Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(97)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Hai ca eu n-am somn la prima ora...
Mav si Bebecris felicitari pentru grasani...nici eu nu am facut control pe masa...probabil peste 10 zile, cind ajung iar la doctor!
Asteptam vesti de la Ginye55 !

Bianca Andreea
Larisa Elena36+
A M R numai 4 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Loren...oare asta o fi programul de (ne)somn de acum inainte???
Ce-o face ginye?

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 34+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Hehe....la Bia la fel, in ultimile sapt. orbecaiam pe la diverse ore...cum sa dorm, daca pe linga insomnii ma mai dor si toate cele...adica soldurile, mama lor de solduri!
Cum mai stati cu kg si cm la burti...eu 15, 5 luate (adica 71,5 acum) si un burtoi adevarat de 104 cm! ma bucur de un lucru...ca am scapat de ...mare lucru!

Bianca Andreea
Larisa Elena36+
A M R numai 4 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Neatza burtici! Poftiti la cornuri calde si .

Mult curaj pentru Ginye! Suntem alaturi de tine! Sa vina cu bine

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Loren cantarul meu zice ceva de 75,5...deci 15,5 kg luate ........Aaaaaaaaaaaaaaaaa bun deci o sa devina cronica "plimbarica de la orele 5 a".....? La burta am vreo 102......

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 34+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neatza!!
Ginye.., sper sa fie in regula, sa se nasca bebele cand vrea el si sa fie sanatosi amandoi..saraca ce zile a avut in perioada asta, naste, nu naste, ba naste...tinem pumnii orice ar fi.!!!
Felicitari fetelor cu vesti bune de la eco!
eu la burtoi am 107cm. ...71,5kg (si o pofta de mancare de zile mari)...daca e sa socotesc cu cat aveam inainte de a fi gravi am pus 9.5kg..toate astea la o inaltime de 1,68..
Spre deosebire de multe alte nopti, azi noapte am dormit chiar bine, o singura tura la baie,iar cand m-am ridicat din pat, nu tu maini dureroase, spate intepenit, amorteala....ce bine a fost...
O zi cu vesti bune!!!!!!

32+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Buna de dimineata...nu am curaj sa deranjez inca...ca na...daca o fi in dureri acum, numai de explicatii si de vorbit nu ii arde...sau daca e in sala de nastere...o sa incerc ceva mai tarziu daca e!

Leeloo
35 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Neata fetele,

Astazi sunt si eu putin mai linistita. Am liber de la serviciu si vreau sa incerc sa ma odihnesc (dar dupa cum vedeti cam duc lipsa de ) si sa croiesc lenjeria pt patutul bebitei. Am luat un singur set cu tot cu aparatori, care au husele detasabile, asa ca restul le voi face eu. Asa pot sa aleg si materiale mai bune si ies cam la jumatate la bani.

Fetelor, multumesc mult pt urari si le doresc tuturor fetelor casatorite luna asta la multi ani fericiti impreuna cu sotii si puiutii din burtica.

Felicitari fetelor cu vesti bune de la eco! Stati cuminti si mai tineti bb-ii in burtica, ca zilele astea nu se mai intorc.

Ginye, tinem pumnii sa iti strangi minunea in brate cu bine si sa fiti amandoi sanatosi! Facem galerie! Sa ne dai repede de veste ca toata lumea e cu sufletul la gura!

si vorbim mai tarziu! daca cineva afla ceva de Ginye, dati repede de veste!

Iulia 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Am primit urmatorul sms de la Catalina noastra! Ea l-a primit de la Anes!

"Sunt in sala de travaliu. Mi s-au rupt membranele. Anunta, te rog, fetele!" Anes

Aneeeeeeeees, , super, iti tin pumnii sa scapi repede si sa fie totul ok! Uaaaaau, ce veste! Sunt asa emotionataaaa!
Acum sa vedem care e primul bebe de la noi, al lui Anes sau al lui Gynie?

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 34+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Haide, Anes!!!

Haide, Gynie!!!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti