Avort spontan si plantele medicinale

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

Va multumesc pentru bunavointa, sfaturi si incurajari.
Ecografia e programata pe maine si am cazut de acord cu dr ca va fi una normala. In timpul acestei sarcini mi s-a facut numai endovaginala asa ca...sunt mai mult decat satula dupa 5 eco in 2 saptamani. In plus, dupa cum banuiam, dr mi-a spus ca daca se poate e de preferat sa nu umblam prin partile si asa sensibile, ca sa nu apara tocmai riscul de infectie.
Imi monitorizez temperatura si pana acum totul e bine. Nu-mi place deloc senzatia de burtica tensionata din cauza Ergometului, dar o prefer spitalului.
Stiu ca in alte tari se recurge la antibiotic doar daca e cu adevarat nevoie si nu sunt chiar o mare iubitoare de antibiotice, chiar daca le apreciez valoarea in anumite situatii.
Cat despre urmatoarea sarcina...vom trai si vom vedea. Cu mila Domnului...

mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Of, e asa de rau cateodata sa fii femeie!
Eu imi amintesc cand am avut nevoie sa iau Ergomet imi era frica sa-l iau. Dupa administrarea lui aveam niste dureri cumplite si de burta si generale.

Si, da, poti ramane oricand gravida, dar organismul are ritmul lui fiziologoc de reglare. Orice medic bun va spune ca poti ramane gravida cand ciclul va fi normal. Iar normalizarea apare dupa o metroragie anemica ce apare dupa un chiuretaj. Deci, dupa cam 2 luni. In plus, da voie uterului care a suferit o interventie chirurgicala sa se refaca.

Si, dincolo de toate, cand vrea Dumnezeu. Ca orice ne-am planifica si ne-am dori tot nu se implineste daca nu e sa fie.

Sanatate multa si ai grija de tine!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

In cazul de fata nu este vorba de chiuretaj. Ci de un avort spontan fara interventie chirugicala posterioara evenimentului. Daca, Doamne fereste, va fi nevoie de chiuretaj (putin probabil, fiind sarcina foarte mica), atunci intr-adevar, perioada pana la care poti ramane insarcina este de minim 2 luni. Si cand zic poti nu ma refer la capacitatea ovulului de a fi fecundat ci data la care ti se va recomanda pentru ca uterul sa-si revina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Poate o sa scandalizez lumea, dar eu va spun cazul meu.In februarie am pierdut o sarcina la 22 de saptamani, evident a urmat chiuretaj.In iulie am pierdut din nou o sarcina spontan la 6 saptamani si iar chiuretaj, ca sa nu ramana resturi...si apoi dr.mi-a zis ca daca vreau copil(si stia ca ma chinui de vreo 3 ani sa-l fac) sa stau 10 zile pauza dupa chiuretaj si apoi sa am contact sexual neprotejat ca sa raman gravida.Asa ca exact la 10 zile dupa chiuretaj am ramas gravida cu fata, care acum are 3 ani jumatate.Singurul inconvenient a fost ca neavand UM a fost greu sa monitorizam sarcina si DPN-ul, totul a fost facut ecografic si s-a luat ca UM data chiuretajului.Toti spuneau ca nu e bine, ca nu e uterul refacut, bla-bla, mai ales ca cu nici 4 luni in urma mai avusesem o mica nastere la 22 de saptamani si iar chiurataj....Dr.meu m-a incurajat, si eu am zis:daca acum mi l-a dat D-zeu, tb sa fie bine.Si uite ca e bine, am o frumusete de fata blonda cu ochi albastri si par cret, castigatoare la babyexpo categoria 3-4 ani( se lauda mama ca e frumoasa fata, de)
Nu spun ca ce am facut eu e bine, spun doar ca se poate, si n-am facut-o de capul meu, dr. mi-a spus, ca si eu stiam la fel ca voi ca tb sa mai astept macar 2 luni.
Mamica de fetita si baietel.

Mergi la inceput