Mamici in Germania (3)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
mikiriki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica Miiriki ,te felicit ,esti o curajoasa cu doua joburi,nu este usor sunt convinsa. ah, cat imi este si mie dor sa ma fac fitzoasa si sa ies cu prietenele. Prietenele mele dragi le-am lasat in costa rica, cu prima ocazie,dupa ce nasc direct acolo ma duc! Sophia 2ani ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Miki
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
claudia74 spune:
Miki hai la mine la o cafa,e cam departe dar merita .
O zi buna tuturor.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
ionica spune:
Buna dimineata fetele,
Multumesc pt. cafea.
Mikiriki,
Zilele astea fac ore de condus cu instructoarea, am explicat , poate la sf. lunii ma baga si pe mine la examen.
auzi ce motiv mi-a scos ieri !, ca am probleme cu viteza, ca nu conduc suficient de repede.
hehehe ,daca ar sti ea cate amenzi cu poza trimise acasa mi-am luat din cauza vitezei.
nu am stiut cum sa-i explic ca cine se frige cu ciorba sufla si-n iaurt.
Ma rog, maine mai fac o oray ,sa vezi viteza cei trag,eu cea draguta vroiam sa-i arat ce eleva buna sunt.
Am vazut ca de la mine din Langenfeld este un bus direct spre Dusseldorf, ma tenteaza sa-mi pun pitica in troley si sa plec un pic in centru.
Ti-am scris nr.meu de telefon?am uitat ,stiu ca tu mi l-ai trimis.
Dar te invit la mine daca-ti este mai usor sa te deplasezi!
Sophia 2ani+15
mikiriki spune:
Salutare
Claudia, poate vin in concediu. nu zice de 2 ori
Ionica, nu mi-ai dat nr de tel. eu mai am liber in 29 si 30. poate stabilim sa ne vedem in 29. pot sa vin eu la tine. cat despre condus.... arata-i ce poti
Miki
i_ulia spune:
servus fetelor!
eu la o cafea, am venit sa vad ce faceti. deci sau ceai pentru cine pofteste!
ionica, ai facut praji? bafta la condus, fa-te vitezista sa o faci praf pe instructoare!
clau, tu unde stai?
miki, nu ne spui si cum a fost cu prietena ta? unde ati fost pana la urma de trebuia sa te faci fitzoasa?
mikiriki spune:
Iulia, am fost intr-un lounge . a fost ok, dar prea scurt
. prietena mea munceste azi. repetam figura in WE sa putem sta mai mult
Miki
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Eu nu prea am ce povesti dar sunt in zona si va citesc. Am nervii franjuri din cauza nesimtitilor de la Arcor care ne tin fara telefon si net de 2 saptamani. Cica maine o sa vina cineva dar nu mai cred pana nu vad pentru ca am mai primit 2 Termine si n-a aparut nimeni. de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kariguld/kariguld.jpg)
kariguld spune:
salutare fetelor....eu imi oblojesc nasul de ceva zile...si capul si toate oasele...of , varsta asta...
azi am avut termin la medic, sa ma consulte ca era sotul mult prea ingrijorat ca nu -mi mai trece raceala. si doctoreasa cica sa fac yoga sa-mi treaca durerea de spate.... cred ca de la ploaie mi se trage...desi nu am mers prin ploaie.
sambata imi vin noii locatari, abia astept sa aud glas de copil prin curte. ieri am cumparat niste jucarele pentru baiatel, sper sa-i placa!
la noi a plouat toata ziua...naspha rau...vremea asta ploioasa.
sanatate la toate, sarcini cat mai usurele....o buna prietena a mea, din Chicago, a nascut aseara, al doilea baiat....are 41 de ani si are trei copii. era super fericita, ca si-a dorit mereu copii, dar i-a avut tare greu.
pupici ,Karinna
dragostea care nu se exprima in fapta, nu este dragoste!
i_ulia spune:
miki, mor de invidie oricum eu n-am mai iesit intr-un club de cand eram gravida. ultima iesire, daca pot sa-i spun asa, a fost la o nunta. acum intarc matza, adica se intarca ea si asa sper sa pot chema si eu un babysitter, sa mai ies si eu in alta parte decat dupa-amiaza la biergarten cu loc de joaca.
ana, nu vreau sa te sperii, dar noua anul trecut cand am schimbat providerul, ni s-a intrerupt netul si telefonul 3 (trei!!!) luni, tot asa n-a venit technikerul de la telekom sa refaca legatura. 5 termine am avut . sper la voi sa nu fie asa rau.