Mamici in Germania (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mai Mihi pai langa Heilbron numai un Mosbach poate fi si in Baden Württemberg e sigur numai unul,pai tu pe unde stai?
Iulia mersi de urari,azi am avut termin cu cei de la Gemeinde sa vorbim despre antrag pentru firma.
Alexandra Karina are dreptate ar trebui sa ii iei tare pe nesimtitii astia,nu stiu acu la ce nivel vb tu germana,ca mai ales daca aud ca esti ausländer ii doare in baston,idiotii,se lasa asteptati pe banii tai.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Apai nu-i ala de langa mine...ci la 130 km.....

Mihaela de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelaaa

Apai nu-i ala de langa mine...ci la 130 km.....

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Claudia, vorbesc germana fluent dar fara accentul lor, asa ca se aude de la o posta ca-s auslaender. Au venit pana la urma dar n-au facut nimic ca trebuie sa umble la Anschlusskasten din bloc si cutiuta asta nu se afla in blocul nostru ci in cel vecin. Evident nu era nimeni acasa ca sa poata intra omul in blocul vecin, asa ca...va veni cu alta ocazie. Eu sincer nu cred ca mai rezolvam vreodata problema asta, decat daca ne mutam.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Morgen,haideti la cafa :

Alexandra sper sa se rezolve totusi problema asta ca nu-i bas tara lui Papura Voda ce naiba,trebuie insistat oricum, .
Absentele mai intrati si voi pe aici sau nu va mai place cu noi!!!

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

Neata!

clau, multumesc de cafa. eu azi fara lapte ca mi-am scos ieri 2 masele de minte si nu am voie lactate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata.
Claudia, foarte buna cafeluta, multumim.
Sper sa se rezolve totusi cu telefonul si netul, am primit un nou Termin pentru maine dimineata. Doamne ajuta.
Iulia, aoleu, mie mi-e groaza de scosul maselelor de minte, ca si mie mi s-a recomandat sa le scot. Oare de ce sa nu ai voie lactate? Nu inteleg legatura, poate ne lamureste cineva care se pricepe.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Bun fetelor!

Carmi merci mult pt. mailul prietenei tale dar m-a lamurit barbatul ca daca nu locuim in Charlottenbug sau nu lucreaza unul dinte noi acolo nu ni-l primeste...
Noi inca cautam, pana acum am vazut 3 gradinite dar nici una nu-mi place in mod deosebit. Ceva tot trebuie sa-i gasim....

Va pup, sa aveti o zi frumoasa!

Angiuta, mamica lui Vladut(8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Hallo!
''Noi'' avem paduchi . Am fost anuntati acum vreo 2 saptamani ca exista ! caz de paduchi. M-au sunat luni de la gradinita sa ma duc sa o iau pe Miru ca are paduchi. Cand am ajuns acolo, Miru avea capul plin d elindeni. Instantaneu m-a apucat mancarimea...Intre timp ne-a scris directoarea un mail in care zicea ca deja au 27 de copii cu paduchi .
Eu si restul familiei nu am luat, dar i-am despaduchiat preventiv pe toti cu solutie si apoi cu sampon contra paduchilor.
Of! Mi se face rau cand ma gandesc, in Romania numai tiganii au paduchi, si aici...nici macar nu e un cartier de imigranti, e unul dintre cartierele cele mai ''bogate'' din Hamburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Buna dimineata.
Claudia, foarte buna cafeluta, multumim.
Sper sa se rezolve totusi cu telefonul si netul, am primit un nou Termin pentru maine dimineata. Doamne ajuta.
Iulia, aoleu, mie mi-e groaza de scosul maselelor de minte, ca si mie mi s-a recomandat sa le scot. Oare de ce sa nu ai voie lactate? Nu inteleg legatura, poate ne lamureste cineva care se pricepe.

pentruca lactatele, laptele in special favorizeaza dezvoltarea anumitor bacterii care nu lasa rana sa se inchida! cam asa imi amintesc de la dentista noastra...e un ceai de salvie care ajuta foarte mult atunci cand ai masele scoase. se gaseste la orice magazin, dm, muller...
sanatate si numai cele bune.

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

Mergi la inceput