medic gastroenterolog pediatru

Va rog sa-mi recomandati si mie un medic gastroenterolog pediatru.Fetita mea in varsta de 9 ani are frecvent dureri de stomac(mai ales inainte de masa si in partea de sus).Am incercat sa-i mai facem investigatii la dr.Stanciu,insa nu am reusit sa descoperim ce are.De vreo luna s-au accentuat si vreau neaparat sa incep un tratament.
Am auzit de dr.Stanescu de la Grigore Alexandrescu.Daca cineva are un nr de tel de la un cabinet paricular,deoarece nu vreau sa merg in spital.
Va multumesc!
Raspunsuri

AYSHA 2 spune:
dr. Stanescu nu mai lucreaza la Grigore Alexandrescu, este pensionara, dar vine din cand in cand la Rosana Clinic, tel. 0212321099. Nu am fost inca la ea, am auzit ca este un medic bun, am deschis subiect pe aceasta tema, dar nu am primit inca niciun raspuns de la comunitatea DC.
O sa ma programez si la dr. Mihai Munteanu, de la Budimex, tot gastroenterolog de copii, care lucreaza in privat la Medicover.
Daca ai date supliemtare despre acesti doi medici, spune-mi si mie, te rog, ma intereseaza in mod acut problema. Dr. Stanciu si dr. Marcu sunt pediatri buni, dar nuau supraspecializare pe gastro.
Sanatate !

An@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eli05 Va rog sa-mi recomandati si mie un medic gastroenterolog pediatru.Fetita mea in varsta de 9 ani are frecvent dureri de stomac(mai ales inainte de masa si in partea de sus).Am incercat sa-i mai facem investigatii la dr.Stanciu,insa nu am reusit sa descoperim ce are.De vreo luna s-au accentuat si vreau neaparat sa incep un tratament. Am auzit de dr.Stanescu de la Grigore Alexandrescu.Daca cineva are un nr de tel de la un cabinet paricular,deoarece nu vreau sa merg in spital. Va multumesc! |
Coprocultura i-ai facut (pt giardia si alti paraziti)? toata copilaria mea m-au chinuit durerile de burta, am fost la nu stiu cati medici, fiecare gasea altceva: apendicita (d-abea la 18 ani m-am operat), diverse malformatii congenitale...aiureli. Pana am gasit o dr ff buna care a stiut unde sa ma trimita si mi-a descoperit giardia (care nu iesea la analizele uzuale de coprocultura). Dupa ce am facut tratamentul pt giardia am scapat si de durerile de burta.
Pt ca se depisteaza ff greu, iti recomand sa duci probe de scaun la Municipal, la dna dr Condurat, este cea mai buna in domeniu.
La dr. Munteanu la Budimex am fost si eu cu fetita, nu pt o problema grava..deci nu stiu daca e bun. Ca impresie mi-a placut de el ca nu s-a aruncat sa-i faca nu stiu ce investigatii complicate si nepotrivite pt varsta ei, asa cum recomandase pediatra.
mami de Ana (22 mai 2007)

eli05 spune:
m-am programat la dr.Munteanu.Eu insa am fost odata la dansul cu baiatul(era mic).I-a bagat pe nas niste furtune pt o analiza si m-a trimis acasa sa stau 24 de ore.Era sa se sufoce copilul si nu am ramas cu o impresie foarte buna.
Dr Stanescu este in spital cu sotul,iar dr Lupu Rodica poate abia la sf.lui nov.

AYSHA 2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eli05 m-am programat la dr.Munteanu.Eu insa am fost odata la dansul cu baiatul(era mic).I-a bagat pe nas niste furtune pt o analiza si m-a trimis acasa sa stau 24 de ore.Era sa se sufoce copilul si nu am ramas cu o impresie foarte buna. Dr Stanescu este in spital cu sotul,iar dr Lupu Rodica poate abia la sf.lui nov. |
inteleg ca nu ai fost multumita de procedura cu furtunele sau de competenta lui, in general ?
altfel, de ce te-ai mai programat la el ?

eli05 spune:
pai nu stiu unde sa ma duc.Sunt disperata.Fata se plange in fiecare zi de dureri de burtica.
Eu am fost trimisa de Stanciu la el.Copilul avea secretii si de-aia nu a suportat.Ma gandesc ca trebuia sa-si dea seama.M-am intors cu copilul la spital si asistenta sefa a zis ca e ok.M-am intors cu el acasa si era sa se sufoce.
Nu-mi amintesc cum se numeste analiza,dar era pt depistarea refluxului.

aurelia1278 spune:
Eli, exista o analiza zice-se sigura pentru giardia: Antigen de giardia. E scumpa, ultima data cand i-am facut-o piticei mele era 35 de lei (fata de 5 coproparazitologicul), dar din cand in cand merita. Detectezeaza prezenta/absenta unor... nu stiu ce, anticorpi?, in fine, chestii care apar in kk intotdeauna daca exista animalul in corp, chiar si daca animalul sau chistii aceia ai lui nu se nimeresc sa fie in proba analizata.
Eu stiu o dr. f. buna in gastro la G.A., dar nu lucreaza decat in spital.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

lemia50 spune:
Dr.Marcu este pediatra dar problemele de gastroenterologie le rezolva cel mai bine din toate.Asta o spun in deplina cunostinta de cauza pt.ca am ajuns la dinsa cu multiple probleme.