noi sagetatoarele (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Anca nu stiu daca ai cum sa scapi de durerile de cap. Lucruri frumoase de bb am luat si eu din Cluj dar habar nu am din ce magazin. Interesant e ca zilele trecute am gasit aici un magazin de unde am luat body 3 buc cu 12 lei iar calitatea este foarte buna (asta in conditiile in care am cumparat si un body cu 20 lei).
Andreea eu am facut facult5atea in Cluj. Ne-am mutat deoarece am primit o oferta de munca buna. Eram hotarati sa ne intoarcem dar viata iti ofera surprize. Oricum ajungem destul de des in zona, dar mai tot timpul suntem contra cronometru. Avem prieteni foarte buni in Cluj.
Acum e mai greu cu drumul caci pana in Sebesi se cam merge in coloana.
S-a trezit Alex asa ca pup toate fetele. Azi am o zi plina.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Eladea ms mult, deja i-am facut lista lu` sor-mea pe unde vreau sa merg vineri. Ai ajuns la Kidex? Ea a fost si-a zis ca nu erau fte multe standuri, fata de alte expozitii, ne-am distrat cand mi-a spus ca a luat-o o doamna (ea fiind cu prietenul, amandoi au 21 de ani) `Sunteti la inceput?`
Nemhi, primit mail, raspuns, mersic.
Elvie, ce galushca dulce ai, dar nici cu mami nu mi-e rusine. Sa va traiasca!
Nma, esti haioasa cu bancurile, i le-am citit mai `nainte lui Iustin, a ras asa de bine.
Multumesc si pentru urarile pentru mama, sunteti niste dragute.
Alison, poti cere oricand, pe mess cred ca merg una-doua. Spor la trebi, cred ca tb sa mai luati un calc...
Dragaica, spor la invatat, ziceai ca ai examene la sfarsit de sapt.
Gyongyi, merge treaba?
Noi azi suntem happy, e din nou 21. Si pt ca ziua de 21 nu e una orisicare, l-au sunt de la universitate pe sot si i-au spus sa mearga sa-si ridice laptopul - au primit fiecare un laptop, in urma unui grant - acum sta si-l configureaza si nu mai tb sa intindem doar la asta, deja a facut oranduirea `celalalt e al tau acum, asta e al meu`.
S-aveti o zi frumoasa, din Australia pana in Japonia!

31+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata fetelor, va invit la o aici vremea este mohorata, abia mi-am dezlipit ochii, am o lene de mers la munca
Am intart sa va urez o zi buna si sa va tuc

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Anca am uita sa iti spun ca am facut si eu un master pe perioada sarcinii. M-am cam stresat si am vrut sa renunt dar pana la urma l-am terminat cu bine. Lucrarea finala a fost cand Andra era mititica. Acum ca totul a trecut ma distrez de ce stresata eram. Din pacate asi fi vrut sa ma reprofilez, dar intre timp am descoperit ca nu merita. deci eu l-am cam facut degeaba si a mai fost si pe bani.
dragaica eu beau cafea si la ora asta ca sunt franta. Poate e de la vreme dar sincer m-asi pune sa dorm. Din pacate nu pot ca trebuie sa merg sa imi recuperez copiii. Acum sunt cu bona la tenis.
Va pup

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata fetelor, tot la cafea si in dimineata asta, sambata am examen si ar trebui sa invat.....numai ca trag mata de coada.
Fac orice numai sa nu invat, ba mi-e foame, ba tre sa mai sterg praful, toate ma apuca numai invatatul nu
Salutari

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Eladea ms mult, deja i-am facut lista lu` sor-mea pe unde vreau sa merg vineri. Ai ajuns la Kidex? Ea a fost si-a zis ca nu erau fte multe standuri, fata de alte expozitii, ne-am distrat cand mi-a spus ca a luat-o o doamna (ea fiind cu prietenul, amandoi au 21 de ani) `Sunteti la inceput?`
Nemhi, primit mail, raspuns, mersic.
Elvie, ce galushca dulce ai, dar nici cu mami nu mi-e rusine. Sa va traiasca!
Nma, esti haioasa cu bancurile, i le-am citit mai `nainte lui Iustin, a ras asa de bine.
Multumesc si pentru urarile pentru mama, sunteti niste dragute.
Alison, poti cere oricand, pe mess cred ca merg una-doua. Spor la trebi, cred ca tb sa mai luati un calc...
Dragaica, spor la invatat, ziceai ca ai examene la sfarsit de sapt.
Gyongyi, merge treaba?
Noi azi suntem happy, e din nou 21. Si pt ca ziua de 21 nu e una orisicare, l-au sunt de la universitate pe sot si i-au spus sa mearga sa-si ridice laptopul - au primit fiecare un laptop, in urma unui grant - acum sta si-l configureaza si nu mai tb sa intindem doar la asta, deja a facut oranduirea `celalalt e al tau acum, asta e al meu`.
S-aveti o zi frumoasa, din Australia pana in Japonia!

31+Sara

pozici
_

buna fetelor!

anca, am fost la kidex, intr-adevar nu a fost asa mare ca si baby expo, dar i-am luat niste jucarii cu telecomanda(pe cand mai creste) pana atunci se joaca taica-so si unchii...sper sa mai apuce si el sa se joace cu ele...
i-am mai luat un dispozitiv de facut balonase de sapun multe, multe... ceva hainute...cam atat...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Dragaica, bafta la examen azi!
Eladea am fost ieri la Cj, m-am imbolnavit in Polus la Miniblu, acolo mi-a ramas inima, am luat doar cate ceva din Carrefour, de exemplu am luat un set de 4 body-uri la 35 ron din Carrefour, la Miniblu era cate 35-40 unul, tot bumbac, acelasi design. Fte scump Miniblu-ul, sunt toate nemaipomenite, Chicco, tot ce vrei, insa frustrant. Aseara am plecat pe la 7 din Manastur si-am reusit sa scapam de Feleac pe la 8 jumate, crunt traficul, tot mai linistit Muresul , n-o sa ma mai plang niciodata ca aici e trafic.
Azi lenevesc, imi mai caut materiale, mai citesc, am de pregatit vreo doua prezentari pe sapt viit si inca n-am chef, sunt in pat, cu o perna sub spate sa pot sta arcuita si sa pot respira. Mai nainte m-am speriat, nu mai puteam respira, vedeam deja stele verzi, si de mancat am mancat in ture. S-a ghemuit bebelina sub coastele mele, cred ca si-a bagat funduletul, acum s-a mai coborat, dar experimenteaza pozitia asta de deja cateva zile, nasol inca 2 luni
In rest asteptam mobila de bucatarie, ne tot amana de o luna, a zis acum ca luni la prima ora, poate pe cand vin de la munca o sa am mobila, Doamne da! S-atunci promit ca fac si va trimit pozici.
Voi ce mai faceti in weekend?
V-am pupacit pe rand pe toate, Dragaica, Eladeea, Alison, Elvie, Nma, Nemhi, Gyongyi, Ionela si sper ca n-am uitat pe nimeni!

32+Sara

pozici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

buna seara!trec si eu pe aici,am cam lipsit,timpul e de vina si oboseala.de citit am timp,de scris,mai greu.pina si azi am fost la munca...deci deja ma simt ca o fleasca de bleaga.sa ceva oare?ma duc sa-mi pregatesc un ceai ,mai bine.
va sarut pe toate si va urez o saptamina cit mai buna!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nemhi spune:

Buna dimineata!
Anca, si eu sunt necajita cu mobila de bucatarie, la fel ca si la tine, probleme diverse... Ba n-au blat de care-am comandat, ba balamalele sunt proaste... Si asta dupa ce am pierdut deja o saptamana cu usile de la bucatarie... Singurul castig e c-am putut modifica designul la cea care da pe terasa (ca nu se apucasera s-o mestereasca). Asta-i cand faci pe comanda... Da trec toate, vorba lui Nma, o sa zambim gandinu-ne la ce ne-a provocat stresul.
Alison, eu sunt de servici in weekendul viitor. Mustacesc la gandul ca Simon deja a inceput sa monopolizeze calculatorul. Stiu ce patesc eu de cativa ani buni. De "n" ori ma necajesc si-mi promit sa iau un laptop (asta vrea Roxo), dar mereu sunt alte prioritati...
Dragaica ce-ai facut cu examenul, ai scapat cu bine?
Nma, pupici la pitici si tie spor la treaba. Si eu lucrez pe rupte acasa ca tata nu prea mai poate si a adunat prea multe firme (ne gandim serios sa renuntam la vreo doua), dar totul e bine cand ai satisfactia eforturilor depuse.
Pupici penru toate sagetutele si s-avem o saptamana minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Dragaica, bafta la examen azi!
Eladea am fost ieri la Cj, m-am imbolnavit in Polus la Miniblu, acolo mi-a ramas inima, am luat doar cate ceva din Carrefour, de exemplu am luat un set de 4 body-uri la 35 ron din Carrefour, la Miniblu era cate 35-40 unul, tot bumbac, acelasi design. Fte scump Miniblu-ul, sunt toate nemaipomenite, Chicco, tot ce vrei, insa frustrant. Aseara am plecat pe la 7 din Manastur si-am reusit sa scapam de Feleac pe la 8 jumate, crunt traficul, tot mai linistit Muresul , n-o sa ma mai plang niciodata ca aici e trafic.
Azi lenevesc, imi mai caut materiale, mai citesc, am de pregatit vreo doua prezentari pe sapt viit si inca n-am chef, sunt in pat, cu o perna sub spate sa pot sta arcuita si sa pot respira. Mai nainte m-am speriat, nu mai puteam respira, vedeam deja stele verzi, si de mancat am mancat in ture. S-a ghemuit bebelina sub coastele mele, cred ca si-a bagat funduletul, acum s-a mai coborat, dar experimenteaza pozitia asta de deja cateva zile, nasol inca 2 luni
In rest asteptam mobila de bucatarie, ne tot amana de o luna, a zis acum ca luni la prima ora, poate pe cand vin de la munca o sa am mobila, Doamne da! S-atunci promit ca fac si va trimit pozici.
Voi ce mai faceti in weekend?
V-am pupacit pe rand pe toate, Dragaica, Eladeea, Alison, Elvie, Nma, Nemhi, Gyongyi, Ionela si sper ca n-am uitat pe nimeni!

32+Sara

pozici
_

neata sagetatoarelor!

abia acum am reusit sa-l aodrm pe domsoru' meu ... mare bandit... s-a smecherit, ca cica e baiat mare si nu mai vrea sa doarma...

anca, eu iti ziceam de Miniblu, e tare scump...pot sa-ti zic insa ca dupa ce am nascut, l-am trimis pe sotu sa caute body-uri petnru eric, ca nu aveam cumparate asa mici... el s-a nascut mai repede, la 8 luni si avea doar 2600 si 49 cm... si doar la Miniblu a gasit niste body-uri si salopetele superbe... mi-s cele mai dragi hainute de-ale lui... intr-adevar gasesti cam tot ce-ti doresti, multe lucrusoare, jucarii, hainute si chestii petnru mamici, dar...

hai sa-ti mai dau un pont... eu mi-am comandat pe net diverse hainute si papucei pentru Eric, de la o tipa care aduce din Anglia... site-ul e http://babystuff .nextvision.ro, daca te intere poti sa intri sa vezi... preturile sunt bune, sunt magazine si pt. mamici, si de jucarii, incaltaminte, cosmetice,etc.

iar pentru toate celelalte mamici, daca vreti ceva jucarii din SUA, la preturi mai bune, va recomand cu caldura sa o contactati pe micaalsa@yahoo.com.... eu acum sunt in cautare de cadou pt ziua lui Eric si pentru Mosi, ca sa le fac lista bunicilor si lui sotu', sa stie ce sa-i cumpere...

sarcina usoara, stiu cum e... vorba ceea.. dar scapi, nu mai e mult..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput