Fulguleti de nov-dec 2006 (195)
Raspunsuri - Pagina 17
madaluta spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui madaluta
si eu cred k uita repede la varsta asta, indiferent de persoana. Avem prietene cu soti navigatori si absolut toti copii uita sentimentele fata de tata, chiar daca nu-l uita k si persoana.La intoarcere se comporta k si cu niste straini. Nici macar sentimentele fatza de noi mamele, nu cred k vor rezista in timp daca nu le consolidam zilnic. Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+ Briana Amelia (08.05.2008) www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
deeaA spune:
Seara buna!
aelita sunt atat de frumosi amandoi
si ce mare s-a facut andres 
dbunny ce scump e dani in filmuletul in care molfaie aproape adormit![]()
adinazot
tie si piticei,sa vina pofta de mancarica mai repede!
donia hopa sus din butoi 
dandusa
ca le meriti mamico!
roxanica cred ca toate mamicile gandesc ca puilor le e mai bine cu mamicile,dar uite ca vine vremea sa se mai detaseze un pic de noi.........vb si eu ca nu mi-a venit vremea inca
...
dandusa spune:
Roxanica,
m-ai facut sa plang si zau ca nu-mi pare rau...,sant alaturi de tine si-ti transmit atat cat se poate muuulte ganduri bune,multa putere sa poti trece peste acest hop

nu stiu cum te simti exact si ma simt norocoasa ca nu voi afla curand...,dar gandeste-te ca odata si o odata tot se intampla...si sant convinsa ca acum sau atunci la fel de dureros ar fi fost...
tu stii mai bine socotelile si planurile voastre...,tu stii cat de importanta este decizia pe care ai luat-o...,incearca sa te concentrezi pe interviu si sa-ti ajute d-zeu sa-l iei cu brio( sa nu uiti sa dai si de baut
)
fii optimista asa cum esti tu si mergi inainte...,o sa fie bine

Madaluta,
pai tocmai deaia fulguletii nostrii sant perfecti si minunati!fara crizute nu aveau cum sa fie asa...
Aelita,
asa ma gandeam si eu...,s-o spal pe Crinuta intai si apoi pe Raducu...si fiindca ea nu adoarme decat cu mine langa,va trebui sa-i iau pe amandoi in pat,unuia sa-i dau tz si altuia sa-i spun povesti...,sper sa mearga ca teoretic este f simplu...![]()
Mamica stralucitoare
38+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
aelita spune:
sa va zic si voua....
am iesit cu ei afara ca de obicei..si carutul ramane langa banca si eu mai alerg dupa Sofia cand o ia razna,bineinteles ca nu pierd carutul din ochi,dar daca sunt cunoscuti pe langa el ,romani ,doar nu sar pe ei,mai ales ca Sofia e cand la scari,cand sa iasa in strada,cand sa alerge dupa pisici...
doar nu alerg si cu carutul in carca !
asa...si ce aflu la plecare ? ca unul din grupul de romani i-a luat suzeta astuia mic,i-a inmuiat-o in bere si i-a dat-o la loc...
nu va zic cum am fost toata seara...nici nu i-am zis lui barbatu-meu ca mi-e ca se duce si ii ia la bataie fara alte cuvinte .
mai devreme o tipa ii zicea fiicei de 5 ani sa ii dea si lui andres o bucatica de paine,ca uite cum se uita la tine ! eu ii zic ca nu e sanatoasa daca vrea sa ii dea lui asa ceva ! ca deja nu mai potttt !!! si ea nici nu se supara ,nici nu se potoleste,ca hai un pic doar,ca nu se ineaca ,da-i asa o firimitura,in timp ce aia mica freca un guguloi intre degete ca pe plastilina,cu mainile negre de murdare,si vroia sa ii dea in gura lui. au tot insistat in timp ce eu am zis ca nu sunt sanatoase,si nici macar nu s-au suparat!
o alta femeie le-a auzit si a zis sa nu ii dea ca se lipeste de gat si se ineaca,si aia zicea ca "o bucatica mica".
daca au vazut asa,i-au dat bere pe furis !
imi vine sa plang numai cand ma gandesc...
s-a tot intamplat,fug de ele unde vad cu ochii,nu ne vedem cu saptamanile...si cand ne impiedicam unii de altii in cartier,Sofia o ia la goana dupa copiii lor si eu am doar posibilitatea sa imi iau carutul dupa gat sa alerg dupa ea sau sa ma urc eu in carut si sa pedalez...
era la cativa pasi,carutu,ma uitam continuu la el,iar sofia mieunea o pisica pe sub masini,si mi-era sa nu iasa vreo masina din parcare,nu puteam sa nu stau langa ea ...si o tot luam de acolo iar la carut,si iar fugea dupa pisica...
ma enervez pe mine ca nu pot sa ma impun,ca ceva imi scapa..ca nu stiu sa tratez cu astfel de oameni..
cum sa le abordez??
sa deschid subiectul data viitoare despre bere? si sa le zic ce? ca mai mult de atat nu stiu ce,le-am zis ferm de cate ori i-au dat sofiei diverse,le-am zis sa nu mai dea fara sa ma intrebe,le-am smuls din mana ,ca eu nu dau asemenea porcarii,si ele intreaba "de ceeeee?" .
si dau la toti copiii ,drajeuri si caramele cu care ei se pot ineca...si le zic de fiecare data .nu le pasa ! nu intreaba bunicii,parintii...
ce sa le fac?
imi iau o prastie ?![]()
am o stare de neputinta,si de nervi..
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
aelita spune:
ROXANICA-of,imi pare asa rau ca trebuie sa incepi munca si te inteleg perfect...oriunde ar fi,mai bine ca langa noi nu le este si MAI ALES nu ne este![]()
sa treceti cu bine perioada asta ...
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
dandusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita cum sa le abordez?? sa deschid subiectul data viitoare despre bere? si sa le zic ce? ca mai mult de atat nu stiu ce,le-am zis ferm de cate ori i-au dat sofiei diverse,le-am zis sa nu mai dea fara sa ma intrebe,le-am smuls din mana ,ca eu nu dau asemenea porcarii,si ele intreaba "de ceeeee?" . si dau la toti copiii ,drajeuri si caramele cu care ei se pot ineca...si le zic de fiecare data .nu le pasa ! nu intreaba bunicii,parintii... |
nu-ti spun ce m-am enervattttt
cumplitttt...,ce oameni groaznici...
daca as fi in locul tau nu as mai aborda pe nimeni...,as schimba locul avand grija sa nu-i mai revad vreodata...,pai daca tu deja ai fost ferma si deja le-ai explicat de o mie de ori sa nu-i mai dea n chestii...si ei tot nu inteleg...eu zic sa-ti vezi de treaba ca n-ai cu cine vorbi...
iti iei copii si schimbi locatia...

ps: eu i-as spune sotului...cu siguranta i-as spune...

Mamica stralucitoare
38+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Teutz spune:
Salutare, minunatelor!
Suntem bine, sanatoase, dar nu prea am avut chef de scris... Am vazut poze multe cu fulguleti frumosi, frumosi, cu mamici si bunici asemenea.
Aelita

Doamne, ce oameni cretini!!!
Roxanica, atat de bine ma regasesc in mesajele tale... Bafta multa la interviu! 

Va pup dulce pe toate!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
acs spune:
Adinazot, frumoasa toamna; dar ce fete superbe, de la bunica pana la nepotica!
Aelita, ce oameni! Of! Poate ar fi bine sa le zica sotul cateva; s-or mai potoli. Parerea mea e ca nu poti discuta cu astfel de oameni carora nu le pasa ce spui. Doar sa te feresti cat poti.
Roxanica, succes la interviu! Te inteleg perfect, din pacate. Tare mi-as dori sa pot sta cu copiii acasa sau sa lucrez de acasa. Deocamdata nu se poate, asa incat profit la maxim de timpul petrecut cu bursucii.
Madaluta, vrei sa mai auzi povesti despre crize :). Victor urla cand cineva, oricine altcineva decat mine, il impinge cu caruciorul. Sa vezi distractie la munte, cand e vreo panta mai abrupta si-l impinge Stef! Urla pana revin pe pozitii, adica langa el. Si nu vrea decat in brate la mine. Daca nu-s prin preajma, se intelege perfect cu ceilalti, insa cand apar se termina cu armonia. Si e gelos rau pe fete si pe oricine incearca sa se apropie de mine. Si sa vezi crize si pe fete, caci vor si ele in brate, alintate, pupacite.. Insa asa repede cum vin, asa se si duc tipetele / crizele. Gasim impreuna solutii pentru toate. Sau poate am devenit eu imuna la tipete :). Aaaa.. mai are si Stef crizele lui, caci de ce nu vrea baiatul la el (cu toate ca vrea), de ce l-am rasfatat (?), de ce aia si de ce ailalta. Si se cam sparg toate in capul meu. Numai ca despre asta nu prea vorbesc pentru ca nu mi se par asa de importante :). Deocamdata gestionez bine crizele tuturor, mai putin pe ale mele (noroc ca-s destul de rare) :).
Weekendul asta am fost la munte (o sa pun poze zilele ce urmeaza). Am plecat sambata la Poiana Marului, in formatie completa, cu ma-maul si ha-hamul, cu masinute si mingi, caluti si scutece. La pensiune plin de copii! Cred ca au fost vreo 12 in total. A fost superb: copiii bucurosi, vremea frumoasa, animale din plin (cai, vaci, oi, caini, pisici), gazdele perfecte. Ne-am plimbat pe dealuri pana s-a inserat. A doua zi am plecat cu masina pana in Prapastiile Zarnestilor, iar apoi pe jos pana la cabana Curmatura. Au mers fetele mele foarte bine, in total peste 5 ore. Sunt mandra de ele! Victorila a adormit in carucior la un moment dat, iar in restul timpului si-a facut de lucru cu pietre si conuri de brad, a cantat si a vorbit si a ascultat povestile pe care le spuneam fetelor. Am urcat 6 adulti si 5 copii. La cabana ne-au intampinat 3 caini Saint Bernard (e prima oara cand vad in realitate). La intoarcere am luat-o cu masina prin Magura si ne-am bucurat de un peisaj minunat. Totul a fost la superlativ, asa incat astazi sunt in stare sa revin la munca (nu ca mi-ar fi fost prea dor :) ).
O saptamana buna tuturor,
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
danutz spune:
Buna fetelor,
Roxanico, iti inteleg supararea, dar trebuie sa se intample si asta la un moment dat. Bafta la interviu!
Aelito, auzi la ei...sa-i dea bere!!! Chiar asa, nu poti schimba locul de plimbare?
Dandusa, mai e putin mai e un pic...vorba cantecului. Punem acus majoretele...
Acs, chiar ca abia astept sa vad pozele...pare ca v-ati distrat super!
Mergem si noi la munte acus, de sambata pana marti, tot la Moeciu , fiindca sedinta mea de la job se va tine luni si marti in Cheile gradistei, ne cazam in Moeciu, la pensiunea unde am stat si asta vara. Abia astept sa-l vad pe Rares alergand iar dupa gaini...![]()
In alta ordine de idei, asa pe scurt, ce crize mai face Rares: ma bate cand nu-i convine ceva, ieri am vazut ca a inceput sa impinga alti copii pe topogan, arunca cu nisip in dreapta si stanga, daca vrea ceva si nu obtine se tavaleste pe jos indiferent unde e...
Dar...in egala masura, intelege cand ii spui ca nu are voie, se opreste din alergat daca-i spui sa stea, daca-i spun ca pe ceva/cineva il doare vine si mangaie, daca simte ca sunt obosita si stressata vine si ma pupa si-mi zice ma-mam.
Asta e , crize face tot omu' d'apoi un copil!!! Sanatosi sa fim sa trecem peste...
Analizele de saptamana trecuta au dus la alte analize mai in aprofunzime, e una care mi-a iesit naspa, dar ma bucura ca ecografia e mai bine ca ultima...se pare ca tratamentul homeopat a dat rezultat!
Asa ca, continui cu homeopatele cu drag si spor!!!
Va urez o saptamana usoara!