Grupa mica la gradinita (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, aveti cumva programa pt grupa mica? Am tot cautat pe net dar faar succes.
merci.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Buna seara dragutelor mamici de pitici,
Miine am hotarit ca ne vom intoarce si noi la gradi.
Saptamina aceasta este cealalta doamna de dimineata( pe care Dari nu o stie,ca stam la program scurt ,iar saptamina trecuta doamna asta a fost dupa amiaza),motiv pentru care chiar am emotii de cum ar putea sa reactioneze.
Am uitat sa va spun ca noi suntem in aceeasi grupa cu un baietel vecin ,cu care Dari se cunoaste de mica...au crescut impreuna...si asta cred ca a fost un avantaj pentru amindoi la chestiunea acomodare.
Asa ca tineti pumnii sa fim bine!
Buni,draga mea mamica care a avut grija pina acum de Dari chiar trebuie sa mearga la Techirghiol la bai si e musai sa se adapteze fiica-mea la gradi..altfel suntem in plop...nici concediu nu mai am...la serviciu sa imi trag vreun medica....greu de tot...
So...Doamne Ajuta sa se adapteze cu bine si sa nu mai racim!!!
Pupici la mamici si pitici

Maminuta,mamai de Daria( 2 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

A..am uita sa va zic..de astazi am inceput sa-i dau la recomanadarea Dr Stanciu ,Lantigen B,cite 7 pic dimineata timp de 10 zile pe luna,3 luni.
Sa vedem efectele...

Pupam..tot noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Buna fetelor!
Intru si eu la voi in grupa?
Alexia repeta anul acesta grupa mica.Ea a mers de la 1 an si 10 luni la gradinita, repetam grupa din motiv de varsta caci la nivelul achizitiilor nu sunt probleme.
La noi nu s-a pus problema de adaptarii la gradinita caci Alexiei i-a placut din prima clipa.Cand am mers sa vizitam gradinita nu a mai vrut sa plece de acolo.
Ieri si-a serbat ziua la gradinita, am dus un tort si sampanie, Alexia a fost foarte fericita.
Sper sa am mai mult timp liber si sa va scriu despre ceea ce invata la gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rapsody spune:

Va mai plang copilasii??..al meu tot mai plange tot drumul si acolo pana plec.. si vad ca e singurul...si totusi vrea sa mearga..suparata i-am zis ca nu-l mai duc deloc, si nici asa nu-i convine.. educatoarea spune ca plange numai dimineata apoi nu.. oare cat mai dureaza, ca a trecut deja o luna.Peste o saptamana au vacanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

alexuta2005- si fata mea repeta gr. mica ce ii drept a fost doar din primavara la gradi. Ea nu plange nici acum si nici nu a plans nici in martie. Stiu ca in primele zile ii dadeam de acasa ba un ursulet ( gentuta) pe spate sau ceva de acasa o jucarie si ii explicam du te linistita ca ursuletul sau... are grija de tine acolo si imi va spune ce faci tu la gradi. Era si este cuminte si s a integrat rapid si acum in noua ei grupa.Sunt inca copilasi in grupa care inca plang de ti se rupe sufletul.

Ideea e ca trebuie sa vb. cu copilul dinainte de a ajunge la gradi sa i povestesti ca e mare de pe acum si ca gradi e serviciul lor.
Parerea mea este ca daca dupa un timp de doua luni copilul plange inseamna ca ori nu a fost pregatit pt. gradi ori clar e o problema la gradi peste care copilul nu poate trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de_Alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui rapsody

Va mai plang copilasii??..al meu tot mai plange tot drumul si acolo pana plec.. si vad ca e singurul...si totusi vrea sa mearga..suparata i-am zis ca nu-l mai duc deloc, si nici asa nu-i convine.. educatoarea spune ca plange numai dimineata apoi nu.. oare cat mai dureaza, ca a trecut deja o luna.Peste o saptamana au vacanta?

Rapsody, sa sti ca al meu plange in continuare. El plange, doar cand ajungem la poarta gradinitei, pe drum nu plange. Eu intreb mereu educatoarea: "Doamna cat plange Alex?" si ea imi spune nu plange mai mult de 5 minute. Chestia este ca eu nu prea o cred...ca la cat plange si cu cat foc plange Alex, nu prea imi vine mie sa cred ca plange doar cateva minutele.
Ei azi, sa va spun ce-am facut: am testat sa vad si eu, cat dureaza o repriza de circ. L-am adus, am ajuns la poarta..bine-nteles a inceput plansul cu lacrimi siroaie - siroaie, sughituri,...si rugaminiti: "Mami-mami batze, batze"...adica sa-l iau in barte si sa nu plec.
L-a luat educatoarea in brate, a inchis usa...si eu am ramas cu Directoarea la usa...sa mai discutam una-alta, cum se joaca cum papa...etc. Ei nu va spun ca dupa nici 2 minute (cred ca este mult 2 minute)...a tacut Alexul meu. Nu-mi venea sa cred urechilor...si dopmana mi-a spus: "Ei vedeti, acum credeti ca nu plange mult, decat cateva minute"?. Acum sunt linistita si impacata, poate ca asa fac si ceilalti pitici, plang pentru a "impresiona mamicile"...dar eu cred ca acesta e numai teatru. Hmmm la cat sunt de mici...si ce sanatjisti sunt

Va pup...asteptam si alte mamici sa-si verse off-ul aici. Va mai scriu cat de curand...si nu disperati se vor acomoda intr-o luna o, o luna jumate, sper eu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Luca ma intreaba "cand terminam odata cu gradinita asta?" ca el nu vrea multi copii, vrea putini copii. I-am zis ca de-abia a inceput, pana termina facultatea tot o sa mearga pe la scoli.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellej

Luca ma intreaba "cand terminam odata cu gradinita asta?" ca el nu vrea multi copii, vrea putini copii. I-am zis ca de-abia a inceput, pana termina facultatea tot o sa mearga pe la scoli.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

daca nu-si alege medicina scapa mai repede

am mers sapt asceasta integral la gradi...mare realizare avand in vedere ca mereu e bolnava de cand am inceput....oricum vad ce de muci nu scapam,pe cand cred ca iau trecut iar apar

zilele trecute a primit fiimea prima BULINA ROSIE!!!

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Diana mi-a zis azi pe la amiaza ca vrea sa mearga la gradinita.Hooo fata ... ca azi e sambata !
SOANSO super ca a luat bulina.La noi vad ca inca nu au inceput cu din astea.
NICOLE sper ca e mai bine Daria.Daca i-a placut din prima la gradinita ii va placea si dupa intrerupere.

Saptamana viitoare,adica cealalta de fapt ,din 27 oct., au vacanta o saptamana. asa ne-au zis.Daca vrem ii putem duce totusi ,dar ii baga la gramada,am zis ca mai bine nu deocamdata.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele."

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput