Avort spontan si plantele medicinale
Tocmai am pierdut un bb de 6/7 saptamani, natural si nadajduiesc ca fara complicatii (gen chiuretare etc). Mi s-a recomandat antibiotic preventiv, dar as prefera sa mai astept.
Am citit pe aici de cretisoara, napraznic s.a si ma intrebam daca m-ar putea ajuta si pe mine sa elimin tot ce e in uter fara probleme, sa refaca tesuturile afectate, ma rog sa ma "vindec" mai pe scurt...Stiti ceva?
Multumesc.
mamica fericita!
Raspunsuri
gabriella1 spune:
Nu stiu cat de eficiente sunt plantele medicinale in cazul tau.In urma cu ani,am pierdut la fel o sarcina-verdictul medicilor a fost de sarcina toxica.Cateva zile dupa pierderea sarcinii m-am simtit bine-fizic vorbind- dar in mai putin de o saptamana am inceput sa am febra,sangerari puternice.Am plecat de urgenta la spital si mi s-a administrat antibiotic.Eu cred ca cel mai bine e sa mergi la doctor.
iti doresc sanatate !
www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
mamacangur spune:
Multumesc. Doctorita mi-a recomandat antibiotic si Ergomet, voiam sa stiu daca ma poate ajuta si altceva.
Multumesc inca o data.
mamica fericita!
miria_cristina spune:
Nu te juca cu chestia asta. Nu mai traim cu mentalitatea taranului care prefera ceai de musetel in loc de antibiotic.
Da, sunt bune plantele respective in intensificarea functiei sexuale. Unele contin hormoni, dar n-are legatura cu ce ai tu.
Tine tratamentul prescris de dr. si dupa 2 luni poti incerca sa ramai din nou gravida.
DD iti va da un bebe cand va considera ca este timpul lui.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Dory232002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina Nu te juca cu chestia asta. Nu mai traim cu mentalitatea taranului care prefera ceai de musetel in loc de antibiotic. Da, sunt bune plantele respective in intensificarea functiei sexuale. Unele contin hormoni, dar n-are legatura cu ce ai tu. Tine tratamentul prescris de dr. si dupa 2 luni poti incerca sa ramai din nou gravida. DD iti va da un bebe cand va considera ca este timpul lui. Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." |
Sunt de aceeasi parere.
Of topic: Miria, te mai asteptam pe la rahoviste sa ne mai spui cate ceva despre voi,
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui mamacangur Multumesc. Doctorita mi-a recomandat antibiotic si Ergomet, voiam sa stiu daca ma poate ajuta si altceva. Multumesc inca o data. mamica fericita! |
mi-aduc aminte ca ergometul a fost prescris in combinatie cu clorocalcin.
Multa sanatate !
www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
lavi02 spune:
Ergometul te ajuta sa elimini ce e in uter iar antibioticul sa nu faci infectie. Nu stiu ce plante te-ar putea ajuta.
andreea81 spune:
citat din mesajul lui mamacangur Tocmai am pierdut un bb de 6/7 saptamani, natural si nadajduiesc ca fara complicatii (gen chiuretare etc). Mi s-a recomandat antibiotic preventiv, dar as prefera sa mai astept. Am citit pe aici de cretisoara, napraznic s.a si ma intrebam daca m-ar putea ajuta si pe mine sa elimin tot ce e in uter fara probleme, sa refaca tesuturile afectate, ma rog sa ma "vindec" mai pe scurt...Stiti ceva? Multumesc. mamica fericita! |
Draga mamacangur, imi pare asa de rau de pierderea ta! Oricum parerea doctorului este cea mai importanta vis-a-vis de recuperarea ta, si cred ca nu ar trebui sa renunti la antibiotic daca asa ti-a prescris....si in paralel, poate sa mergi si pe un tratament din plante!
mirela.d spune:
Poti face o ecografie intravaginala pentru a vedea daca au ramas resturi neeliminate. In cazul in care ai facut-o si ti s-a recomandat antibiotic, ia antibiotic.
Este singura posibilitate de a renunta la antibiotic: daca la ecografie ti se spune ca totul este in regula.
In ceea ce priveste urmatoarea sarcina, avand in vedere varsta mica a sarcinii pierdute, poti ramane insarcinata fara probleme in luna ce urmeaza. Nu este nevoie sa astepti doua luni. Tot ce ti-am scris sunt sfaturile pe care le-am primit eu de dr. meu ginecolog.
Sanatate!
dianocica spune:
mamacangur, nu stiu despre plantele medicinale dar voiam sa iti spun ca imi pare tare rau. sper sa fie totul bine
Parent like there's no tomorrow!