Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(96)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

si eu am avut nunta in 30 oct ...
faina perioada de petrecut, asa- i ?
felicit toate miresicile de oct!!!

33+ si mamica de
AMR 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ginyeeee, daca as putea as veni la tineee ca nu am deloc stare, tot astept sa scrii sa vad cum mai esti, tre sa fac ceva de mancare da' ce ma poate dezlipi cineva de calculator?!...Iti dai seama ce-o sa fie aici maine pana aflam vesti de la tineeee

Olivia 35+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Fluturasi argintii de Noiembrie Decembrie

Clopotei de Noiembrie Decembrie

Diamante de Noiembrie Decembrie

zic si io asa...........

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 34+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

alra, tot din cauza (&hemoroizi&tromboza hemoroidala de doua ori rezolvata la chirurgie in sarcina asta) nu pot lua suplimentul de fier.
...spanacul nu prea imi place si... nu prea am mancat...
da' in schimb: apa multa, fructe (mere, pere!, prune!, struguri, etc), iaurt, cereale -pt "reglarea" tranzitului, suc de sfecla rosie (desi si asta constipa!), patrunjel, ficatei (pt aportul de fier)... am servit... desi, sincer, nu vad rezultate prea grozave.... tot ma chinui...
...aaa si stai, ca iau si duphalac (lactuloza)... si tot constipata sunt.... apasa tare sarcina pe intestine... asta e... bine ca mai e putin!

37+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Si eu sunt tare patita cu , asta in conditiile in care nu aveam voieee sub nici o forma. Dupa o luna am cam reusit sa rezolv problema: 2 tipuri de laxative - forlax (2 plicuri pe zi - 1 dim - 1 la pranz) si herbolax (de la 1 la 3 pastile seara). Meniu zilnic: Dimineata pe stomacul gol - 2 kiwi si o portocala, cereale (din alea cu semnite), paine neagra cu seminte de toate felurile (inclusiv de in, se zice ca astea sunt cele mai bune), iaurt cu musli, o salata verde.

eu sunt cu hemoglobina la limita, dar totusi de partea cea buna, asa ca doctora mi-a dat voie sa nu mai iau vitaminele, care contin si Fe, a considerat ca in cazul meu e mai periculoasa constipatia. Si la urma urmei nici eu nu mai am asa mult, ca le 40 de sapt tot nu ajung, oricat as vrea (de la doctora citire), nu am cum sa ma anemiez asa puternic in perioada care a mai ramas

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
33+
AMR cel mult 7 pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Bravegirl, bafta la eco, te asteptam cu vesti despre bebelina ta!
Nebunica, La multi ani, sa fiti sanatosi si sa aveti un bebe sanatos!
Ginye, la ce spital nasti?

Ramo 30+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

alra, tot din cauza (&hemoroizi&tromboza hemoroidala de doua ori rezolvata la chirurgie in sarcina asta) nu pot lua suplimentul de fier.
...spanacul nu prea imi place si... nu prea am mancat...
da' in schimb: apa multa, fructe (mere, pere!, prune!, struguri, etc), iaurt, cereale -pt "reglarea" tranzitului, suc de sfecla rosie (desi si asta constipa!), patrunjel, ficatei (pt aportul de fier)... am servit... desi, sincer, nu vad rezultate prea grozave.... tot ma chinui...
...aaa si stai, ca iau si duphalac (lactuloza)... si tot constipata sunt.... apasa tare sarcina pe intestine... asta e... bine ca mai e putin!

37+

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

mav, eu beau dimineata 2 plicuri de fibre (benefiber) si seara iau un plic de movicol (ceva ce inmoaie treaba in intestine). movicolul de regula il beau asortat cu un kiwi, para sau pruna dupa ca are gust nasol. in general mananc multe fructe + fructe uscate (curmale). si tot am probleme.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

Fluturasi argintii de Noiembrie Decembrie

Clopotei de Noiembrie Decembrie

Diamante de Noiembrie Decembrie

zic si io asa...........

'Clopotei' a fost adjudecat de mamicile de ian-feb 2008.

35+ Victor-Nicolas

AMR 5 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

eu mi-am facut de lucru si m-am uitat in toate lucrusoarele luate pt bebe..am facut un inventar si le-am pozat...mai am de asteptat un colet de la quelle cu un sac de dormit si 2 salopete...sper sa vina.....

cum sunt gata pozele va dau linkul.....

ma duc sa-mi pun si eu mancarica la incalzit.....si revin....

Cristinain asteptarea 34+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

AMR -3-4 SAPTAMANI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

mi-a venit o idee:

CRAI SI CRAITE DE NOV-DEC

M-AM gandit la cei 3 crai de la rasarit....

Cristinain asteptarea 34+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

AMR -3-4 SAPTAMANI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Simona, merci! Si mie mi-a cumparat mama Herbolax, dar eu m-am tot codit sa le iau, pt simplul motiv ca lactuloza mi-a prescris-o dr, iar Herbolaxul nu. Dar daca zici ca si tu iei... ma bag si eu, sa vedem ce-o iesi.

Fetelor, eu merg la dr maine seara.... sunt foarte curioasa daca s-a intamplat ceva p-acolo jos, cu colul... ca dureri am tot avut zilele astea....

Oare de ce nu scrie Mirtha??????????? De obicei intra pana la ora asta......

37+

Mergi la inceput