Voluntariat Africa/Asia

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Lolita, am gasit anunturi aici in spania , unde se cauta voluntari, data anuntului e mai veche dar au pagini web care sunt de actualitate
primul e cu specializare in danemarca, oricum ambele au contacte aici in spania

http://www.juelsminde.com/

http://www.humana.org/

revin: cauta si in paginile de anunturi, uite astea sunt mai recente
http://www.mundoanuncio.com/categoria/voluntariado_37/buscar/voluntarios_2.html

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

Lo_li_ta, tu vrei voluntariat pentru turism mai ieftin sau pentru o cauza? Daca e pentru turism mai ieftin eu as alege ceva mai aproape de casa, mai prin europa, daca e pentru o cauza nobila eu as incepe din ograda proprie, no offence.
toate cele bune

Spuneti NU prajelilor de orice fel, sucurilor sintetice, fumatului, margarinei, FACETI multa miscare, dragoste, fapte bune, acte de caritate, iubiti, iertati, daruiti, hidratati-va corpul si pielea, folositi cosmetice cat mai naturale, mancati ciocolata cu 85% cacao, beti suc proaspat stors de grapefruit si portocale, ganditi pozitiv, nu mai faceti RAU...

SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui stefaniya
...Sotul s-a facut si cu o malarie de la adus la 55kg de la 80kg,dar nu s-a dat batut si a stat acolo pt 6 luni atunci.....

mai bine postezi asta la fetele care vor sa slabeasca

nu ar fi o idee rea,si in caz de mai vor si copii,gasesc cati vor

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

diablette, daca e pentru o cauza nobila eu cred ca nu are importanta de unde incepi ci doar s.o faci

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

O fi chiar atat de greu sa citesti tot topicul inainte de a-ti da cu parerea?

Multumesc celor care mi-au oferit link-uri si alte variante. O sa le studiez pe toate si sper sa ajung la o concluzie.

Mergi la inceput

Diablete - sunt de acord cu dayanara,nu conteaza de unde incepi,fiecare incepe un unde vrea.Vezi tu,in Romania un cersetor nu pleaca acasa fara sa primeasca macar o bucata de paine,in Africa din pacate si cei care trec pe langa tot asa de amarati sunt.Nu are sens sa dam alta directie subiectuilui,daca ea vrea sa incerce ceva,e normal sa puna intrebari.

Mergi la inceput

si in Romania sunt atat de multi copii si batrani neputinciosi... si saraci...
whatever, fiecare face ce doreste, nu judec pe nimeni, era o sugestie. eu personal nu cred ca un copil din kenya are mai multa nevoie de ingrijire ”voluntara” decat un copil dintr-un centru de plasament de aici (un exemplu). adevarul e ca e de preferat sa pleci in kenya sau tanzania ca voluntar, poate plateste cineva si transportul/cazarea, decat printr-o agentie de turism. dar ce sa facem, nu suntem toate ambasadori Unicef

by the way lolita, am citit toate raspunsurile la subiect, de aceea m-am hotarat sa scriu

Citat:

Diablete - sunt de acord cu dayanara,nu conteaza de unde incepi,fiecare incepe un unde vrea.Vezi tu,in Romania un cersetor nu pleaca acasa fara sa primeasca macar o bucata de paine,in Africa din pacate si cei care trec pe langa tot asa de amarati sunt.Nu are sens sa dam alta directie subiectuilui,daca ea vrea sa incerce ceva,e normal sa puna intrebari.

Spuneti NU prajelilor de orice fel, sucurilor sintetice, fumatului, margarinei, FACETI multa miscare, dragoste, fapte bune, acte de caritate, iubiti, iertati, daruiti, hidratati-va corpul si pielea, folositi cosmetice cat mai naturale, mancati ciocolata cu 85% cacao, beti suc proaspat stors de grapefruit si portocale, ganditi pozitiv, nu mai faceti RAU...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Diablette

whatever, fiecare face ce doreste, nu judec pe nimeni, era o sugestie. eu personal nu cred ca un copil din kenya are mai multa nevoie de ingrijire ”voluntara” decat un copil dintr-un centru de plasament de aici (un exemplu). adevarul e ca e de preferat sa pleci in kenya sau tanzania ca voluntar, poate plateste cineva si transportul/cazarea, decat printr-o agentie de turism. dar ce sa facem, nu suntem toate ambasadori Unicef

by the way lolita, am citit toate raspunsurile la subiect, de aceea m-am hotarat sa scriu

