Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(97)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

otilia, nu ma pricep dar parca la doctori nu le place ca bb sa fie angajat in nastere in caz ca fac cezariana.

cat stau si dau F5 voi fi productivq si voi da niste raspunsuri.

fetele cu colostrul si scurgerile - faptul ca ai scurgeri sau nu dinainte nu zice absolut nimic despre cat lapte vei avea. uite un exemplu - eu am avut scurgeri dar lapte foarte tarziu si foarte putin cu toata stimularea cu pompa electrica la 3 ore si apoi laura la san. stiu insa tipe fara nici un fel de scurgeri care au avut lapte de le faceau sanii poc (cam toate pe care le cunosc au avut mai mult lapte ca mine )

criss, relativ la intepaturi - muschi, extensia uterului, intestine. totul se umfla. ce ai vrea, sa nu te doara nimica

cred ca atata voiam sa zic. mai arunc un ochi in urma si revin

revin caci raspund lui mav, hemoglobina mea e 11.7, dar tot sub limita. fi barbata, ia fier si da-i cu laxative. eu iau un "bio" fier, o chestie care nu e supradozat ca supliment are numai 100% din necesarul de fier zilnic.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Bebecris, felicitari pt bebe dolofanel.

Otilia
, greutateawww.ilmiobaby.com/imbol/pages/sezionebaby/tools/pesoFeto.jsp" target="_blank"> se calculeaza in functie de BPD si AC, e asa mai mult de moft ca de multe ori e o mare diferenta intre cea estimata la echo si cea reala.

Mav, te asteptam cu vesti, nu ne mai tine in suspans pleeeease.

Olivia 35+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

eu nici nu ascult cand zice dr greutatea lui bb.
de laura mi-a zis ca are 2.600 cu o saptamana inainte sa o nasc la 2560

un bb poate fi burticos sau lung (ca aia se masoara la eco) sau pufos in rest si cat are diametrul pulpitelor nu masoara nimeni.
laura a fost lunguta pentru varsta ei insa slabanoaga. dar cu capul mare, v-am mai zis ca noi asa stam cu genetica.

Mergi la inceput

Mav, felicitari pt bebe maricel Rezolvi tu si cu fierul cumva; mult a fost putin mai este

Alra, merci pt lamuririle despre colostru, m-am linistit total.

Ginye, mi-e gandul numai la tine.

Noapte buna burtici.

Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Bebecris ...ce poze frumoase ai de la nunta , iar cea din concurs e super si nu in ultimul rand felicitari pt. bebe dolofanel
...parca mai era cineva cu poze la concurs dar nu mai stiu cine
Alra nu ar fi rau sa nu doara nimic , eu aveam dureri sub burta si stiam ca alea sunt de la ligamente dar in mijlocul burtii nu am avut pana acum si aste au si coincis cu o zi de cearta si suparare pe la servici , multumesc de raspuns
Mav ma bucur ca ne-ai dat vesti despre tine si sunt buuune , felicitari si tie pt. bebe dolofanel
Ginyeeee oare ce faci tu acum?? mai poti?

Criss 33+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

criss, ti s-o fi intarit burta si apasa mai rau atunci. eu saptamana trecuta cand aveam intestinele blocate aveam dureri mari in partea stanga si daca mi se intarea burta de la efort era si mai rau.

contractiile dor jos de tot ca durerile menstruale, nu peste burta. si incep mai degraba ca o durere surda nu una acuta. nu prea stiu sa zic in cuvinte, dar poate ma intelegi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mav, bine ca ai aparut, uite vezi ca si tie ti-a zis ca mai bine ca mai sta putin la cald bb. Succes cu fierul, ma apuc si eu de el de sambata dupa ce ma aprovizionez bine cu iaurt si nectarine.
Olivia, vai ce ma oftic, ca nu am nimic de la doctor, astia sunt niste secretosi, nu mi-a dat nici pozele printate, nici rezultatele la masauratori. Ma jucam si eu putin cu valorile acum.
Alra, asa este de aceea mie imi este mai usor sa ma ghidez acum dupa cum a fost la Ana. DPN este fix acelasi acum, forma craniului identica. Iar la Ana AC-ul a fost mereu mai mare decat BPD si asa a fost si la nastere dar si in primii ani a avut o burtica mare si grasa. Ea nu a fost prea lungana pentru 3,8 kg dar a fost un bb gras si falcos si pulpitele bine impanate. Intr-un fel e bine ca BPD nu este mare, inseamna ca iese mai usor .
Cat despre cezariana nu-i bine sa fie bb coborat, mie mi-a impins-o doctora putin ca sa poata taia la operatie (i se vedea tampla lui bb) si au trecut-o putin apele ca este o manevra riscanta.
Ai lamurit misterul ?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 31+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Ai lamurit misterul ?

nu, nu am suficiente indicii ma ghidez dupa "auzite"

nu stiu ce inseamna BPD si AC

mie imi da printuri cu masuratorile

Mergi la inceput

Alra, BPD = diametrul biparietal si AC = circumferinta abdominala.

Daca le stii, poti estima greutatea www.ilmiobaby.com/imbol/pages/sezionebaby/tools/pesoFeto.jsp" target="_blank"> aici

Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Alra, BPD = diametrul biparietal si AC = circumferinta abdominala.

Daca le stii, poti estima greutatea www.ilmiobaby.com/imbol/pages/sezionebaby/tools/pesoFeto.jsp" target="_blank"> aici

Lucrusoare bebe

da, sunt cu eco in fata:

BDP 73.6mm 29w 4d
HC 268.8mm 29w 2d
AC 237.6mm 28w 1d

greutatea e 1300, dupa site-ul tau si cred ca la fel a zis si dr

dupa cum vedeti capanetele e lejer in fata relativ la burtica. exact cum am zis: bebe neburticos insa capos si lungut.

Mergi la inceput