Sezatoarea canadiana (109)
Raspunsuri - Pagina 20
Dragaica spune:
Si mie mi-a parut bine sa va cunosc, acum incerc sa asociez nick-ul cu fiecare in parte.
Ma gandeam aseara, zic, uite domnule ce femei, sunt: mame, neveste, studente, angajate si cu toate astea mai au timp si pentru ele sau sa se intalneasca cu fetele de DC.....mame eroine in adevaratul sens al cuvintului. Girl power
Nu am vazut acelasi lucru la quebecoase de asta sunt mandra de voi iar eu promit sa nu ma mai plang
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png
ange spune:
neatza
pai eu sunt de acord sa faceti albumul public numai daca fetele de la Toronto ne arata si ele intalnirea lor
roxana am facut asa cum mi-ai spus sa ajung la 15 numai ca nu aveam voie sa fac stanga imediat peste autoruta.Tzeapa!
simona tu tot te-ai dus.eu am intors peste banda continua
nu ne vedem si sapt. viitoare?mie una mi-a facut tare bine intalnirea.
Dana,noi la plecare am facut ca in bancul ala cu puscariasele.Dupa ce au stat 10 ani in aceeasi celuala,cand au fost eliberate au m-ai stat o zi de vorba la poarta asa si noi
un weekend fain.
brrrrr... si ce frigul naibii este
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
oanagabriela spune:
Tare frumoasa intilnirea Bine ati venit Alina, Andreea, Monica si Gaby si la cit mai multe intilniri DC. Glumeam cu fetele: acum vorbim de scoala (acum citiva ani vorbeam inca de pampersi si suzete ), si in curind ne vedem pe la nunti si botezuri. Nu rideti, dar multi din prietenii nostri, care au fost mai harnici si au avut copii devreme sint aprope bunici
Scuze pentru plecarea intempestiva, dar copilul se tavalea de durere acasa ...Bineinteles ca am primit nenumarate mustrari de la familie, adica copilul este bolnav si eu umblu prin vecini
Din fericire la un moment dat a vomat si s-a linistit. Tocmai ne pregateam sa mergem la urgenta, pentru ca urla de durere (avea crampe puternice) . Deci a fost un fel de indigestie, pentru ca a dormit toata noaptea f.linistita si acum este OK.
Ange are dreptate: cind ne mai vedem?
valen spune:
Si eu m-am simtit tare bine aseara si ma bucur ca v-am cunoscut. Astept sa ne revedem (pe mine nu m-ar deranja deloc sa ne reintalnim doar noi fetele, ca tare bine e sa stai linistita la masa si sa nu fii nevoita sa alergi in toate partile dupa copii).Oana, sanatate Antoniei!
Simonna spune:
Bon, am facut si eu ochi...
Ange, do not worry, am facut si eu la stinga pe continua, ceva mai incolo :)) de era sa dea unul peste mine, nici n-am mai comentat in masina ca Ana si asa a stat agatata de minerul de deasupra gemului de cum trecem peste 100 la ora :))
Doamnelor, ca de obicei, o adevarata bucurie sa fie omul cu voi, ca sa nu mai zic ca, nemincata cum eram si supra stresata slash obosita, berea aia mi-a activat (suplimentar, de parca mai era nevoi) direct partea aia din cerebel responsabila cu ritmul si cantitatea vorbita pe minut :)) Andreea si ... ups! Valen (?) multumim de audienta, vai de capul vostru... Parol, mi se intimpla sa las si pe altii sa vorbesca! :))
Sint ok cu albumul public, ca colegu' nu-i sa se alerteze ca ii vede poporu' pozele la liber...
Oana, apropos de discutia de aseara, sa stii ca Radu o gaseste pe Antonia "very pretty!" :)) Tata lu' Antonia este rugat de parintii lu' Radu sa isi cumpere o pusca mica si eficienta, macar sa nu suferim f. mult :))
Am plecat la vizionari, tineti-mi pumnii sa-mi dea Dumnezeu mintea cea buna astazi!
Pupici, mergeti la soare, cit mai e! :)
S.
Salina spune:
Nu doar intalnirea a fost super dar si voi fetelor sunteti bestiale! (in sensul cel mai bun) M-am simtit tare bine, cred ca s-a si vazut ca nu ma mai dadeam dusa nici dupa ce-a venit al meu sa ma culeaga . Tare faina atmosfera! Va multumesc pt primire
Si David va trimite cate un pupic , azi si-a scos parleala pt cumintenia de ieri.
Oana, sanatate Antoniei. Imi pare rau ca am glumit aseara, uite ca mititica chiar suferea :(
Roxana, imi pare rau ca nu am vb mai mult desi am stat langa tine. Cred ca din cauza micului fenomen disturbator si trancanitor . Data viitoare il las acasa.
Cum ziceati ca se numeste cofetaria aceea minune?
ALINA, cu doua comori: printesa EVA (3 ian 2007) si cavalerul DAVID (18 iul 2003)