Citat:

Cunosti cat de cat ce inseamna sa traiesti pt o perioada in Africa? In general ti se plateste transportul si daca ti se ofera o cazare,e intr-o casa de paie/pamant,unde intalnesti soparle,insecte de tot felul,copii ce mor zilnic,copii suferinzi...nu o mai lua ca pe o poveste frumoasa.Nu te trimite nimeni la safari asa ca vrei tu sa faci voluntariat.Si ea e in Spania,crezi ca e asa greu sa-si cumpere un bilet de avion si o cazare? Crezi ca e asa scump spre Africa? Daca tu vrei doar sa gasesti o buba,o poti face usor ca la asta ne pricepem.
Nu poti compara Romania cu Africa si sa de-a Dumnezeu sa nu ajungem niciodata in situatia lor.
Lolita vrea sa dea o mana de ajutor in Africa,tu o faci in Romania si fiecare unde vrea.Cu siguranta un om ce vrea sa ajute in Africa,o face si in Romania.

Si ca fapt divers,tu chiar ai impresia ca sa lucrezi in Africa pe salariu e asa de usor de gasit? Ei,locurile astea sunt foarte rare pt ca multi vor,nu neaparat pt turism ci pt ca e ceva interesant.

ps: titlul este "voluntariat" Ca ea vrea un voluntariat mai "decent" sa-i zic asa nu o poti condamna,pune-te la curent cu ce inseamna viata acolo si apoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolilo spune:

lolita, te deranjezi degeaba pt ca "charity begins at home" inseamna chiar asta, home=acasa la tine, nu "in tara la tine". deci nu la asta m-am referit, ci la faptul ca te deranjaza faptul ca trebuie sa-ti platesti tu din buzunar totul; cazare, transport, mancare in loc sa astepti vreo organizatie sa-ti faciliteze astea (btw sunt si astfel de organizatii).
te-ai referit la kenya, nu stiu daca drept figura de stil, sau concret ca destinatie pe care ti-o doresti; daca e vorba de kenya, iti pot spune ca este saturata si extenuata de asa numitii "voluntari". kenya este una din tarile cele mai dezvoltate din africa de est si mai nevoie ar avea Somalia si Eritrea sau Sudan de voluntari, decat Tanzania si Kenya sau Malawi.
inteleg ca intentia nu-ti este atat de altruista pe cat mi-ar placea mie sa cred, totusi ti-o admir si-ti doresc succes.

am si eu niste linkuri care-ti pot fi de folos, scuze daca s-au mai postat.

http://www.africaguide.com/charity.htm

http://www.helptouchafrica.com

http://www.crossculturalsolutions.org

Mergi la inceput

stefaniya, in Kenya si in Tanzania am fost doar in safari, recunosc, nu m-am gandit la varianta voluntariatului! Era o idee, ieseam mai ieftin cu siguranta!
Vezi raspunsul lui lolilo de mai sus, sintetizeaza perfect ce am vrut sa spun!

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Diablette

Citat:

Cunosti cat de cat ce inseamna sa traiesti pt o perioada in Africa? In general ti se plateste transportul si daca ti se ofera o cazare,e intr-o casa de paie/pamant,unde intalnesti soparle,insecte de tot felul,copii ce mor zilnic,copii suferinzi...nu o mai lua ca pe o poveste frumoasa.Nu te trimite nimeni la safari asa ca vrei tu sa faci voluntariat.Si ea e in Spania,crezi ca e asa greu sa-si cumpere un bilet de avion si o cazare? Crezi ca e asa scump spre Africa? Daca tu vrei doar sa gasesti o buba,o poti face usor ca la asta ne pricepem.
Nu poti compara Romania cu Africa si sa de-a Dumnezeu sa nu ajungem niciodata in situatia lor.
Lolita vrea sa dea o mana de ajutor in Africa,tu o faci in Romania si fiecare unde vrea.Cu siguranta un om ce vrea sa ajute in Africa,o face si in Romania.

Si ca fapt divers,tu chiar ai impresia ca sa lucrezi in Africa pe salariu e asa de usor de gasit? Ei,locurile astea sunt foarte rare pt ca multi vor,nu neaparat pt turism ci pt ca e ceva interesant.

ps: titlul este "voluntariat" Ca ea vrea un voluntariat mai "decent" sa-i zic asa nu o poti condamna,pune-te la curent cu ce inseamna viata acolo si apoi

Mergi la inceput