Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (118)
Raspunsuri - Pagina 9
mariussimiuc spune:
Si Petronela pet1 si pet2...nu mai stiu pe ce pagina...
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Roxxy80 spune:
Am votat-o pe Simona. Care Roxy este? Ca nu o recunosc.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Pe Simona mea n-ai votat-o... Mai e AncaD pe pag 2 si 3...Ramonella pe 20...Stefania pe 22...Roxy pe 21... Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Am votat-o pe Simona. Care Roxy este? Ca nu o recunosc. |
Multumim de vot!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=20" target="_blank">rox1 mami de Luca.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adra_bell spune:
Ba da
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Pe Simona mea n-ai votat-o... Mai e AncaD pe pag 2 si 3...Ramonella pe 20...Stefania pe 22...Roxy pe 21... Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Ba da |
M-am uitat inca o data,am zis ca poate nu vad eu bine.Dar nu e.
Poate ai votat poza de langa? 
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Da, votasem alta poza ![]() |

mariussimiuc spune:
Ce liniste in zona...
Jasmine,am reusit sa pun coletelul la posta. Luni sau marti o sa-l primesti. 
ellis spune:
LA MULTI ANI, ALINA! SA FII SANATOASA, IUBITA SI SA TE MANDRESTI DE MINUNEA VOASTRA!
toate fetele dragi
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

si iti urez sa iti fie indeplinite toate dorintele!