Ata chirurgicala nesterila din China.....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Sau cazul cu biata mamica ce a murit din cauza atei chirurgicale infestate la spitalul din Calinesti....

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O S-O IA CINEVA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

este o carte in RO, se numeste GLOBALIZAREA, din colectia "mica enciclopedie" scrisa de Bernard Guillochon, unde se spune de ce cam totul se face in China, mancare, haine, jucarii, electronice....toate marile firme din lume, au acolo fabrici de productie, linii de productie-ansamblare etc etc....pentruca mana de lucru este foarte ieftina,iar calitatea e cel mai greu de controlat...sau se doreste a fi greu...

si in Ro, da nu au ajuns multe din China......spun guvernantii....doar in Olanda, Germania, Austria....la aia ca-s mai prosti si nu stiu sa citeasca cinezeste, in Romania, cu atatia cunoscatori in ale chinezariilor totul e filtrat, controlat..., a...cu mici scapari, ata chirurgicala, jucarii periculoase, lapte praf cu melamina....doar mici scapari

cu multi ani in urma, am invatat o lectie de la viata, ce e ieftin, e in general si de proasta calitate, ce e chinezesc tine putin....si e de proasta calitate. mai bine platesc mai mult, dar iau un lucru care sa ma tina si sa aiba si oarece calitate.

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

este o carte in RO, se numeste GLOBALIZAREA, din colectia "mica enciclopedie" scrisa de Bernard Guillochon, unde se spune de ce cam totul se face in China, mancare, haine, jucarii, electronice....toate marile firme din lume, au acolo fabrici de productie, linii de productie-ansamblare etc etc....pentruca mana de lucru este foarte ieftina,iar calitatea e cel mai greu de controlat...sau se doreste a fi greu...

si in Ro, da nu au ajuns multe din China......spun guvernantii....doar in Olanda, Germania, Austria....la aia ca-s mai prosti si nu stiu sa citeasca cinezeste, in Romania, cu atatia cunoscatori in ale chinezariilor totul e filtrat, controlat..., a...cu mici scapari, ata chirurgicala, jucarii periculoase, lapte praf cu melamina....doar mici scapari

cu multi ani in urma, am invatat o lectie de la viata, ce e ieftin, e in general si de proasta calitate, ce e chinezesc tine putin....si e de proasta calitate. mai bine platesc mai mult, dar iau un lucru care sa ma tina si sa aiba si oarece calitate.

Kari

Pai ce sa mai zicem...toate souvenirurile sunt facute in China. Vrei sa-ti iei o amintire din New York, scrie pe ea "Made in China". Vrei un soldatel din LOndra, asisderea. Pai atunci ce rost mai au souvenirurile, ca asta inseamna o amintire dintr-un loc anume... Bine ca macar la noi "ciobanasii" inca se fac aici

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O S-O IA CINEVA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Exista o vorba din popor... zgarcitul plateste de 2 ori:o data ieftin si inca o data scump.

a, si ultima noutate cica rezolvarea crizei mondiale sta in mana chinezilor..asa ca o sa iesim din criza cu picioarele innainte

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Daca mai tineti minte, a fost acum cativa ani un scandal cu manusi chirurgicale fabricate in India care erau contaminate cu Coli sau Klebsiella.
In afara de ata - nylon, care se pune pe papiote mici si se sterilizeaza la casolete, restul - catgut, fire monofilament, matase, etc - sunt in pachetele sterilizate asa ca pur si simplu nu ai cum sa iti dai seama ca pachetul respectiv are probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mda, acum imi explic eu de ce am facut intolerantza la ata cu care mi-a fost cusuta epiziotomia ... dr. zicea ca a avut foarte multe cazuri asemanatoare in ultimul timp, iar la noi la "mamiceala" am fost vreo 5 cazuri..., dintre care una din fete a avut probleme serioase...

data trecuta, la nasterea alexutzei, dr. meu isi aducea MEREU ata (plus vata, manusi, comprese) de acasa!!! ... cand mergeam sa-mi fac igiena, fetele de acolo ma intrebau, de fiecare data: "aaaa, sunteti pacienta dr-lui X?"...pana intr-o zi, cand am intrebat-o pe una din ele de unde stie, ca doar nu s-a semnat dr. acolo!!! ...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput