Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (106)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza si multumesc de . Ce imi place cand scrieti mult si sunteti asa in verva! pentru toate!

De mamii nu mai stim nimic?

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

neatza si am de facut o donatie! cine vrea -ua mea?! ca eu nu beau.. se putea sa nu fac eu nota discordanta?

cafera daca nu spui, pun spionu' la treaba! ti-a trecut cucuiul? (dar oja, oja cu ce ai sters-o de pe cada, ca n-am citit )
nonna cred ca pluralul e cu "comenzi" la coada!
simo poate solidarizeaza si Matei cu voi la invatat! ceea ce nu e taman bine, o vrea el academician, dar sa o lase pe mai tarziu; of, glumesc, dar tie nu-ti arde de glume cu ne-somnul asta.... succes in reluarea bunelor obiceiuri si sper sa se rezolve cat mai curand! adica diseara somn NON-STOP pana dimineata!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

brazuca felicitari pentru stelutele rosii! care au sosit fix acum in ultimul tau mesaj! sa le porti sanatoasa si la mai mare! ... ti-am citit si eu nazbatiile si dragalaseniile pe care le face Deni... povestesti foarte frumos, iar ea mi-a picat de draga de mult! stii tu ... cum ati mai facut cu "sectorul imobiliar"; ati luat vreo hotarare? la ANL ati incercat? si inca o intrebare ca deh' sa nu zica lumea ca nu ma freaca grija altuia pana la capat ... mai era un subiect pe la "generale" cu intrebarea "cum ti-ai ales nick-ul dc"; deci de la ce vine brazuca? merci anticipat!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

am si eu poze la concursul de mirese ... deocamdata m-am votat doar eu ... e cam "veche" poza, de acum vreo 6 ani, pe atunci nu era atata "stil"
ne putem face reclama? ... sunt la pagina 12: io1 si io2

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Aaaa ioana pai de nu spuiii? Eu sincer nici nu m-am uitat la alte poze...deh...numa de grija mea ...ma`c sa te caut si sa dau cu stele.

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui karligutza

brazuca felicitari pentru stelutele rosii! care au sosit fix acum in ultimul tau mesaj! sa le porti sanatoasa si la mai mare! ... ti-am citit si eu nazbatiile si dragalaseniile pe care le face Deni... povestesti foarte frumos, iar ea mi-a picat de draga de mult! stii tu ... cum ati mai facut cu "sectorul imobiliar"; ati luat vreo hotarare? la ANL ati incercat? si inca o intrebare ca deh' sa nu zica lumea ca nu ma freaca grija altuia pana la capat ... mai era un subiect pe la "generale" cu intrebarea "cum ti-ai ales nick-ul dc"; deci de la ce vine brazuca? merci anticipat!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Karli multumesc ca mi-ai atras atentia la stelute ca eu nici nu le observasem. Si pentru complimente.
De "imobiliar" ce sa mai zic...suntem la zero, tot la ai mei, a picat varianta cu chiria si ne cam pierdem sperantele. O sa incercam cu ANL, dar din cate stiu eu iti trebuie mari pile sa obtii ceva de la ei, si nu posedam asa ceva, deci nu prea avem tragere de inima sa ne ducem sa ne certam cu functionarele din primarie. Avem cam toate actele si o sa ne ducem pana la urma. Sa nu zicem ca nu am incercat si asta.
Despre nick...ce sa zic, aveam acum multi ani (7-8 deja! mama ce repede a trecut timpul) un amic brazilian, cu care vorbeam pe chat. De acolo mi-a venit si ideea cu nick-ul brazuca si l-am pastrat cam peste tot ca altfel am memorie scurta si uit daca folosesc alt username.

Acum ca am zis eu, ne povestesti si tu cum ai ales nick-ul ? Facem schimb de povesti.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

prin derivare de la numele Karla, cu K! nu stiu de ce mi-a placut mie numele asta candva, sau Karina.... eh, si pentru ca user Karla nu s-a putut, Karla si 2 cifre pe care le pusesem eu iar nu mergea, m-am enervat, ca de obicei, ma enervez usor! .... user karlutza iar nu s-a putut, mi-a venit sa zic karligutza! uite asa s-a nascut karligutza! simplu si fara prea mult travaliu! si fara bisturiu!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Eu la inceput puteam sa jur ca esti creata ....karliguta de la carlig...inel..cretz

Iar la brazuca...credeam ca vine de la broscutza...ca asa te alinta sotul sau ceva

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo78

Eu la inceput puteam sa jur ca esti creata ....karliguta de la carlig...inel..cretz

Iar la brazuca...credeam ca vine de la broscutza...ca asa te alinta sotul sau ceva

Simo mami de Matei
Poze noi

Multumesc

Mergi la inceput

da, puteam si eu sa jur apoi ca vine de la carlig! dar nu am nici o legatura cu carligul ala! sau hook-ul cu pricina! ...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput