Puiuti de Randunici 2008!! (109)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bravooooooooo!!!!!!!!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Salut!
Sunt cam necajita...Seba a avut febra mare toata ziua, pana la urma am decis sa ii dau antibiotic! Sta de doua saptamani cu muci, de 3 zile tuseste rau, mucii-s galbeni si grosi, si a facut 38, 5 sub antitermice...
Azi n-a mancat mai nimic si n-a dormit decat la mine in brate!
Acum vad ca s-a linistit, sper sa am o noapte rezonabila!

Am aruncat un ochi si pe la ciripituri, am vazut baietii lui Simo frumosi foc, ursuletul papacios, si pe Adrian americanu' cum urca scarile! Si m-am gandit ca bine ca n-am scari in casa ca sigur ar fi Seb numa' calare pe ele!

Nu stiu ce-oi mai fi vazut, sunt cam bezmetica, sunt treaza de la 5 dimineata, ma uit in foi ca boul la poarta noua si mi se pare ca nu mai stiu nik pentru examen!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

si

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Lyvy n-am fost la acel hotel dar am fost la Felix pe la sf. lui octombrie sau chiar noiembrie.... fetele din invatamant cand e vacanta de toamna....??? Pot sa iti spun ca a fost super, am facut baie in piscina descoperita de apa termala. Toamna e super faina la Felix. Va doresc inca de pe acum o vacanta de vis. Pune filmuletele pe you tube.

kitzy imi pare rau ca Diana e bolnavioara si ca tuseste. Ma rog sa treaca si sa se fac bine papusica. Eu nu stiu NIMIC despre medicamentele acelea, dar sper sa treaca racala. Pup-o din partea mea ca e tare dulce.

Tuchi ai examen?? SUCCESS!!! Spune-ne cand e ca sa facem galerie... Imi pare rau ca Seb e bolnavior.Sper sa nu se agraveze. ITI DORESC O NOAPTE LINISTITA

Fetele se pare ca Tuchi ae examen. Nu va era dor de niste ...agitate?

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Adriutza, marti o sa am nevoie de toate majoretele din dotare!
Si miercuri si joia viitoare!
daca la nascare nu eram cu voi si n-am avut parte de ele, acuma e musai sa-mi faceti galerie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Adriutza, marti o sa am nevoie de toate majoretele din dotare!
Si miercuri si joia viitoare!
daca la nascare nu eram cu voi si n-am avut parte de ele, acuma e musai sa-mi faceti galerie!

poti fi sigura de asta!!!!!! spor la invatat!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Adriutta multumesc mult O s-o pup din partea ta.

Mie mi-era dor de niste agitate ma apuca melancolia....mai bine merg la nani ca presimt o noapte alba.

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Adriuta si N-am cuvinte!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bai nene, frichineala se ia?? Asa de greu a adormit Stefan...s-a foit si s-a marait rau de tot...toata ziua n-a dormit decat juma de ora...nici nu-l mai laud ca i se suie la cap...la mesele d elapte n-a papat decat 100 si un pic , noroc ca a mancat castronelele cu mancare, ca altfel

Are ceva daca ii dau carnita de curcan?? Am facut azi o ciorba buna de curcan, dar din ala de la magazin, nu de la tzara...si i-am scos si lui un copanel si e asa de buna carnita...acum am pe foc legumele sa-i fac pt. maine si poimaine. Dupa-aia m-am gandit sa-i fac o mancarica de fasole verde cu vitel, iamiii...
Deci? pot sa-i dau curcanu'?

Tuchi, am retinut, de marti scoatem majoretele!

Ursulico, ma bucur ca ti-au placut si tie pozele!

Liana, esti pe faza? eu ma apuc de calcat

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Livi,noi am fost in luna de miere la baile felix,la hotel international,acu 9 ani!ne-a placut tare,tare,tare mult!era cel mai tare hotel de acolo,mancare ffffff buna,am avut un apartament...a fost minunat!
Oana,e f adevarat ca Sam seamana cu tati!e leit taticul!
Adriuta,m-am uitat la toate filmarile cu Adrian si am ramas paf:ce precoc e!!!sa-ti traiasca si sa va bucurati de el!
Tuchi,sanatate copilasilor!
Valentina!ce mai face Matei??????????
Noi azi am fost la plimbare prin cartier si am descoperit un laborator de prajituri si torturi!si am luat niste eclere si o praji cu branzica de vaci,ca sa testam!nu va zic ce a papat si David si Sam branzica de vaci,ei care nu vor sa manance!m-au dat gata!la intoarcere i-am luat lui Samuel un covrig si a molfait pe el pana a adormit!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput