la CC zice : Domle, da Casa poporului poate sa o ridice ? Toti romanii incep sa faca galerie : Hai Superman, stim ca poti! Hai Superman !
Si normal ca Superman o ridica in cer si toata lumea e fericita.
La sfarsit vine si randul sa-si ia La revedere si sa plece, face cu mana, ia pozitia de zbor si nu reuseste sa se ridice de pe loc.
Aude din urma corul : Hai Superman, stim ca poti ! Hai Superman!... si cand se uita, toata populatia Romaniei era agatata de mantia lui, cu gandul sa zboare cu el pana in America....

Donia, mersi de sugestia cu Benadryl, de ala avem oricum mereu in casa pt David...voi ce puneti la cale in we asta ?

Dragaica, mersi de sfaturile tale, ma duc in we sa vad macar de extractul de struguri la inceput si apoi de cel de rechin.Te inteleg cu alergiile de mediu, David al meu e alergic la oua si gluten iar sotul a fost cu rinita ani de zile in Ro. Singurul tratament care a functionat a fost cel cu vaccinuri Halcis, care l-a vindecat aproape de tot.

Da ce rochie faina ai avut la nunta, si ce pelerina eleganta...m-ai dat pe spate...frumoasa ai mai fost !

La noi e OctoberFest, mare festival cica, dar ne-am dus si noi sa ne fotografiem cu Hans mascota, sa luam palariutze bavareze la copii si sa ascultam muzica nemteasca. Si luni daca reusesc, poate mergem sa vedem parada !

Nelia, tare as vrea sa te ajut cumva, dar n-am cum, doar te pot imbarbata ! Capul sus si da-i inainte !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare si din partea noastra dupa o absenta motivata de 6 zile . Va multumim tuturor din suflet pt. sustinere , mi-a purtat mult noroc. Am nascut indusa luni pe 6 octombrie la ora 9 :04 seara un bebelus perfect de 4.020 kg si 53.5 cm, de care ne-am indragostit instantaneu . A fost o nastere frumoasa si relativ usoara, care a durat doar 4 ore de la inceperea contractiilor. Spre deosebire de prima nastere, am simtit durerile mai acut, dar s-a meritat din plin. Asadar, am placerea sa vi-l prezint pe barbatelul Chris Anthony. Surioara e indragostita la nebunie de fratiorul ei, va las sa savurati pozele care vorbesc de la sine. Va pup,

Mqqm, La multi ani pt fetita ta!

Cristina

le bébé 40+ w

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

mQQm, sa-ti traiasca fetita. La multi ani fericiti!
khristin, am vazut pozele cu minunea mica, sa va traiasca si sa fti fericiti, pupici Yasminei ce scumpa e ea, am vazut cum il pupa ea pe bebe, exact asa facea si Razvan la inceput, acum a mai rarit-o

Am fost ieri la Niagara si asta mica a tras un planset pe drumul de intoarcere, nu stiam cum sa iesim mai repede de pe autostrada, am prins o frica nu cred ca mai plecam curand asa mai departe cu ea..e tare sperioasa si nu-i place deloc in masina.

Laura, tare bancul

Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Laruajr am uitat sa-ti zic daca ajungi in tara poti cumpara o cutie de vaccinuri numite IBC (Imunostimulator bacterian cu candidina)este facut de Institutul Cantacuzino http://www.egirl.ro/medicamente/display/93/IMUNOSTIMULATOR-BACTERIAN-CU-CANDIDINA-IBC-10.html
Eu l-am facut cat am fost studenta si eram in tara, mie mi-au priit de minune, se face prin 4 punctii pe antebrat, din 4 in 4 zile, eu era mai mereu vanata pe brat parca eram un junky

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Am supravietuit primei zile cu doi tineigieri in dotare. Restul trece usor!

Hai sa vad daca imi ies nominalizarile si recapitularile, ca ne-ati impresionat de-a dreptul cu urarile... Denisam, try, Dana P, nelia, mimitete, ange, donia, luarajr, Adaf, simi, oanagabriela, Ana, Khristin, magdone , va multumim, atat eu, cat si proaspata adolescenta, pentru urari! Sunteti tare, tare dragute! Sper ca n-am sarit vreo postare... Eu, gaina batrana, imi fac doar o singura urare anul asta: "easy teenage years".

Khristin, ai un frumusel acolo! Sa va bucurati de el. Si tu arati minunat.

Dana Podeanu, nici eu n-am inteles ce-i locatia cu revelionul... Cum e Edi?

nelia, ma bucur ca e bine Tudora acum. Insanatosire lui bb, e dovedit ca o problema nu vine singura...

Cred c-am uitat mai tot ce am scanat , dar...

Eu am aparut de fapt sa va urez tuturor: HAPPY THANKSGIVINGS! (din lipsa de curcani la emoticoane).

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput