Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (199)
Raspunsuri - Pagina 9
danuta36 spune:
Seara buna de la noi!
papanasho multumim
Miru e bine,a mai facut aseara un pic de febra,dar dupa o doza de Calpol i-a scazut si azi n-a mai avut deloc...chiar am profitat de vremea faina si am stat azi afara vreo trei ore,din care una a dormit-o...
Ma bucur ca Ghighi e bine,o fi fost de la dintisori febra...
Chiar vroiam sa intreb si eu de Afibebe ca n-a mai intrat de multisor...poate punem de-o intalnire la Sibiu si vine si rnico
Fain oras!!!
Paula Maria de mami navicula!
papanash spune:
diaspora ce mai face ? astept vesti proaspete
despre dulceturi si papanasi 
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Roxana_G spune:
Paula Maria
sa fii sanatoasa si norocoasa!
Yaia, atunci ia poftim multi
. Legat de novocalmin, se da si la copii sub un an, insa jumatate de supozitor. Bubu are voie acum un supozitor intreg. Oricum se foloseste numai la temperatura mare, peste 39, si cand nu pare sa scada la altceva.
Ayumi, ma bucur tare ca te-ai linistit. Veeeezi?
Erina, eu chiar eram la manechiura.
Si normal sa punem
ecusoanele acelea ca altfel e greu sa ne recunoastem.
Papanash, aaaa, stiam de SabinaY, si eu asteptam pozele acelea.
Situatia cu vaccinul s-a schimbat din pacate...adica nu e tocmai bine. Povestesc acusica, dar sa termin de raspuns.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
alehiam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuta36 Am votat miresicile ...mai e cineva de la noi,in afara de Nana,Devylla,Ayumi,Sim? Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
emma (aeperju) si moi
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
Roxana_G spune:
Asaaa, acum vesti de la noi. Nu prea bune. Cu toate ca pe la 8 i-am dat preventiv 4 ml de Nurofen pentru ca parea ca e mai caldutz (desi bona sustine ca i-a tot luat temperatura azi si nu avea peste 37 - ceea ce ma mira ca eu una nu l-am vazut vreodata sa aiba sub 37.2 in poponica), acum la culcare avea deja 38.6 si cred ca era in urcare. Cam frigea si era tare marait. Nici acum nu doarme, nu stiu ce sa mai fac. L-am luat din patut de 2 ori, se linisteste, dar cum il pun la loc reincepe plansul. Eu una nu inteleg cum faceti voi cand e asa, ca daca il tot iau e si mai nervos si mai agitat si nici nu se mai culca. Eu il mai las sa planga - a se citi maraie - 1-2 min cand nu se culca, dar asta este extrem de rar. Numai ca acum nu era maraiala, era plans rau de tot si l-am tot luat, iar el devenea si mai iritat. Acum a atipit dar din cand in cand aud plansete de maxim jumatate de minut si apoi liniste si apoi iar jelanii. Mai astept putin sa vad si ma mai duc inca o data. Offf, infanrixul asta! Si cat scandal am facut pentru el.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Vad ca iar ati disparut acum cand am si eu putina liniste, cat oi mai avea.
Rox ,
Poze
alehiam spune:
eu nu disparusem... asteptam vestile despre bubu
. Imi pare rau ca se resimte dupa vaccin.
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
Roxana_G spune:
Haideti sa va spun un lucru important despre petrecere , respectiv privind tortul . Intrucat Agapitos nu aveau materie prima pentru tort Biscottino, comenzile de astfel de tort se primeau numai pentru termene de luni incolo. De aceea am avut de ales intre alte sortimente de tort si am optat pentru tort cu crema de ciocolata si vanilie, Domino cred ca se numeste. Sper sa fie pe gustul tuturor.
Rox ,
Poze
danuta36 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alehiam
emma (aeperju) si moi cred ca imi trebuie ochelari,ca nu v-am vazut si parca tineam minte ca ai zis ceva de poze mai demult...ca pui.Ma duc sa le caut Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) |