Mamici in Germania (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Na in sfarsit a iesit si pe la noi soarele vreo 2 ore asa ca am profitat si am iesit cu Andi la o tura cu bitzigla si apoi in Spielplatz (sper sa nu o supar pe Didi ca scriu iarasi gemischt ) Andi a vrut azi gogosi dar numai am vreme sa fac ca acusi plec la Elternabend,le fac maine dupa ce vin de la curs.
Gabi webcam ala il am le-am si vazut pe timisorencele mele de pe forum pe acolo,mi-au facut cu mana din centru super idee zau,imi pare rau ca nu ne putem intalni data asta poate data viitoare.
Franziska poti veni cu noi cu trenul doar trecem prin Bietigheim stabilm ora si urci si vii cu noi,nu e nici o problema te ajutam.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza

Va las cafelutza pregatita
O zi minunata sa avetzi

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Multam de cafa Miki tot pe fuga esti si eu o sa fiu azi la curs,ne auzim dupa masa.
la toate.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

bunä dimineata si o zi frumoasä vä doresc.la noi e soare si frumos de nu-ti vine sä stai in casä.sä speräm cä mai tine vremea cu noi,cä vrem la zoo sämbätä.väd cä faceti intänlire mare si e departe de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Aici ploua, dar e in continuare cald. Offf, vreau soareeee!!!
Carmi, au iesit absolut delicioase vinetele cu parmezan. O singura greseala am facut. Vazand ca vinetele isi trag mult ulei la prajit, tot turnam ulei in plus pana cand mi-a zis sotul stop ca ies prea grase si intr-adevar se cam simte uleiul, dar in rest SUPER!!!
As veni si eu la intalnire dar nu ma incumet 200 si ceva de km cu Maria. Ea nu sta in Kindersitz nici 50 de km, daramite 200. E un chin cu ea in masina, avem niste show-uri... Da' nici eu nu cedez.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_olaf spune:

Buna dimineata . Cam liniste pe aici se vede ca sa mai incalzit afara.Claudia am fost plecati toata ziua de acasa de aia nu am intrat .am profitat ca sa incalzit afara.Si nici nu m-am simtit foarte bine in unltimul timp nu stiu am o stare de nervi continu.hmm Va pup si va doresc o zi cu mult soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Si aici e soare si placut afara si se pare ca asa va fi pana si in week end! Dar tot nu stiu daca ajung in Stutgart: no way cu S Bahn!
Si sotul mai trebuie prelucrat nu gluma. Se stie cate mamici vin?
Mai stam putin in casa pana dupa masa de pranz a lui B, si apoi iesim afar si ne intoarcem deseara cred!!!!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Ceska,

AM inteles eu mai greu subtilitatea mesajului tau.
Am modificat dealtfel mesajul.
P.S. Si eu sunt Xenofila

Mai am putin si mor in germania de depresie,vreau soareeee.

Cred ca voi pleca in vizita la sora mea care locuieste La Reunion,macar acolo e soare tot anul

Spuneti-mi si mie ce pot face cu o pulpa de vitel ?
eu de obicei o pun cu unt si sare la cuptor asortata cu legume ,poate aveti si voi alte retete mai gustoase.
Am inceput sa mananc si eu cate ceva,in primul rand carne de care nu m-am apropiat trei luni.

Am slabit drastic din causza noseei, dar mi-a crescut burtica rotunjica si haioasa.
am sa pun si eu poze cu noi zilele astea.

MIKIRIki unde esti?
daca esti libera si fara prjudicii te invit la noi la un tort cu ciocolata si un Latte Machiatto

Sophia 2ani
+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Clau & Clau, v-am spus ca fiecare cu pasarelele lui

Nu, va intrebam pt ca vroiam revin cu o intrebare suplimentara si anume: copii vostri vb bine, adika fluent?

SA va dau ex meu. Robert (4 ani) a avut o problema cu comunicare, in sensul ca nu face fraze, in nici o limba. Si am primit intr-un final dupa U8 trimitere la Logoped, deh era si fixul meu cu R-ul nemtesc, si logopeda ne-a zis clar si respicat ( Helbi si mai e o fata din Fra care mi-au transmis demult sfatul acesta )- 1 limba, asta pt ca sotzul meu, mai vb uneori cu el in germana, doar din pura curiozitate sa vada ce mai stie, dar nu ar trebuie, pt ca mai tarziu el va incurca limbile si daca acum nu-i nici o problema, toate astea se vor propaga in lant: neintelegerea de catre cei care nu stiu : ro sau ger si ii vor da in sentiment de neintelegere, nesiguranta..etc etc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Mai fetelor ma ofticati cu vremea voastra frumoasa! Aici e innorat si frig...

Didi iti raspund aici ca sa nu plictisesc fetele de dincolo. La krippe e mai bine, cred ca am identificat sursa muscaturilor: o mulatra draguta foc in aparenta dar foarte rea ( de 2 zile lipseste iar Vladut e vesel ). Am facut plangere la directoare, in seara asta avem sedinta cu parintii se duce sotul si el nu poate sa taca daca-l deranjeaza ceva.

Cu formalitatile pentru recunoasterea Bac-ului ca Abitur n-am inceput inca, in nov. merg in Ro si sper sa-mi aduc toata hartogaria de la Iasi. Eu am urmat o facultate de stat asa ca ar trebui sa fie acreditata (am gasit un site in care sunt trecute Univ. din Ro recunoscute si de nemti si figura si Cuza din Iasi. Uite asta e pagina: http://www.anabin.de/). Stiu ca e greu dar n-am incotro trebuie sa fac ceva, aici n-am nici o specializare. Ma gandeam sa ma fac Erzieherin, profa mi-a zis ca trebuie Hochschule si un an pratica.
O alta varianta la care ma mai gandesc este si Sozialpädagogin. Intai sa-mi recunosc Abitur si apoi mai vad...oricum din ce mi-a zis profa scolile din Berlin sunt mai proaste (nu se compara cu Bayern de exemplu).
Am noroc cu profa ca e foarte de treaba si ma ajuta si incurajeaza.

P.S.: imi plac replicile tale acide .

Angiuta, mamica lui Vladut(8 iunie 2007)

Mergi la inceput