Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (120)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

stiam eu ca am uitat pe cineva ..

dany mariuca ta e tare frumoasa. ce-mi place cum rade ea cu gura pana la urechi!!! am vazut si filmuletul .. ce haioasa e!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Merci Ellenuta.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei

Alte poze cu IOANA

Mergi la inceput

Zuzele2008 am trimis si eu datele referitor la data nasterii
danybv ce frumos e bebelusul Mariei

Poze

Alte poze cu IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Vai Honey am vazut filmuletele cum se joaca el cu telefonul s-au cum se intoarce pe toate partile si cel mai frumos cum vorbeste el , este un bebe tare frumos si vorbaret sa va bucurati de el
Ellenuta saru`mana

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

De Ziua Marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

multumesc Ioanact

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

De Ziua Marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Zuzele2008 am trimis si eu datele referitor la data nasterii
danybv ce frumos e bebelusul Mariei

Poze

Alte poze cu IOANA

am vazut. am adaugat!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Ok Ellenuta.

Poze

Alte poze cu IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Vai de mine, da' cit ati scris!!! de doua ore tot citesc ca sa ajung la zi...

Saara si Milan

Dana, sanatae multa bebitilor. Ai mare grija sa nu iei si tu!

Danybv, bine ai revenit printer noi

Ioana, bine ai venit si tu. Ce bine ca ne mai inmultim pe aici ! am vazut pozele ioanei. Ai o fumusete de fata! Si tu esti tinara rau de tot!

Ceska, sa nu faca cucui Benji!

Ramona, si Stefan face bubite din alea cin baleste mult. si a facut si cind a avut muci. Trec pina a doua zi daca cureti locul.

LalaD, ai dreptate cu pusul copiilor pe jos. Eu v-am vazut pe tine si pe Ramona si asa ma avut curaj sa-l las si pe Stefan…a evoluat fantastic dupa aceea…

Angi, hihihi…la noi preferatul e cablul de la un tv vechi stricat…spor la shopping de telefoane..ale noastre au scapat ca I-am dat unul numai al lui.

Roxana, am vazut pozicile cu Adelutza. Ce mortala e ea cum molfaie marutul…iar caciulitza e geniala…cu codite rasucite…off, vreau si eu o fetitza….

Ereena, ce fain ca te duci pe la cosmetici…pe mine iar ma prinde ziua mea nearanjata…hmmm, tocmai cind planuiam si eu o chestie mai …Mateiu e bestial. ochisorii lui!!!

LauraI, e mai bine Theea? A trecut de la nasuc? Ce nasol cu infectiile alea la fetite…

Vali, s-a intors tati cu AJ de la dr? ce v-a spus? Din pacate eu nu pot sa-ti vad filmuletele, ca nu ma lasa pe photobucket…

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

A dormit si Benji aproape doua ore. Pun imediar si poza pozitiei in care a dormit. I se intampla lui pt prima oara sa doarma asa....
Dar de papat tot nu papa. Am fiert conopida am zdrlit-o cu furculita trecuta prin sita amestecata cu porumb si morcov din borcan si nu o vrea aproape deloc. A si fost cat pe ce sa vomite... Iar am papat doar 1/´2 portie cu chiu cu vai. E 16:00 am ceva la cuptor si nu mai ajungem afara... uf! Poate cand vine tati?

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ceska, te rog eu frumos nu mai fii stresata. Copilul n-a patit nimic, si nu tre' sa afle tot neamul ca a cazut de pe canapea....
Asaaa.....apoi: LASA-L PE JOS!!!!! In brate nu va evolua in veci! Copilul trebuie sa exploreze, asa se stimuleaza la varsta asta. Nu mai fii overprotective! Se matzaie si maraie la inceput, ca nu e obisnuit, dar apoi isi va cauta de lucru. Va vedea ceva interesant si va incerca sa ajunga la acel ceva.
Va rog eu mult, nu-i mai tineti in brate toata ziua. Nu-i ajuta cu nimic, si pe voi...... sa nu mai vorbim, nici atat!

Cum crezi ca m-as descurca eu (sau orice alta zuza cu 2 copii) daca ar trebui sa umblu dupa fundul lui Mathias toata ziua? De Markus si nevoile lui cine s-ar mai ingriji??? Gandeste-te!
Si Mathias sta 75% din zi PE JOS!
De la 6 luni incepand.

Please nu te supara pe mine, dar ti-o spun din suflet, ca te vad prea stresata ca nu evolueaza copilul, dar toata ziua il protejezi excesiv......parerea mea! Nu te super, da??

Mergi la inceput