Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 9
Ereena spune:
mami patrick , nu mai am ce adauga la ceea ce am scris acolo. am si obosit vorbind despre asta.imi pare rau ca ai cunoscut si tu un moment asemanator
si ca a venit vorba de bebelusi/copilasi. matei sta numai pe jos si deja a descoperit ca exista lume si dincolo de sufragerie. dar el nu e asa vesel cum spui tu , e mai molatec.adica rade in hohote numai gadilat.se uita la televizor ,dar e genul "socat" nu zice pas si nici nu reactioneaza , el chiuie sau maraie cand se joaca.
MATEI
Primul 5.10.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danybv Am pus si eu cateva poze facute azi dimineata aici danybv Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006) Album poze |
Cat de dulci sunt cu cd-ul ala in pat
Alta clopotica "cumintica" cu semne de buna purtare
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
mami_patrick ce harnicuta ai fost
Si eu trebuie sa pun muraturi dar poate la sfarsitul saptamanii sa imi vina cheful
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
danybv spune:
LalaD saru`mana , copii astia ai mei numai boacane fac cand sunt impreuna la joaca pe jos prin casa asta este , sa fie sanatosi si sa-si traiasca copilariea fericiti ca in rest nu conteaza
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
kalosalina spune:
LalaD si noi discutam (recunosc ca nu mereu), dar isi revine 2-3 zile si apoi o luam de la capat ... si ce-i mai nasol, ca pe aceleasi motive, adica ce am discutat, am discutat degeaba...ca tot pe a lui o tine...
Cristina sunt de acord cu tine. Deja putem spune ca avem copilasi mari nu bebei...si eu zilnic raman surprinsa de noile lucruri pe care le face Daria: scotoceste peste tot, cum ma prinde se agata de mine sa o iau din patutz, cand o las singura striga dupa mine (nu plange, doar striga), uneori chiar striga "ma-maaaa", vine la mine si ma cuprinde daca ma prefac ca plang, cand o iau in brate ma cuprinde tare de dupa gat si chicoteste de bucurie, si cate si mai cate...nu-mi mai vin acum in minte...Nu mai pot de dragul ei!
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
kalosalina spune:
Dany ce copilasi frumosi si scumpi ai ! Ce imi place cum studiaza ei casetofonul
Sa vedeti ce a facut Daria intr-o zi. In dreptul patutului ei are o priza dubla. Si intr-o parte e bagat un prelungitor si cealalta e goala dar gaurile sunt acoperite (cu plastice din alea rosii). Ca sa fiu mai sigura ca nu pateste Doamne fereste ceva, am bagat si o protectie speciala (de la Primii pasi) in ea. In timpul asta, Daria statea cuminte in patut si se uita ce fac. Cand am iesit din camera ce credeti ca a facut? S-a asezat pe burta si a inceput sa bage degetele acolo, sa vada ea ce am facut eu? Doamne, curioasa mai e fata asta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
ginnette spune:
Danybv, asta este de facut poster! Ai doua minunatii!
LalaD, tu zici bine ce zici acolo (a propos de casnicie) dar la noi IGNORE functioneaza cel mai bine (oricum, n-a fost nevoie sa-l aplic prea des) pt ca Dan e genul care vrea sa discutam si innebuneste cand nu-l bag inseama; iar eu, nu prea adun frustari (sau poate nu le sesizez eu); la fel fac si la munca (bine, cand nu pot "scoate sabia dreptatii") si in 12 ani de munca am avut numai de castigat aplicand metoda IGNORE-ului; Satisfactia cand ii vezi ca niste catzelusi ca se gudura pe langa tine (fie sheful, fie sotul) si-ti implora iertarea si mai si recunosc c-au gresit, si isi dai seama ca de fapt ca specie masculina, n-au evoluat, wow, este de nedescris.
De obicei asta functioneaza numai la barbati (cel putin in cazul meu); cand sunt si femei (ma refer la munca) ei atunci, e mai dificil. S-ar putea sa-i placa c-o ignori si trebuie sa-i zici in fatza ce-a facut si cat de proasta e (cand situatia o impune).
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
kalosalina spune:
Plec acasa. Sper sa mai am timp sa intru si pe seara. Pupici!
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
emabucuresti spune:
Multumim frumos fetelor pentru admirarea baiatului! Va
Elle piramida eu i-o construiesc si el o darama.asta-i joaca.Are si o bila zornaitoare care ii place mult.Si toate cercurile se invart ca titirezul pe parchet, multifunctionala ce mai
Ce imi place sa citesc istorioarele din ciclul "Ce traznai mai face Evita"!
Dana si celelalte fete racite sau cu clopotei raciti sanatate multa, sa va faceti bine repede!
Matei cucuiatul mic
JMoni ce bine se tine si Robert pe piciorute! Si ce-i mai plac gadeturile, numai pe alea le-ar rontai
daniBv ai doi copii minunati!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
roli25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Alina, Andrei nu face "carnaciori"...aproape deloc. La el este o pasta groasa ca piureul de la borcan sau uneori chiar mai lichid. Asa e felul lui. Eu nu ii dau nici ceai nici mucilagiu. Il las in pace. Daca nu sunt urat mirositoare sau apoase nu iti face griji. La noi copro a fost ok si m-am resemnat ca asa e felul lui. Bogdan a fost pe sistemul bilute, inca e si este mult mai rau asa. O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Ai mei niciodata n-au facut "carnaciori". Marc intotdeauna a facut pastos spre flescait, iar Andrei face pastos mai tarisor. Daca nu miroase urat nu ai de ce s-ai dai mucilagiu de orez. Pentru linistea ta poti sa-i faci din cand in cand o coprocultura.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI