Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Cristi, si eu te-am votat
Cris, ce frumoasa mireasa esti...pozele sunt super, imi place idea cu cucuruzu'
Fetelor, voua va creste parul pe burta? eu m-am speriat, nu alta..ca m-am tot uitat dupa linea negra aia, si la mine nu apare( poate ptr ca sunt blonda)..in schimb mi-a crescut par pe burta, dezgustator
si am si un puf alb pe fata( nu se vede tare). Voi aveti asa ceva???

Crisss 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

Cristi, si eu te-am votat
Cris, ce frumoasa mireasa esti...pozele sunt super, imi place idea cu cucuruzu'
Fetelor, voua va creste parul pe burta? eu m-am speriat, nu alta..ca m-am tot uitat dupa linea negra aia, si la mine nu apare( poate ptr ca sunt blonda)..in schimb mi-a crescut par pe burta, dezgustator
si am si un puf alb pe fata( nu se vede tare). Voi aveti asa ceva???

Crisss 24+

Iti spun eu cum e la mine : fiind bruneta, parul era putin evident inainte de sarcina...dar acum zici ca port tot timpul vestuta pe mine. La inceputul sarcinii m-am epilat pe burtica...apoi am stat si m-am gandit ca as fi si penibila( sa apar la control cu o burtica proaspat epilata),mai ales cand stiu ca toate aceste lucruri sunt modificari hormonale.
Asa ca am acum sunt convinsa de faptul ca omul se trage din maimuta (deh doar ma vad in oglinda zilnic).

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Cristi, te-am votat si eu. F frumoase pozele! Mi-a placut f mult si biserica unde ati avut nunta. Am citit ca ti-ai programat cezariana. Sa fie intr-un ceas bun! Va fi un revelion special pt voi!

Cris, esti f frumoasa, si mi-a placut ideea cu porumbul, sunt niste poze mai deosebite, ar trebui sa iti pui si tu pozele la concurs!

miere, si mie imi este cald, dar nu tot timpul, am perioade in timpul zilei cand imi e f cald...stau in tricou, micsorez temperatura...cel putin cand suntem cu masina sotul e disperat, se plange tot timpul ca ii este frig...si eu mor de cald..
Cred ca e normal, va trece dupa ce nastem Ce planuri mai ai azi pt masina de paine?

crisspoliss, mie mi-a crescut par pe burta in primul trimestru...acum vad ca nu mai creste, nu ca mi-as dori...nu e f mare sau des, dar oricum e sesizabil mai mult fata de inainte de sarcina, nu-mi place deloc...

Cat despre kg ce sa zic, am pus 11 pounds (vreo 5kg) pana acum...sper si eu sa ma incadrez in 12-15 pana la sfarsit, dar vedem...vad ca pun in jur de jumatate de kg pe sapt..asta acum, cine stie cum va fi in ultimul trimestru..

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Iry pozele le-a facut tatal meu cu un aparat vechi dar foarte bun, ca pe atunci nu prea avea lumea camere photo digitale.Ei, s-au mai schimbat vremurile
Criss si eu tot blonda sunt si nu am linea negra dar sa stii ca nu e obligatoriu sa ai.In schimb am o dunga de par foarte fin si blond de la buric in sus , am observat-o chiar in primele saptamani de sarcina.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
25+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Anca, nici un plan pt breadmaker, ca azi trebuie sa merg la scoala sa supraveghez un examen.
In acelasi timp, la noi e tornado watch, cica se apropie o tornada, sa stam in casa....nu stiu cum sa fac, trebuie sa plec in maxim doua ore.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

votat Cris

fetelor pe voi va doare buricul???parca se intinde...,si uite va mai dau un link util
http://babymed.com/tools/ultrasound/

22+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Miere, da-o incolo de scoala, stai acasa! iti dau eu scutire
Ce bine ca nu sunt singura mamica-maimutza..dar ma intreb, oare o sa cada singur dupa nastere sau va trebui sa ma chinuiesc cu parul pe burta? eu, care fiind blonda nu m-am depilat deloc( adica pe brate, pe burta, si pe fata.. ca pe picioare si in alte zone da)
Poate ma enervez si va trimit si eu niste poze de la nunta( eu am avut 3- una in India si 2 in America).
Luni e liber!!!!!!!!!!e Columbus day, e ziua cand am facut cununia civila acu 4 ani..ce repede trece timpul.

Crisss 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

crisspoliss, trimite link la poze, sa le vedem. 3 nunti, cred ca a fost super mishto! una in India, de ce in India?

Eu azi stau acasa si am de gand sa mai pun poze online si sa le organizez un pic. Va trimit link la poze cand termin.

Imi trimite cineva si mie contul comun si parola. Vreau sa imi pun si eu nr de tel acolo, just in case.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Criss hai sa te enervam sa ne trimiti poze de la nunta .Daca ai zis in India eu deja mor de curiozitate, cred ca a fost tare frumos.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
25+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

In India a fost cel mai super, eram acolo in vacanta cu peretnul( de Craciun) si am cunoscut un tip din Anglia care urma sa se casatoreasca cu o indianca frumoasa foc, si parintii ei erau impotriva ptr ca tipul era englez( au ei inca treaba cu castele, ca cica astia albi sunt inferiori..in fine, treaba lor)Asa ca aveau nevoie de martori si ne-au ales pe noi, am mers la templu si dupa ce i-am ajutat( e o ceremonie lunga si destul de involving, adica a trebuit sa facem o gramada de lucruri) ne-au intrebat daca nu vrem si noi...si am zis ca de ce nu, asa ca ne-am costumat si am urmat noi la rand pozele sunt acasa, poate le uploadez zilele astea pe undeva sa le vedeti.

Crisss 24+

Mergi la inceput