Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(96)
Raspunsuri - Pagina 19
Mirela_1 spune:
Buna dimineatza!
Gynie, nastere usoara sa ai si un bebe sanatos si mancacios. Asteptam vesti.
Otilia, n-ar fi fost bai sa pierd primul curs, oricum n-a fost prea interesant, pt ca tipa care l-a tinut (o moasa tinerica) mai mult a citit de pe niste foi chestii pe care cred ca le stia toata lumea de acolo (despre sarcina in general). Probabil ca la urmatoarele cursuri va fi mai interesant pt ca va vorbi din experienta sper eu despre travaliu, nastere, ingrijire post-partum, baia lu' bebe etc. Pentru cele care nasc la Filantropia, deocamdata in aripa noua s-a mutat doar Reanimarea parca, restul abia peste 3-4 saptamani (inca mai face Sanepidul vizite pentru avizul de functionare). Altfel, din ce zicea, spitalul e super, cu aparatura moderna etc. La ultimul curs o sa ne duca sa vizitam spitalul nou. Madutza ai fost aseara? Cum erai imbracata? Eu eram a doua din dreapta moasei (cu o bluza gri).
Mirela
28+
Miky-ea spune:
Bebecris,tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune de la echo!

Eli,La multi ani minunati impreuna cu sotul tau (pentru 10.10.2008),sa va iubiti mult si sa fiti fericiti!

![]()

Kita,Fluturasha,sper ca nu am uitat pe nimeni,felicitari pt vestile de la echo!
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
elilov3 spune:
olivia scuze citeam msj va scriam si apoi ma ocupan si de alte cele ![]()
Pai na as da de baut da maine e ziua de casatorie 10.10..deci va mai tiu pe uscat
...neuronul de gravi credea ca ieri e 9 ![]()
leeloo multumim de vesti .yupiiii 
35+
Dimitrie
Olivia26 spune:
Bebecris, bafta multa la echo, te asteptam cu vesti bune!
Kita, felicitari pentru grasunel si multa bafta maine! Spor la baut lichide sa aiba dolofanelul unde inota.
Olivia
35+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">DavidLucrusoare bebe
elilov3 spune:
Ginye azi incepe o zi foarte importanta pentru tine..de azi vei deveni mamica
ma
lui dumnezeu sa fi sanatoasa si tu si bb NASTERE USOARA si recuperare rapida! 

asteptam vesti despre minune 

35+
Dimitrie
Olivia26 spune:
Eli, hihihi ne duci cu zaharelul
Sa stii ca si eu sunt la fel cu datele, bai mai rau de obicei habar nu am in ce zi suntem, vezi ca tot era bun la ceva catalogul la scoala.![]()
Ei hai ca e bun si maine ![]()

Olivia
35+
elilov3 spune:
multumesc fetele de urari daca veti dau de azi insa azi e ziua minunii lui ginye
![]()
bravegirl off ce ai trebuit tu s ainduri la doc...bine ca sa terminat totul cu bine si bb-lina e tot bb-lina si sanatoasa...cat despre dubla circulara si fata sorei mela a vut..si na a nascut natural..si-a desfacut singura circulara si sunt bine si ea si mama...deci o sa fie bine 

cred ca eu largi pagina cu toate emoticoanele...as remedia situatia dar nu stiu cum...stie careva?
35+
Dimitrie
alra spune:
buna, am intrat sa vad de ginye, intru mai tarziu. tin pumnii!
corina, am o prietena careia la 3 ecografii i s-a zis ca bb are cordonul de gat si la nastere au vazut ca nu era asa. a nascut prin ceza insa din alte motive. eu zic sa mai astepti ecografia urmatoare, situatia se poate modifica.
eli, e ziua ta azi? la multi ani si toate cele 
Vacanta cu Laura in Romania
elilov3 spune:
olivia
deh ce sa fac..eu de regula am o memorie ok..dar de cand cu graviditatea...ihh jale nene, 
![]()
35+
Dimitrie
Olivia26 spune:
Eli neuronul gravid ce sa facem...
Ca sa nu mai fie pagina largita da cate un enter intre emoticoane.
Olivia
35+