Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

: *_*: a cazut matei cu capul de cotul patului
: *_*: e umflat si s-a adunat putin sange
: *_*: am pus gheata
: *_*: e bine?

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Ai facut foarte bine. Pupam cucuiul si pe mama lovitului
Eit: Crema de Arnica de la plafar face minuni pe lovituri si este mai naturala decat Liotonul .Eu am crema asta mereu in casa, vara in sezon de role si bicicleta statea in poseta

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!
Am intrat si eu dupa o lipsa de vreo saptamana...
Nu am citit decat ultimele mesaje (sper sa am timp sa citesc si mai din urma)
Ereena si Daria a cazut pe la 7 luni si a dat cu fruntea de calorifer. I s-a umflat si s-a invinetit. Am sunat-o pe dr si mi-a spus sa-i dau cu Lioton gel. I-am dat si in max 2 ore nu se mai vedea decat o mica roseata...Bineinteles ca eu m-am speriat tare si am mers si la spital desi nu era cazul...Pupam Matei sa-i treaca repede buba.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Gatta eu cred ca ai facut foarte bine ca ai chemat-o pe cumnata ta la voi
Dupa ce am pierdut sarcina la 10 saptamani si eu m-am dus sa imi vad finutul. Puiul ala mic a fost o alinare pentru mine .
Multa sanatate cumnatei si fie ca doamne doamne sa ii aduca repede un bebe. Eu cred ca si ea ca si mine are nevoie de tratament pentru mentinere.Si de analize amanuntite.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

: *_*: a cazut matei cu capul de cotul patului
: *_*: e umflat si s-a adunat putin sange
: *_*: am pus gheata
: *_*: e bine?

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Ai facut foarte bine. Pupam cucuiul si pe mama lovitului

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

off ca tare mai m-am speriat. acum s-a mai retras umflatura si mai este doar un puct rosu-roz, s-a retras sangele ala vinetiu

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

sa treaca pt Mateiasu si o pt mami

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ziua buna,
Intru scurt ca la mine pana luni e iures mare, sunt cu amandoi de dimineata pana seara ca l-am pa Marc de la mama, dar nu l-am dus inca la gradi, ca sa fiu sigura ca si-a revenit complet cu burtica. Si asa nu prea mananca, ma rog de el si-mi fac nervi si in cele din urma tot nemancat ramane.

Am reusit zilele astea sa vad poze Cu Adelutza si Benji si nu pot sa nu ma minunez ce mari s-au facut si stiu ei sa faca care mai de care lucruri interesante.

Ceska am citit ca ai retineri sa-l pui pe Benji pe podea, crede-ma ca e singura varianta pe care o ai. El vrea sa se miste, sa aba libertate, sa invete cum sa faca sa se deplaseze si n-o poate face decat pe podea.

Imi pare rau de buf-uri, dar asta e perioada pana vor invata sa se tine pe propriile picioruse, face parte din procesul de invatare, iar oasele lor sunt moi, nu patesc nimic. Dar e de preefrat buf-urile sa aiba loc cat mai aproape de podea

Andrei lucreaza de zor la ridicatul in picioruse, azi a reusit sa se ridice tinandu-se de canapea si s-a tinut pret de 3 de secunde du[pa care evident a facut un mare buf pe spate si sa te tii plansete. Dar persevereaza.

Acum va las ca trebuie sa fiu cu ochii in 14 la amandoi sa nu-si scoata ochii

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Irina vezi ca am editat mesajul anterior si iti spuneam in el de crema de arnica . Poate nu acum dar pe viitor e un element vital in farmacia casei
Imi merge forumul ca ochii mortului

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Roli felicitari pentru Andrei La tine stiu sigur ca buff-urile nu mai constituie un element de impresionat, esti vaccinata deja

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Irina vezi ca am editat mesajul anterior si iti spuneam in el de crema de arnica . Poate nu acum dar pe viitor e un element vital in farmacia casei
Imi merge forumul ca ochii mortului

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

sar'na . o aplici imediat pe lovitura/julitura?

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Ce greu imi merge forumul...
Natalia am citit ca iti faci griji pt scaunele Stefanutzei.
Nici mie nu-mi plac ale Dariei.... De multe ori parca nu sunt legate, face cate o pleasca de se unge toata la funduletz (scuzati-mi detaliile) Nici nu mai stiu de cand nu a mai facut si ea un "carnacior" Nu prea stiu ce sa-i fac... O fi normal, nu o fi? Eu tot ii mai dau ceai de menta, ii mai bag si mucilagiu de orez in supica, dar parca nici o schimbare...asa o trebui sa faca?

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput