Propunere
As vrea sa fac o propunere adminilor, nu stiu insa cat de realizabila ar putea fi.
Deci, asa cum exista "lista prieteni", se poate face in asa fel incat sa existe lista pers. ignore. Adica, utilizatorul X sa nu-mi poata vedea mesajele, raspunsurile mele niciunde, pe la nici un subiect? Bineinteles, eu sa selectez aceste persoane? Mi-a venit aceasta idee dupa ce am descoperit ca am "prieteni" care ma urmaresc ca sa ma barfeasca apoi pe alte forumuri ... de genul "ai vazut ce a scris aia pe DC"?
Daca exista aceasta optiune si eu nu stiu, imi explicati cum sa fac? Daca nu, poate luati in considerare si propunerea mea.
Este un punct aflat oarecum pe lista de o vreme. Se va numi "Ignore user".
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika Adica, utilizatorul X sa nu-mi poata vedea mesajele, raspunsurile mele niciunde, pe la nici un subiect? Bineinteles, eu sa selectez aceste persoane? |
Chiar daca o asemenea optiune ar putea exista, tehnic vorbind, (desi ma indoiesc), este o aberatie de-sa-vir-si-ta dpdv logic.
Daca are cu adevarat chef sa-ti urmareasca mesajele, X nu se va loga; le va citi, fain-frumos, in calitate de simplu vizitator.
Sau te gindeai la sofisticarii gen recunoasterea IP-ului & stuff????? Sa-l pui pe drumuri pe X, sa caute alt calculator, sa mearga la net-caffe-ul din colt, etc :)))?
Marius se refera, probabil, la optiunea ca tu sa nu poti vedea mesajele lui X, care te deranjeaza/plictiseste.....
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
abramburika spune:
Da, la varianta de simplu vizitator nu ma gandisem. Incep sa cred ca e irealizabil ceea ce vreau eu ... sau e totusi posibil, din punct de vedere tehnic?
marius - tu la ce varianta te refereai? Se poate?
ileana - eu ma refeream sa-mi selectez asa-zisii "prieteni" sa ii pun pe o lista neagra si sa nu imi mai poata citi mesajele, raspunsurile. Deci, nu sa nu citesc eu mesajele lor ... decat daca si ei ma pun pe lista lor neagra astfel incat sa nu ii mai pot citi. Nu ma deranjeaza atat ca citesc ceea ce scriu, ci ca barfesc prin alte parti ...
Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.
Lara spune:
Si uite-asa, incet, incet, intr-o zi... pe DC.. muultaaaa liniste va fi...
Dar nope.. irealizabil.
Si nu te mai necaji, draga, ce e asa de grav ca esti "citita"?
Ba eu in locul tau m-as bucura ca am audienta fidela
Lara, mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
Mariaa spune:
Lara, nu te dezminti luv iu!
unde-s vremurile de altadata dom'le ?? tare mi-e dor de ele...fuse si se duse lele...
tare plictisita-i lumea, pe bune
+6
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Lara spune:
O, Maria, too!
Ce zici de vremurile de alta data.. Alea nu se mai intorc..
Uita-le, ca trebe` sa facem fata.. progresului (ba nu le uita, macar ramanem cu amintirile )
Hai ca te pup dulce (Of, numa` tu ma mai intelegi )
Lara, mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------