Sezatoarea canadiana (109)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Fetelor, ma bucur ca se mareste grupul;

Simi, doar tu te fofilezi

Cristina, Simonna, daca nu apuc sa va sun, eu voi fi la 18H-sase fara zece la Cristina- eu plec/vin la orice ora ma duci/aduci, Simonna, ca daca e sa mai conduc pe santierul de pe 13 mai bine renunt! de asta nici nu ma anuntasem .

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Sunt foarte bine Nelia, multumesc de intrebare, doar ca nu prea scriu aici, mai postez la mamici de aprilie 2009. Am intrat in al doilea trimestru al sarcinii si ma simt excelent. Desi in secret speram la o fetita de data asta, presimt ca vom avea tot un baietelceea ce nu ne face mai putin fericiti. Am insa o problema: sotul vrea inca un copil, zice el ca trei e cifra ideala, dar cu mine cum ramane?
Nu m-as vedea in stare sa cresc trei copilasi...mai negociem, dar el e hotarat. Noi suntem 3 frati si e minunat, in ciuda personalitatilor noastre complet diferite.
Oricum daca e sa fie un al treilea, am decis: va fi un summer baby.
Poate Leo ca mine, ori Fecioara

Weekend super sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Pai, e perfect 18h si ptr mine, am timp sa termin supa pentru copii pana atunci.
Va astept.

Eu va admir cum cresteti sau ca vreti si al-3-lea copil.
De cand m-am angajat aici, m-au innebunit colegii, daca fac al-3-lea copil.
Cik sunt tanara, si au plan bun ptr concediu de maternitate.
Bine, astea sunt dintre intrebarile de Bun Venit intr-o firma.

Dar la noi fabrica de copii e inchisa, mai vrem sa ne mai tragem si noi sufletul

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia
...inseamna ca il vrei.

il vreau, asa cum probabil l-as vrea si pe al patrulea, dar... este chiar peste puterile noastre. Si acum ne simtim depasiti uneori, ne rugam sa treaca ziua sa putem iesi din valtoarea evenimentelor. Din pacate lipsa desavarsita a ajutorului ne-a descurajat total. Am fost racita rau acum vreo 2 saptamani, ma scurgeam din pat sa ma ocup de copii, ma durea corpul de raceala si sufletul ca nu pot face mai multe, daca aveam la cine, trimiteam copii macar o ora sa imi pot face un dus fierbinte sa ma dezmortesc, dar nu am avut asa ca... am mers mai departe, in rutina de zi cu zi, pregatit copii, dus la gradi, alergat la servici, abia aici cu cun capucino fierbinte si un Tylenol mi-am mai revenit. Asa ca oricat de mare ar fi dorinta, unde nu este putere...
Si daca al doilea era tot baiat, tot nu mai faceam unul.

Citat:
citat din mesajul lui nelia
Oricum, persoanele pe care le am la indemina si le injur cind musc prosoapele sa ma calmez sa nu pocnesc vreunul sint psihologii si autorii de carti de psihologie a copiilor... ca am citit o gramada si nica nu se potriveste cu ce e la mine in batatura sau in capatina!

si eu la fel fac, putine din ce am invatat in facultate (psihologie) se potrivesc cu viata reala in ce priveste copii. Cu adultii este putin alta treaba, sunt mai previzibili decat copii, cu mai putina imaginatie (generalizand).

Multumim Roxana pt rezervare, ne vedem cu toatele acolo.

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ana, am vorbit cu Simona si i-am zis ca o asteptam la mine acasa.

Si eu ma bucur ca vom fi un grup mare.

Pentre fetele ne-implicate in Marathon-ul de asta seara :
Multumim de urari si scuzati-ne ca am acaparat Sezatoarea cu intalnirea noastra.

Cristina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cge

Ana, am vorbit cu Simona si i-am zis ca o asteptam la mine acasa.

Si eu ma bucur ca vom fi un grup mare.

Pentre fetele ne-implicate in Marathon-ul de asta seara :
Multumim de urari si scuzati-ne ca am acaparat Sezatoarea cu intalnirea noastra.

Cristina,

Ok, da' c'o singura conditie -

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Hihi, eu am luat deja aparatul cu mine de dimineata, sper sa ma lase cupchii sa fac pozne

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Petrecere frumoasa!!!!
Am cochetat si eu cu ideea sa ma anunt, chiar daca pentru mine e f. f. departe ( cam o ora jumate minimum cu metroul si autobuzul), insa am reusit sa culeg o gripa de prin spital ( sau s-a declansat pe fondul de stres) . Asa ca astept doar povestile de la voi. Ma duc sa fac o baie fierbinte si sa-mi fac planuri pt. saptamana viitoare de vacanta.....

Monicutza, eu am unu nu fac fata dar care face cat doi..... Nu da in mine, inca. Ca eu sunt aia rea din casa. Dar mai nou sare la tatic..... care e complet debusolat de scena . Nu-i venea sa creada. Ii tot spuneam eu de cateva luni ca are tendinta sa faca pe cainele beta in haita, sa cedeze in fata lui si ca nu are nici o autoritate. Dar nu m-a crezut. Si acum consecintele.
El care nu vorbeste mare lucru i-a spus clar; te bat!!!. Ar trebui sa ma bucur ca a spus un verb. Dar nu era verbul pe care-l asteptam sa-l spuna. L-a invatat de la mine ca ii tot fac moral ca bate copiii la gradinita. Si ii tot spun sa nu bati copiii, les amis...... Si el asta a retinut, cuvantul «bat».

Oricum dupa ce a fost asa cuminte o zi intreaga pe la spital, il mai iertam iesirile mai ales ca le face seara cand e obosit.
Nu stiu cum iau astia sange , dar am fost socata ca nu a plns copilul . Chiar se uita curios la tanti sa vada ce-i face.
Singura scena pe care a facut-o acolo, mort de oboseala, a fost cand a trebuit sa-i scoatem bluza de la spital. Nu vroia sa ne lase, si ne-am batut sa-l imbracam. Asa ii placea de bluzita aia care-i venea ca o rochita.....

Eu cred ca daca mai era un frate in casa la noi era teroare. El e in faza aia «al meu, al meu» si nu te poti intelege cu el. Cred ca ar fi fost o bataie in regula pe lucruri.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

tocmai am castigat o esarfa de matase de la Club Monaco ( rosu cu alb, nu ramane la mine cu un dinamovist in casa)
unul din cercetatori trimite vinerea un email cu o intrebare, primul care raspunde primeste un cadou. Azi intrebarea a fost cine a jucat in silkwood si a luat Oscarul (Meryl streep, google sa traiasca)
incepe sa imi placa din ce in ce mai mult!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mona_B

Nelia, ce frumosi sunt toti copiii tai! cand intru pe net de la serviciu mereu arunc un oki la pozele voastre. Dupa mine, Lisandru si Tudora seamana tare mult unul cu altul si cu tatal, iar Agata iti seamana tie.
Fetelor, sunt in cautarea unui epilator bun, da' bun- ca eu de la waxing, metoda mea favorita, as vrea sa trec la aparat acum in perioada sarcinii. Am un Philips Satinelle cumparat in Germania care e super, dar nu-l pot folosi aici, ca n-am gasit nicaieri un convertor pe masura
Ce marca folositi voi de care sunteti cu adevarat multumite?
Sora-mea si-a luat un Phillips de aici, dar nu e prea incantata de el, e OK, dar nu asa performant ca fostul ei Privileg din Germania, mult mai ieftin.
Astept cu nerabdare raspunsuri,
Merci.

Mona-sarcina usoara si numai bine. Legat de aparate- eu am adus ca si tine un Philips silk din ro care l-am folosit aici pina in 2006(deci vreo inca 5 ani si ceva) cu adaptor,cumparat de la chinezi- 8 cad am dat pe el, e f. bun.E asa mai patratos is greu si maro si sigur gasesti in downtown in toronto in orice magazinas,cred ca si prin alte zone sigur.De aici mi-am luat tot unul philips cu 2 capete, de smus si de ras, il foloseam in zona sensibila ca eu pt braziliana nu am avut curaj sa ma duc never, si e ok, eu sunt cat de cat multumita, si am dat pe el in jur de 50cad, le gasesti de prin noiembrie incolo reduse mai mereu.Bafta multa sa gasesti ce vrei!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput