Grupa mica la gradinita (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geta_sava spune:

Buna! Am gasit intamplator ce ati scris voi si ne regasim si noi printre cei cu prima zi de gradi! De fapt nu mai e prima.... Aceeasi problema cum am citit si la voi.. o sapt l agradi o sapt acas acu mucisori:( am inceput sa lucram la imunitate... om vedea...
Peste o saptamana incepem la camin.
Vroiam sa cer pareri de invatamantul step by step. La caminul la care am inscris-o este si grupa de step by step dar nu mai erau locuri. O fi mai cu mot? O sa sufere copilul meu din cauza ca e la traditional????
pupici la pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curacao spune:

Buna !
Tocmai ce ma pregateam sa raspund ca, intr-adevar , de rabdare am nevoie ! Din pacate , cu rabdarea am ajuns pe stocul de avarie caci rezervele strategice le-am papat cu alte activitati ( facut pipi in chilotei , mofturi la masa , fitze la imbracat... ) . Cand , ce sa vezi , minune : plansul si refuzul de a merge la gradinita au incetat de la sine , la fel de brusc pe cat au inceput ! Ba chiar , ieri mi-a spus : " Stii mami , mie imi place la gadanitza ! ".Mai sa fie , papadie !Ma tot gandesc ca vreun coleg de gradi o fi speriat-o cu o chestie de genul : " o sa vina monstrul sa te manance " sau " te bate mamica mea daca nu imi dai jucaria " sau , ce stiu eu ! Din fericire , i-a trecut dar ... nu chiar de tot : deocamdata nu vrea sa doarma la gradi . Lucram si la asta !
Multumesc pentru incurajari si pupici la gradinari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Citat:
citat din mesajul lui curacao

Buna !
Tocmai ce ma pregateam sa raspund ca, intr-adevar , de rabdare am nevoie ! Din pacate , cu rabdarea am ajuns pe stocul de avarie caci rezervele strategice le-am papat cu alte activitati ( facut pipi in chilotei , mofturi la masa , fitze la imbracat... ) . Cand , ce sa vezi , minune : plansul si refuzul de a merge la gradinita au incetat de la sine , la fel de brusc pe cat au inceput ! Ba chiar , ieri mi-a spus : " Stii mami , mie imi place la gadanitza ! ".Mai sa fie , papadie !Ma tot gandesc ca vreun coleg de gradi o fi speriat-o cu o chestie de genul : " o sa vina monstrul sa te manance " sau " te bate mamica mea daca nu imi dai jucaria " sau , ce stiu eu ! Din fericire , i-a trecut dar ... nu chiar de tot : deocamdata nu vrea sa doarma la gradi . Lucram si la asta !
Multumesc pentru incurajari si pupici la gradinari !

Bravos,sunteti pe drumul cel bun!!!!!!!

la noi e jale mare...de luni este o saptamana de vacanta ..iar fiimea vreaaaaaaa la gradi..."citez" -NUNTELEGI!!!!!!

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna ziua!
Tocmai ce vroiam sa deschid un subiect asemanator.
Baiatul meu are 2,3 ani. L am dat la gradinita de la 2 ani. Primele 3 saptamani nu plangea, doar protesta acolo, adica nu manca NIMIC si nu se juca. Apoi a inceput sa manance, sa se joace, chiar era o placere. Apoi l am lasat sa si doarrma (at cand am simtit ca se acomodase). 2 zile nu a dormit deloc, apoi a acceptat schimbarea. Totul era perfect. Acum o luna s a imbolnavit urat (prima data in viata lui). Temp mare, tuse, multi muci. Am stat o sapt cu el acasa, l am facut bine cu antibiotic si siropurile necesare. L am dus la gradinita 2 zile apoi iar s a imbolnavit dar nu la fel de urat. Am mai stat cateva zile acasa...in total trecusera 2 sapt si nu fusese decat 2 zile la gradinita. Apoi am zis ca nu este bine sa stau cu el daca e racit, adica tuse si mucisori. Si l am dus la gradinita. Am uitat sa va zic ca, cat am stat cu el acasa s a dezvatat singur de pampers. Si atat de simtit este ca tine in el si nu face pe el. De cand am inceput sa l duc la gradinita l am dus fara pampers si nu vrea sa faca pipi acolo. A mai facut la wc de cateva ori, dar de obicei vrea in cada. La gradi a facut la wc dar de cele mai multe ori se abtine. Si de atnci avem meciuri mari. El dormea noaptea, acum se trezeste de sute de ori pe noapte, nu mai vrea sa faca pipi si caca deloc, nicaieri plange rau. dimineata plange f urat cand il duc si il ia educatoarea il duce intr o camera si se linisteste imediat. In timpul zilei se joaca frumos la gradinita mananca f bine, doarme program maxim, doar ca nu face pipi decat o data sau deloc.
Acum sunt mai linistita dar am trecut printr o perioada f grea. Nu stiam ce sa mai fac sa i fie bine. Poate imi raspunde si mie cineva!!!!! Poate a mai fost cineva in situatia mea.
Multumim!

Ioana si bebe Vladimir

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de_Alex spune:

La noi dezamagire mare. Am fost 3 saptamani la gradi, si am racit bine-bine de tot, cu tuse expectoranta, ochii injectati si nasuc mucios. Eu tot citisem ca deh, in momentul cand copilul intra in colectivitate sa te ti bine cam vreo 2, 3 luni, o sa tot cam fie bolnavior, dar sincer n-am crezut, adica am crezut in puterea "mare" a lui Alex de a se apara de gripe si raceli...si acum sunt taaaare dezamagita. Si pe unde ma duc si pe unde intreb toti copii de la gradinite sunt tare bolnaviori ca dintr-o luna intreaga n-au apucat sa se duca decat cateva zile la gradinita.
Sicera sa fiu, am indoieli acum si nici nu stiu daca dupa ce se face bine si bag antibiotic in el, sa-mi raceaca iarasi si iar sa-l duc la doctor si iarasi s-o iau de la capat.
Oare acesta sa fie treseul?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelaf spune:

BUNA tuturor mamicilor
Sunt mamica unui baietel de 3 ani si jumatate care doresc sa-l integrez in societate dar ma sperie aceasta shimbare deoarece e nelipsit de langa mine si nu stiu cum v-a reactiona deaceea doresc mai multe informatii cu privire la gradinitele de stat al sec 2 Lacul Tei, Maica Domnului s a..
Eu ce am vorbit cu mamicile din zona m-au speriat caci sunt 30-40 de copii in grupa asta e depasita cred ca situatia, sigur 1-2 copii sunt raciti,, ce e de facut?
I-mi puteti recomanda o gradinita de stat cu mai putini copiii in grupa si o educatoare care totusi sa se vada ceva progrese?
Va multumesc mult si succes tuturor prichindeilor

Mergi la inceput

abia am mai gasit subiectul pe pagina 4

mamici de "gradinari" ce mai fac puiutii vostri sau acomodat??

eu am o intrebare !
daca mi-am dat fetita la gradi la 2 ani si 9 luni oare tb sa repetam grupa mica???

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SOANSO cum sa repete grupa mica??? Si eu am dat-o tot asa la 2 ani si 8 luni jumate
La noi totul e ok in continuare.Au inceput deja repetitiile pentru serbarea de Craciun

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Alexia a inceput grupa mica la 1 an si 10 luni, noi repetam grupa mica dar la voi nu cred ca e cazul.
Si noi repetam de zor pt. serbarea de Craciun.
Au invatat deja cantecelele cu: Mos Craciun, Zurgalai si Twinkle, twinkle little star.
Alexia merge bine la gradinita, se descurca foarte bine la activitati si la limba engleza.Se pare ca la franceza nu la fel de bine.Nu stiu, poate ca nu-i place asa de mult.

Mergi la inceput

monica,alexuta,pai eu nu stiu daca se primesc la scoala ClsI copilasi care nu au implinit 7 ani.

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput