Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (118)
Raspunsuri - Pagina 17
ancadragoman spune:
Neata fetele![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
Vasari spune:
Buna dimineata!
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Jasmin012 spune:
hai ca daca tot nu se incumeta nimeni sa vorbeasca o sa va povestesc eu: fiu-meu a avut azi primele incercari de a dansa... l-am filmat... nu am surprins prea mare lucru, ca binenteles, fazele tari se intampla cand nu te astepti...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
adra_bell spune:
Multi
micutului dansator! Poate la petrecerea bulgarasilor face tandem cu Eva care se bucura si ea la muzica, dar cum nu este inca bipeda, da doar din cap cand aude muzica. Bine, probabil ca este o rockerita in formare, ca are cu cine semana![]()
Alina, multumim
! Eu nu o pot admira pe Maria cea independenta, ca nu merg filmuletele voastre la mine. Dar lasa ca o vad pe viu, abia astept
Ramo, o sa-i creasca si lu' Bea par, sa vezi ce fetita cu codite o sa fie. Rabdarica
Eu am facut-o de oaie, i-am dat Evei portocala, cateva zile la rand si acum e iritata la pasa, nu stiu cu ce sa-i mai dau, ca Bepanthenul si Cutadenul vad ca nu prea au efect.
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
ancadragoman spune:
Adra ,Eva este superba si parul ala al ei ma omoara
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
mariussimiuc spune:
Helau! 
Jasmine,pupici la dansator.
Si Amira se scutura
din orice pozitie.
Adra,si Amira mea a facut o iritatie la pasa,dar de aia urata,de nu trecea cu nimic,ba la un moment dat chiar s-a facut rana.
Nu stiu de la ce,n-am putut sa-mi dau seama. Ca si la voi,n-a trecut nici cu Bepanten,nici cu Cutaden,nici cu Pantenol...Pana la urma am dat-o 2 zile,o data pe zi,cu Actovegin,unguent ce l-am folosit pentru ragade. E un unguent f puternic cicatrizant si a trecut.
Anca,salut si atat? 
Si tu Alina le fel? 
Cred ca ar trebui strigat catalogul.
Cam multe absente in ultimul timp...
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
Miha aici sunt![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
eladea2005 spune:
neata si de la noi....
n-am intrat in weekend, asa ca uram acum:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR, PUIUTI SAU MAMICI, SI LE DORIM SANATATE, FERICIRE SI MULTE IMPLINIRI!

ellis,
acum am citit drama ta... n-am cuvinte... nu stiu ce-as putea spune sa-ti alin suferinta... as vrea sa te ajut, dar stiu ca in momentele astea doar timpul iti va vindeca ranile si tu singura vei avea puterea sa treci peste toate...fii tare, ai o fetita superba care are nevoie de tine, ai o familie asa ca fii tare pentru ei...
LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA, SI DE AICI INCOLO SA AI O VIATA LINISTITA, PACE SUFLETEASCA SI MULTA IUBIRE SI INTELEGERE!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
adra, ai o minune carliontata!
tare dulce papusica...
asta ma face sa-mi doresc si eu o fetita...![]()
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Multi micutului dansator! Poate la petrecerea bulgarasilor face tandem cu Eva care se bucura si ea la muzica, dar cum nu este inca bipeda, da doar din cap cand aude muzica. Bine, probabil ca este o rockerita in formare, ca are cu cine semanaAlina, multumim ! Eu nu o pot admira pe Maria cea independenta, ca nu merg filmuletele voastre la mine. Dar lasa ca o vad pe viu, abia asteptRamo, o sa-i creasca si lu' Bea par, sa vezi ce fetita cu codite o sa fie. Rabdarica Eu am facut-o de oaie, i-am dat Evei portocala, cateva zile la rand si acum e iritata la pasa, nu stiu cu ce sa-i mai dau, ca Bepanthenul si Cutadenul vad ca nu prea au efect. Printesa adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) |
adra eu folosesc pentru funduletul iritat al lui Eric Neopreol... e tare bun... mama zicea ca si ea il folosea cand eram noi mici...

ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...