Profil de candidat-nov.2008

Profil de candidat-nov.2008 | Autor: loryi1974

Link direct la acest mesaj

Se apropie alegerile parlamentare in Romania.Alegeri care vin cu schimbarea sistemului de vot,prin introducerea unei forme de uninominal,mai mult sau mai putin contestata.
Dar nu despre partile bune sau partile rele ale uninominalului ales as dori sa vorbim.Ci despre candidati.Despre cine sunt,ce au facut ,ce vor sa faca pentru particica din RO pe care vor sa o reprezinte in Parlament.
Ideea mi-a venit de la o stire vehiculata ieri pe net cu doi candidati din Colegiile 10 si 11 (sectorul 3)Bucuresti,sot si sotie,care si-au instalat acasa o camera web.
Mai intai,haideti sa vedem impartirea colegiilor uninominale:
http://codexpolitic.us/wp-content/uploads/2008/09/colegii_uninominale.pdf
Si,consideratii generale despre uninominal: http://codexpolitic.us/wp-content/uploads/2008/09/prezentare_sistem_electoral_2008.pdf
Plus un site important,cel al Pro Democratiei :
http://www.apd.ro/votuluninominal/
Aceasta fiind introducerea ,sa va spun ce m-a socat la cei doi candidati (intamplator ,unul vrea sa fie deputat al zonei in care eu locuiesc):cei doi au 27 ani,unul dintre ei este membru CA al CNADP(Compania Nationala Autostrazi di Drumuri Nationale ),ambii au Cv-ul plin de seminarii si seminaroaie multe inutile,sunt consilieri cabinet parlamentar ,au practic trei sferturi din Cv la fel.Si,desigur,vor sa schimbe modul de a face politica in RO.Adica vor sa reuseasca prin forte proprii.Sa-i cunoastem:
http://roxanabogdan.files.wordpress.com/2008/09/bogdan-petre-cv.pdf
si
http://roxanabogdan.files.wordpress.com/2008/09/roxana-ionita-cv.pdf
Intrebati-va cum ajunge un tanar la 26 de ani sa fie membru in CA al vacii de muls bani publici care este Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi pe bani buni fara o pregatire economica sau inginereasca. si ,cica,fara sprijin ,prin forte proprii.
Haideti sa afisam cat mai multe CV-uri de candidati ca sa putem alege in cunostinta de cauza.Din toate partidele ,sa ne cunoastem candidatii.Cu bune si,mai ales,cu rele,din toate colturile tarii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Yo nu inteleg ce cauta in CV ca ai zacut 1 zi pe un scaun la un seminar. Mergea mai bine sa scrie ca au facut 40 drumuri cu avionul si de 300 ori au mers cu taxiul in 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Yo nu inteleg ce cauta in CV ca ai zacut 1 zi pe un scaun la un seminar. Mergea mai bine sa scrie ca au facut 40 drumuri cu avionul si de 300 ori au mers cu taxiul in 2 ani.

uitasi de dormitu' in Parlament!

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Intre timp am gasit si eseul "Viitorul depinde de mine"cu care Bogdan Petre a castigat concursul "Romania in care as vrea sa traiesc".
http://www.solic.ro/work/Viitorul%20depinde%20de%20mine.htm
Si apar alte intrebari:la 18 ani deja se preumblase prin lume :Paris,Viena.Va mai amintiti ce se intampla in Romania anului 2000?Abia trecuse o mineriada,Iliescu a fost votat ca fiind "raul cel mai mic"in comparatie cu Vadim,Vizele pentru UE erau greu de obtinut.
Mie asta mi -a placut cel mai mult:
"Asa ca Romania in care as vrea sa traiesc se gaseste in mine si tare mi-as dori sa se gaseasca in cei din jurul meu.Aceasta tara este o mica insula curata si plina de viata.Este un loc bine cunoscut in lume ,mai ales datorita sinceritatii si zambetului cald al oamenilor . Acolo domnesc Libertatea si Legea. Acolo Omul are valoare si Omul este respectat. Acolo Istoria si Eroii nu se uita niciodata."
Dupa mai putin de 8 ani acest baiat este membru in CA intr-o companie care imparte o gramada de bani publici la marii"constructori ai neamului" si tace din gura.Nu mai vrea nici Libertate ,nici Lege.La ce i-ar trebui ?
Dqr haideti sa mai gasim si profilul altor candidati.

Mergi la inceput

Alti candidati:Catalin Zmarandeascu pentru Ilfov,seful badigarzilor lui nea Gigi ;Costin Marculescu ,ala cu modelingul si scandalurile sexuale in Colegiul 16-Sector 4.

Mergi la inceput

Tariceanu in Ilfov,Mircea Geoana in Dabuleni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Dan Voiculescu in sect 4,are un CV "beton", sustinut inclusiv prin decizii ale Curtii Constitutionale sau prin amanari ale instantei supreme de vreo doi ani se chinuie instanta sa stabileasca daca a facut sau politie politica
Piedone pune panselute in avanpremiera fericiturlui eveniment.
Se spune ce sect. 4 este fief-ul PC-ului si ca datorita noului primar, in acest sector scor-ul acestui partid-fluviu s-a dublat de la 2% la ametitorul procent de 4%. Nu stiti cine sunt cei de la PC ??? cei care anuntau sfarsitul lumii la portavoce la momentul experimentului de la Geneva

Mergi la inceput

Altul: Adrian Nastase la Mizil ( de cand isi doreau locuitorii acestui mic oras, unde ajutoarele sociale sunt la mare cautare, sa aiba onoarea asta)
oare de ce un candideaza intr-un colegiu in care sa fie inclusa si strada Muzeul Zambaccian ?

Mergi la inceput

Altul: patronul de la Angst este concurentul lui tariceanu in Ilfov, un abatorist care n-a procesat niodata carne fara acte (asa declara el intr-un interviu, nu o spun eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Alti candidati:Catalin Zmarandeascu pentru Ilfov,seful badigarzilor lui nea Gigi ;Costin Marculescu ,ala cu modelingul si scandalurile sexuale in Colegiul 16-Sector 4.

Ce e de mirare? Pai Dan Iosif, sau Luceafarul huilei, mari repere in istoria noastra recenta, faceau mai mult decat alde Marculescu si Zmarandescu? Ca sa nu mai vorbim de musiu Almanahe :)

Daca pe astia o sa ii votam, sa ne spalam pe cap cu ei.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha08 spune:

Bravo loryi,
Subiectul este excelent mai ales in conditiile vietii actuale cu o criza financiara puternica care bate la usa in prag de alegeri.
Ma gandeam chiar zilele trecute cand am vazut cata..... (nu pot scrie pe site ce as fi vrut sa spun!!!!!) din partea alesilor tarii care-si voteaza super pensii cand bunica mea la 83 de ani, agricultoare toata viata are o pensie de 2 milioane, parlamentari care au votat cu ochii inchisi salarii profesorilor (si nu vreau sa spun ca nu le-ar merita!) fara sa se gandeasca daca bugetul de stat le poate da (si cum n...ba tocmai acum si-au dat seama ca le pot da cand alegerile sunt la cateva saptamani distanta), cand pensionarii abia reusesc sa-si plateasca caldura din casa in timp ce directorii agentiilor guvernamentale care ar trebui sa aiba grija de costurile nejustificate la gaze si electricitate au salarii de 50.000 EURO!!!!!!!!!!!!!!
....ma gandeam ca tare as vrea sa stiu cine sunt cei pusi pe buletinele de vot!!!! Sa fiu in cunostinta de cauza!!! Daca ar fii vreun partid care sa nu mai aiba niciun politician din cei care au fost deja in parlament sau camera deputatilor....cred ca pe acela l-as vota!!!!

Mergi la inceput