Grupa mica la gradinita (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ar fi culmea sa nu ii primeasca,va avea 6 ani si 9 luni aproape! Eu am inceput scoala la 6 ani si 2 luni pe vremuri.Si pana vor incepe ei scoala,poate scot astia iar pregatitoarea aia ,sau mai stiu eu ce schimbari or fi ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Daca e o gradi de stat, va merge cu aceeasi educatoare si va repeta grupa mare/pregatitoare. Daca e la o gradi particulara, depinde de obiceiurile lor, dar cred ca n-ar fi normal sa ramana la cei mici.

Daca o muti de la o gradi particulara (presupun ca asa e acum) la o gradi de stat, in toamna, va fi la grupa mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Alexandra mea merge cu drag la gradi, acomodarea a durat fix o luna, acum mananca acolo si doarme de rupe, a inceput sa se joace cu copii (pana acum statea retrasa)o idolatrizeaza pe d-na educatoare, ne-am facut petrecerea de 2 ani la gradi, repeta pentru serbare si se trezeste cantand si pe acasa, ne punem sa facem trenuletul , sa dansam, sa ne invartim ca la gradi! Dimineata cum face oki ma pune sa o imbrac sa mergem la gradi! Nu-mi vine sa cred ca s-a acomodat, fetelor daca fi-mea s-a acomodat la gradinita orice copil o poate face...va spun siiigur!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Am uitat sa spun ca cica face engleza la gradi...mie mi s-a parut prea mult pentru un copil asa mic, le-am zis acolo sa nuprea o streseze ca e prea mica si deocamdata ma intereseaza doar socializarea si adaptarea nu sa-mi stie nustiu ce cantecele si limbi straine...eee si d-na de engleza e foarte raguta, ii picteaza pe manutze , pe fatza daca raspund corect...asa ca luni dupa cursul de engleza era fi-mea desenata toata si o aud: parcatala (portocala)-orange, cainele-dog, mar-apple, pisica-cat ! Mi-a zis ca e engleza, am ramas blocata, ea saraca in romana nu nimereste mereu cuvantul corect, dar in engleza le pronunta foarte bine!
Si stim sa cantam tot cantecelul Mos craciun cu plete dalbe..., oricum copii astia iti depasesc orice asteptari!
Eu am inceput serviciul de luni, vin acasa franta, dar mor de dragul ei cand o vad cat de independenta si de sigura pe ea a devenit in asa de scurt timp! Mananca foarte bine singura, tine creionul corect in mana, este mai disciplinata, adoarme neleganata...sunt fericita ca am ales gradinita chiar daca toata lumea zicea ca este prea mica...chiar se vad progrese!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Carla eu zic ca nu trebuiesc subestimati copii deloc.Ei pot mult mai mult decat credem noi.Si ce invata acum o va ajuta mult la scoala.Eu pun foarte mult accent pe educatia in gradinita.
Alexia a merge la gradinita de un an si in timpul asta a facut engleza si franceza si sa stii ca nu ii este greu deloc.E drept ca la franceza nu merge asa de bine ca la engleza dar eu sunt foarte multumita.Mai nou ma intreaba "cum se zice la asta in engleza?" si ma pune sa-i traduc tot felul de cuvinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Carla felicitari Alexandrei pentru ca-i place la gradinita!
La ce gradinita merge Alexandra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Daca e o gradi de stat, va merge cu aceeasi educatoare si va repeta grupa mare/pregatitoare. Daca e la o gradi particulara, depinde de obiceiurile lor, dar cred ca n-ar fi normal sa ramana la cei mici.

Daca o muti de la o gradi particulara (presupun ca asa e acum) la o gradi de stat, in toamna, va fi la grupa mica.

Anya

anya,santeleg ca daca vreau sa o mut de la stat la stat nu repeta grupa mica...cine ma lamureste????sunt in ceata!

fetita mea are 2 ani si 11 luni,anul acesta merge la gradide stat la program de 4 ore...mare tampenie..nu recomand forma aceasta ...pana se aduma de face 9 de la 11,30 merg parintii,bunicii dupa ei,educatoarea la care e fiimea e invarsta,slaba activitate au...nici vorba de pregatirea vreunui spectacol de Mos,nu au invatat nici o poezie,cantecel specifice sarb de iarna.
vreau sa o mut la program prelungit de 8 ore oare !

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SOANSO din ce am vorbit cu alte mamici care au copii de scoala e o aiurela aia cu repetatul grupei,ii primesc bine mersi la scoala si sub 7 ani! Si eu zic ca e mai bine la program prelungit.A mea s-a adaptat din prima la asa program lung,fac repetitii pentru serbare, canta, danseaza, coloreaza, picteaza, lipesc, iar din semestrul doi incep engleza si sportul.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput