Gravidutze si mamici de Cluj -93
Raspunsuri - Pagina 17
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca.b Magdutza, saru-mina de urari! Andreea, apoi chiar ca pui de morosan ai tu acolo! -el mama pe el de voinic!Anca si Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
multumim, anca...
si noi inapoi...eee, poza cu morosanu' e de mai demult, acu am mai crescut ceva....
pozicile noi sunt in albumul de 10 luni...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdutza24 pupici scumpului Eric e un dulce cum se tine el de gratii magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24 |
multu, magda...
si de la noi pt. dovlecelul tau...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
RAMONELLA spune:
La multi ani,Ancaaa!!!Sa fi sanatoasa si fericita!!!
La multe lunite si lui Carinuta si lui Stefanut!!!
Noi azi am facut analizele.Ni le-a recoltat acolo la cabinetul doamnei Zaharia.A spus ca e necesar sa se faca sa vada ce poate sa fie.Bea a fost cuminte.A plans putin,normal,dar ma asteptam sa fie mai rau.In cateva zile avem rezultatele.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
ALEX29 spune:

LA MULTI MULTI ANI ANCA SI TOT CE TI DORESTI ALATURI DE MINUNATA TA FAMILIE

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
CARINA SI STEFAN

RAMO bine ca ati scapat cu analizele 
ANDREEA tare scumpic e puiutzu 
CO eu am fost la Polus ,a fost nebunie mare ,l am vazut si pe S Banica dar n am stat la concert decat 5 min ,era tare aglomerat ,iar seara de duminica am rezervat o pt cumparaturi ![]()
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
anamica spune:
Anca La Multi Ani! desi te-am pupacit astazi am vrut sa te felicit si virtual!
La multe lunisoare minunatei Carina si lui Stefan!
Co mai povesteste-ne ce faceti voi, mai arata-ne frumoasa ta printesa!
Ramo ce fetita cuminte ai!
curajoasa! Eu am auzit ca e indicat sa le facem copiilor analize de sange in jurul varstei de 1 an, sa identificam eventuale carente si sa luam masuri. Mie sincer mi-e groaza tocmai de recoltare, zi-mi exact cum a avut loc? Poti sa stai cu copilul, cum il tin imobilizat?
Astazi am ajung acasa la 7.30, m-am simtit atat de vinovata fata de puiul meu
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
elenuta23 spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!! ANCA

pt carina e ultima luna in care e sarbatorita iar de luna viitoare va avea anu si luna
LA MULTE LUNITE!!!! CARINA SI STEFAN

pt toti sarbatoritii multi 

Elena si Dragos Stefan
Fericirea este pauza dintre doua necazuri.
elenuta23 spune:
anca vb cu mama si iti dau numaru tapiterului 
alexsi noi am ajuns aseara la polus din gresala , dar era o agitatie si o nebunie
macar l-am vazut pe Banica![]()
dargos e tare marait si agitat , orice gaseste baga in gurita k il dor gingiile , il supara fffff tare maselutele una a iesit sus in partea stanga, azi i-am facut amsaj la gingiute si asa cuminte statea saracutu k imi venea sa il pap

alexcum ti-au iesit pulpele la cuptor????ai ami facut??? eu deja azi am mai facut o portie asa mult imi plac
aaaaaa ... am uitat azi papa nepotelul meu pire de acrfofi si i-am dat si lui dragos si nu a vrut sa pape de la mine , a papt singurel, am ras si ne-am distrat de el , dar a nimerit destul de bine gurita , pana acum nu l-am lasat sa pape singur
am baiat mare iar de azi inainte il las singur sa pape 

ma bucur k v-ati simtit bine la club
poate vin si eu data viitoare
va pu[pik si va doresc o noapte linistita

Elena si Dragos Stefan
Fericirea este pauza dintre doua necazuri.
sara2007 spune:
UN SINCER SI CALDUROS LA MULTI ANI ANCA
....sa ai parte de tot binele din lume si toate visele sa-ti devina realitate,sa te bucuri de iubitul tau STEFAN.La multi ani STEFAN.
LA MULTI ANI SI PT CARINA,ANA

eu i-am facut analize Sarei in jur de un an,in spital cand a avut enterocolita aia si s-a dezidratat.a fost f nasol.de-atunci ii e f frica de doctori.i-au luat sange atunci de 2 sau de 3 ori.si au mobilizat-o mai ales cand i-au pus branula.a fost horror ,nici nu vreau sa ma gandesc cat a mai plans.dar la ea a fost nasol ca nu i-au gasit vena.apoi au scapat tubul pe jos cu sange..altul la rand.chestii din astea.eu una nu cred ca merg asa fara sa-mi zica dc ca ar trebui ca ar fi cev ain neregula cu ea.
rammo f bine ca ati scapat de analize
somn usor la toata lumea..pe maine
ioana...mami de sara
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
Prima zi de cresa din saptamana asta
Ce m-a impresionat: triajul copiilor. Statea o asistenta la intrare si se uita in gatul tuturor copiilor. N-am vazut nici unul trimis acasa dar macar ii atentioneaza pe parinti.
Alexia s-a despartit mai greu de mine, n-a vrut sa mearga la educatoare insa cand i-am aratat copiii a plecat singura la ei. In dimineata asta nu plangea nici unul, toti erau asa cuminti de zici ca ii picasera cu ceara.Nici macar nu se jucau, stateau cu ochii spre usa. Astaazi o las la program scurt, o iau acasa la 12..
O zi frumoasa tuturor!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...