Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Wow Cris, pai ati avut la peripetii la nunta... ceremonie la notar in casa... restaurant cu fantome...

Rochia am mai purtat-o o singura data... la petrecerea din Romania care a avut loc 6 saptamani mai tarziu. Acu' numai mantia o mai pot purta (si o port destul de des, ultima data in septembrie, la ceremonia de logodna a unei prietene )...si probabil o sa o port din nou la aniversarea celor 5 ani de la nunta, de maine in 3 saptamani Uniforma de la banca... eh... it's just business... nu ma reprezinta

Dark Bendis

27+ cu "Huckleberry" Baby

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

I'm back, plouata si murata, la un moment dat a trebuit sa traversez o balta, imi era apa undeva mai sus de glezne, noroc ca am foast inspirata si mi-am luat un prosop cu mine.

Am vazut pozicile, sunteti niste frumoase, mi-au placut torturile voastre de la nunta (na, ca tot cu ochii dupa mancare sunt). Darkbendis ce rochie interesanta ai avut si tortul ala mi-a facut cu ochiul. Anca, faine pozicile din Hawai, chiar asa, ce baiat mare ai!Crisspoliss ce de peripetii ai avut la nunta!

Mie mi-a venit comnda de la gap, din pacate unul dintre produse e cu totul altceva decat ceea ce am comandat eu !!! trebuie sa il returnez, dar restul imi vin, insa nu stiu pt cat timp.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

buna seara repectiv buna ziua prin alte parti :)

frumoase pozici
foarte interesanta nunte de haloween (daca nu am scris bine ma scuzati da?)

eu ce sa spun sunt foarte dezamagita deoarece am fost marti la eco 4 d care m-a costat 300lei si nu am fost multumita deloc pentru ca eu nu cred ca asa ar trebui sa arate 4d adica masuratori in 2 d si un cd cu mai multe imagini in 2 d si 2 sau 3 in 4 d din care nu se intelege nimic si oricum nu stiu cum sa explic sa ma intelegeti mai multe cdre diferite in care se vede bebe cum se misca dar doar cateva secunde si nu exagerez deci in concluzie ce am platit eu cred cu tarie ca NU A FOST 4 D
oricum m-am hatarat sa o schimb pe d-na dr. cristina popescu - giulesti cu d-na aurelia tufan - municipal despre care am auzit numai lucruri bune oricum merg azi la dansa la 16:45 si o sa revin cu relatari precise de la fata locului

da si cel mai important d-na dr. mi-a spus: sex posibil FEMININ
deci daca d-na dr. tufan confirma vom avea o fetita cu fundita ANDREEA RAISA
raisa in ebraica trandafir

sper ca nu va suparati pe mine ca m-am lungit cat o zi de post

da da si ps eu am gasit patulul asta http://www.barza-ro.com/l7.html si imi place foarte mult si eu zic ca e si practic ca il poti folosi pana pe la 15 ani lejer. am vazut ca cel mai ieftin pret la un patut asa e 750 lei da de eu sunt un pic smechera si i-am dat schita unui priete tamplar si cred ca mai mult de 500lei patutul + o servanta cu 4 sertare nu cred ca ma duce

acu chiar ma-m lungit prea tare dar am o scuza: nu intru foarte des (deoarece nu imi mai place statul in fata pc, dar va citesc aproape mereu ), dar si cand intru sa fie sanatos

va pupic si sa aveti grija de voi si de bebici ca acum ei sunt cei mai importanti

22 cu andreea raisa

http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

sunt obosita,dar am reusit sa va citesc! felicitari pt toate rezultatele bune!
am vazut si pozele sunteti frumoase foc! mare adevar:ca la noi la nimeni,asa fete frumoase avem in tara!
stau cu picioarele in sus,d-na doctor a zis ca nu imi sunt umflate tare si ca e ok.
inca o zi,astept sa treaca ziua de maine si gata saptamana,adevarul e ca atrecut repede,dar ma credeti cand va zic ca dimineata cand ma trezesc ma gandesc ce bine va fi cand voi sta in casa ,la caldura.
(cadia...cred),sper ca nu am gresit,oricum stiu ca una dintre voi are programare facuta pe 29 decembrie incepe show-ul!!!
ce fain cadaou aduci acasa de anul nou!

va pup,am sa intru maine mai mult ca acum vreau sa gatesc niste pipote!

24S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

crisspoliss, frumoase pozele de la nunta...am citit si ce aventuri ati avut..ce sa zic, uite asa veti ramane cu amintiri pe viata si o sa aveti ce povesti nepotilor

DarkBendis, vazut pozele cu nunta de Halloween.. probabil a fost o nunta mai neobisnuita, dar important e ca a fost facut dupa placul vostru..mi-a placut si rochia f mult

miere, dar ce ce a trebuit sa treci prin ditamai balta? ce s-a intamplat?

multumesc pentru aprecierile legate de poze ...asa e, am baiat mare, clasa 1, indata face 7 ani, nici nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul ...

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

vreau si eu parola pt emailul comun,va rog!

24S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Lisa, ti-am trimis parola pe PM.

Tare frumoase mirese ati mai fost!! Mi-au placut tare mult rochiile. Cristi, un vot si de la mine!! Sunteti frumosi foc!

Adina & Luka& bobita din burtica21+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata fetelor,

Ieri a fost ziua fetitei mele, Ana! A fracut 2 anisori!
Am primit atatea telefoane si felicitari de parca era Ziua mea....zau asa . Am dus un plataou mare de prajituri la serviciu ca sa sarbatoresc. Doamne ce bune erau...
Acum ne pregatim sa o serbam Duminica la un restaurant. Am facut lista cu invitati si desi am chemat stricul necesar tot au iesit 23 de persoane . Am chemat si un clown...o sa fie super distractie!

NATY, vreau sa-ti urez LA MULTI ANI pentru IOANA!!!! Sa fie sanatoasa si fericita si sa va aduca numai bucurii in viata!

Alina27+ cuEMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

LA MULTI ANI IOANA SI ANA

SA CRESTETI MARI SI FRUMOASE

dark - mama ce super nunta ai avut. murea bunica de faceam asa ceva!

mor de durere de cap de ieri - am voie sa iau ceva?

27+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

La multi ani Alina pt fetita ta!!!Sa-ti traiasca si sa fie fericita!!!
Eu am fost ieri si merg si azi la Zilele Instit Matei Bals.FFF misto conferinta , teme interesante, mi-a facut bine ca m-am reintalnit cu colegii de an pediatrii.Sunt ink vreo ...4 gravidutze in an:sapt6, 8 ,16,30O gramada de bebei produc pediatrele anul acesta hi hi.

In rest, eu cu stomacul meu....am ajuns la concluzia ca este o gastrita veche reactualizata fiind toamna si pe care nu prea stiu cum sa o combat.Inainte luam Omeprazol dar acum nu i ok sa-l iau.Dimineata acum am varsat o tona de suc gastric extrem de acid si stomacul e dureros....sper din tot sufletul sa-mi treaca prin alimentatie, ceai etc

Tuchi iti urez sa stai cu bebe cat mai mult in burtica.Daca mie imi trece timpul greu...oare cum iti trece tie stand acasa in patutz...fir-ar sa fie.Important e sa ajungeti cat mai departe si stiu ca se poate asa ca hang on there iti facem galerie

Va pup pe toate si sper sa ne fie tuturor bine!!!

bb mic

POZE
25+

Mergi la inceput