Puiuti de Randunici 2008!! (109)
Raspunsuri - Pagina 11
frumussik spune:
hia]
m-am decis sa mai postez si eu cate ceva si sa va fac cunostinta cu bebele meu de 6 luni si 2 saptamani , sper sa fi uploadat bine pozele ca nu prea ma pricep![]()
noi am fost ceva bolnaviori de la nastere, vreo 2 otite repetate ar fi de mentionat de care nu mai vrem sa ne amintim, ne rugam doar sa ne pazeasca DD , si sa fim sanatosi.
acum avem putin peste 8 kg si la lungime chiar am pierdut masura ![]()
![]()
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny actiune! ..ultimele 2 filmulete sunt de azi dimi LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">POZE
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
clauclau spune:
Liana, referitor la jucarii, cred ca toti bebeii sunt cu geana dupa etichete. A mea prefera si ambalajele de la dulciuri, alea fosnitoare, in special de la produse Kinder, cutiute de carton, masinutele lui Razvanel si nu in ultimul rand, telecomenzi si telefoane mobile.
Si referitor la cumintenie, nu stiu nici eu cum e, a mea este tot ca Teo, trebuie sa o distrez toata ziua altfel am parte de tipete!
Ursuleata, ce sa fac, trebuie sa rezist, n-am incotro, la inceput a fost rau de tot , dar cand am vazut ca nu se mai termina noptile astea, m-am resemnat si m-am obisnuit. Ma gandesc ca creste fata si scap de problemele astea. Mai multe mamici mi-au zis ca va fi mult mai bine pe la 9-10 luni, asa ca astept deocamdata...IAr referitor la semnele de oboseala, stiu ca nu se vad pe mine, toata lumea imi zice ca arat relaxata
, iar eu cearcane nu am facut in viata mea. Cata oboseala as acumula, cearcane tot nu fac!
Macar atata, sa nu arat ca un zombie sa se mai sperie si fata de mine!
Luny, al meu nu ar fi ratat o partida de pescuit in ruptul capului, dar e la Germanika!
Stela, imi pare tare rau de nopotica-finutza, multa sanatate ii doresc. Si sorei tale multa putere si sa fie totul bine.
Cris, spor in continuare la curatenie.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
ursuleata spune:
Luny, noi mergem in we ca sotul meu lucreaza in timpul saptamanii.
Si nu e aglomeratie.
Criss, nu il mai invat nimic ca s-aculcat.
Liana, fata tine la silueta.
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui frumussik uitai de poze http://community.webshots.com/album/567835364CBJdSn |
f dragut, dar mami? unde e?
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Clau esti o fericita, eu si daca dorm am cearcane. Tot timpul am avut:(((, din pacate.
Ma duc sa fac o fasole cu carnati si ardei copti. deja se coc ardeii.
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
lianam spune:
clau pai sa ne face o firma de distrat copiii agitati, daca tot suntem mereu in actiune
....imi inchipui tu saracuta cu 2 ...si fetele care au 2 si cel putin unul asa nabadaios (desi...ce copil nu e nabadaios mai mult sau mai putin)
bravo mufarinu
am vazut si "pui mic si vesel" de frumushik ![]()
mimoooo ma pui absenta aseara, ha? da' tu pe unde umbli ma rog frumos acum
? 
Liana, mami de Teo
clauclau spune:
Luny, Muffa este senzational! 

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)