Sezatoarea canadiana (109)
Raspunsuri - Pagina 10
Denisam spune:
Cristina-spor la alaptat,tinem pumnii-Chris seamana mai mult cu tine si e un dulce-pupici!
Ati gatit curcan-noi am avut roasted piglet la cottage si tare fain a fost,sper maine sa mai incarc si eu poze.
VA vine sa credetzi ca e un doalr benzina?asa mai merge sa mai calatorim:))
RamonaJ-pune si tu linkul aici,nu se poate?
Dragaica-am admirat si eu rochia ta,f.faina!
Eu ma pregatesc de concert MADONNA pe 19,merge cineva?
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
Ica 1975 spune:
Intr-adevar f frumoasa rochie a avut Dragaica, insa asteptati s-o vedeti si pe ea pe viu
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
mikiion spune:
O intrebare urgenta. Va rog. Se poate face oreion daca copilul a fost vacinat? Ca ne-au inebunit cu telefoanele de la gradi ca are copilul oreion ca de aia are ganglionul umflat. Numai de asta mai aveam nevoie azi cand am 5 lucrari de predat.....si sa-l luam si sa-l ducem numai cand avem hartie de la doctor ca nu are oreion
Febra nu are , se simte bine, obraznic si matit ca de obicei.... Pai oreionul e o boala serioasa nu ar fi dus-o asa pe picioare .....
Asta intra in contextul la cat de nenorocoasa sunt
Stiu ca varsat de vant se poate avea si cu vaccin dar de oreion n-am mai auzit. La cat e de controversat vaccinul ar fi culmea sa nici sa nu functioneze.
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
Ica 1975 spune:
Miikon, nu stiu sa-ti rasp, multa sanatate lui Mark si tie nervi de otel
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
Denisam spune:
Miko-fratele meu a avut in jur de 2,6 ani si a zacut cu perfuzii in spital-si cu febra mare, in nici un caz nu se comporta un copil normal dc are asa ceva.Eu imi amintesc perfect ca sunt cu vreo 6 ani mai mare si m-a socat ca la-u tinut 2-3 zile internat..Mama mi-a zis ca e tare pacatoasa chestia asta si treb avut grija ca le poate afecta"procreerea" dc nu se trateaza cum trebuie.Sanatate multa!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
mikiion spune:
Merci, o sa aflu curand ca s-a dus sotul cu el la o clinica de urgenta de langa noi.Am uitat sa spun ca eu sunt in clasa si n-am putut sa plec. Noroc ca aveam pc la mine ca sa caut informatii pe net ca altfel inebuneam aici.
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
Virsta Marc
cge spune:
Mihaela, cum e Marc ? Ce a zis dr ? Sanatate.
Dragaica, da-mi si mie reteta de muraturi dar scrisa cu amanunte, nu sunt nici junioara, nici senioara la bucatarie.
Revin ca acum am teme de corectat.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Dragaica spune:
Ica ce vrei sa spui... e mai bine in poze, ca nu se vad cosurile si nici celulita
Cge vai de capul meu, aseara pe la 11,30 bucataria mea arata ca dupa razboi,pe jos era telina, morcovi,usturoi......cica sotul m-a ajutat
Reteta e simpla, am pus rosii, morcovi, radacina de telina, telina frunze, usturoi. Peste toate astea am turnat saramura, la 1L de apa am pus 1 lingura de sare.
Daca vrei sa se mureze mai repede poti fierbe saramura si o pui calda, vecinii mei( administratorii) au tras vinul nici nu va inchipuiti ce bunatate de vin negru au facut
Doamne cum se descurca romanul
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png
mikiion spune:
Avem o trimitere la Ste justine la urgenta. Nu e oreion, asta se vedea de catre oricine avea putin creier( nu si de educatoarele de la gradinita care efectiv erau isterice, se vede ca vin toate din lumea a treia la propriu nu la figurat. Sotul e foarte decis sa-l ducem in alta parte intr-un mediu mai quebecosEl pana acum nici nu vroia sa auda de schimbatul gradinitei.)
Doctorul ne-a spus sa ne ducem la urgenta ca sa intram cu prioritate ca daca faceam programare dureaza mult, si umflatura putea sa treaca pana la programare. Culmea e ca am la alt spital o programare pt. vinerea viitoare la ORl... O sa stau numai pe la spital zilele astea. Noroc ca intru in saptamana de vacanta.
Asta e, mai vin maine cu vesti. Stau putin cu frica si fac tot felul de scenarii acum, cu complicatii si tot ce poate fi mai rau. Cum ganglionii astia pot sa arate multe chestii abia astept sa vina ziua de maine si sa am o solute. Nu stiu cat o sa dureze la urgenta, sper ca nu 8 ore.
Virsta Marc
carmen77 spune:
Miki, multa sanatate lui Marc! De ce nu incercati la Children's, de obicei se asteapta mult mai putin ca la Saint Justine ...