Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 82
Raspunsuri - Pagina 9
pasa spune:
nu inteleg de ce mesajul meu s-a postat inainte de cel al anacondei, cand de fapt eu l-am citit pe al ei mai intai si apoi am postat eu.
elly_me spune:
Anaconda
Esti un adevarat exemplu.
Felicitari pt increderea si optimismul tau.
Rala- te asteptam cu vesti buneee
Aerlilian-
Fetele
Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
cosicel spune:
anaconda, ai facut in dimineata asta un test? Mah, cred ca nu mai au nicio valoare.... Pai daca tie, care ai clar simptome de gravi, iti iese negativ, mi-e clar cat sunt de bune!
Lasa butoiu' ca nu e cazul tau!!!!!! Eu astept sa ne vedem in oras si sa sarbatorim instalarea lui bebe!
Elly - a cata zi e? Abia astept sa ne dai vestea mare cum c-a venit cm si o sa incepeti sa va puneti pe treaba!
Gabi - mai ai putin si ... faci operatia! Din pacate eu am calculat gresit, abia saptamana viitoare voi face monito, asa ca din pacate nu ne vedem la Elias. Dar iti tin pumnii sa iasa totul bine!
anaconda2 spune:
Cosi , da' ce , n-ai mai auzit de simptome false ?? Poate asta se intampla si la mine ...
Daca e sa nu fie .
cosicel spune:
anaconda, daca te mai aud vorbind asa, te bat! Bebica da din labutze sa-si faca cuib si tu incepi sa te gandesti la tampenii!
Lasa simptomele false, eu sunt convinsa ca esti gravi! Si nu spun asta ca sa te incurajez, ci pt ca asta cred eu!
Mai asteptam cateva zile si abia atunci vom stii!
pony spune:
Neata fetele,
Am fost si eu ieri la cabinet si o multime de acolo.
Eu am fost la mono si pentru 5 min am asteptat 4 ore.
M-a chemat la Elias.Puteti sa-mi spuneti unde anume in spital si pe la ce ora se vine acolo pentru mono?Eu am auzit ca la Colposcopie si ca trebuie sa vin dimineata in jur de 7.30-8.E ok?
Multi la toate si sa aud numai vesti bune de la voi.
cosicel spune:
Poni, la 7.30! La 8 e deja prea tarziu, ca dr apare pana-n 8!
Da, la parter, la cabinetul de colposcopie. Cand am mers prima data, am intrebat unde e sectia de ginecologie, un portar mi-a explicat cum s-o iau, si am nimerit relativ usor.
Partea buna e ca in maxim o jumatate de ora esti plecata (cu asteptare cu tot), partea proasta e ca se face totul la gramada, pe fuga... nu exista intimitate, intra una, iese alta... da' macar scutesti orele de asteptare!
lucialu spune:
Anaconda mai stai un pic si mai repeti.Vezi si tu ori vin nebunii ori ecazul sa te intepi
Sarrah nu am nici o indoiala ca vei reusi!Scapam noi si de asteptat cu ochii in zare dupa berze.
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
ticatic spune:
fetelor, spuneti-mi si mie care stiti daca inseminarea care o face dr T. ESTE INTRAUTERINA SAU INTRACERVICALA ? adica spermatozoizii sunt introdusi direct in uter sau numai la nivelul colului uterin. Urmeaza sa fac maine inseminare si asi vrea sa stiu acest lucru.