Mamici in Germania (3)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
ionica spune:
Bine ai venit IULIA
Fetelor,ce-i cu linistea asta aici? sa fie oare dinaintea furtunii?
Haideti mai fetelor la o cafea la birfe la ce vreti voi,ati lasat subiectul in pana,eu ma supar rau
Sophia 2ani+15
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mikiriki spune:
Salutare,
Ionica, am aparut. sa nu te superi rau
Eu sunt obosita. Azi e ultima zi de Messe asa ca musai sa ma mai tin pe picioare un pic. Cu vremea asta aiurea am reusit sa racesc bine si ma dor toate.
Va doresc un WE minunat.
Miki
ionica spune:
bine ai revenit mikiriki
hai ca azi e soare ,nu am de ce sa ma supar
In ce domeniu lucrezi? daca e prea intima intrebarea ,nu raspunde .
Eu azi lenevesc,tata a plecat cu sotul la piata,mama a luato pe pitica si au plecat in parc iar eu sunt inca in pijama si halat,nu am nici un chef de nimic.
of ,si mai am o gramada pana nasc in aprilie
Sophia 2ani+15
ionica spune:
Fetelor voi ce faceti de sarbatori?
De craciun ramanem acasa, am invitat noi anul acesta familia .
dar de revelion e si ziua mea de nastere si asi vrea sa fac o petrecere.
Petrecere nu prea am cu cine ca nu cunosc pe nimeni,iar prietenii pleaca in tari calde.
Poate va trece vreo idee prin cap pt. revelion.
Sophia 2ani+15
claudia74 spune:
Ai inca nu a dat nimeni vreo cafea pe aici,hai ma asa saracie mare e in deutschlandul asta!!
haideti la un latte macar asa ca de dupa masa :
Bun venit Iulia,mai avem bucurestence pe aici,ne bucuram
.
Mai fetelor ce mai gatiti,ce praji un faceti,uffff abia astept sa incep sa fac plätzchen,mi-am luat deja ingrediente,ma noi ne bucuram ca de Craciun vine prietena mea la noi cu familie asa ca va fi distractie sper,poate mergem si la munte undeva la zapada cateva zile in schwarz wald .
Eu am gatat cursul,acu incep demersurile ptr infiintarea firmei de nagelstudio,azi am fost sa vedem de ceva mobilier ptr amenajarea camerei,dar nu am gasit nimic fain cred ca tragem o fuga la ikea.
La noi e soare,da mirare mare,e rece dar e soare,Andi e cu mucii la locul lor,abia respira dar nu a facut nimic complicatii pana acuma.
Ma duc sa pun de-o prajitura ceva ca mancare inca mai am si pe maine cred,am facut o rindfleisch suppe cu galuste de gris si fasole verde cu carne.
Va doresc weekend placut.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
i_ulia spune:
multumesc de primire!
anangel, si eu merg cu iris la babyschwimmen, la noi sunt cursuri pana la 2 ani, iar de la 3 ani incep cursurile de inot pe bune.
ionica, de sarbatori ramanem pe acasa, si noi i-am invitat pe parintii sotului si pe cumnata la noi. de rev probabil ca mergem la stuttgart la prieteni. nimic deosebit, o masa buna, un vin bun, ne uitam la artificii, asa cuminte, ca avem copil mic care dimineata la 7 e fresh
clau74, eu am facut la pranz spätzle cu sos de ciuperci si salata asortata si tiramisu. pt maine am in plan friptura de miel cu cartofi taranesti si legume si o praji cu mere.
si noi am fost afara pana pe la 11 si acum iar o tura. sper sa ne mai tina vremea asta buna. e cam frig, dar daca e soare nu se pune .
O seara buna tuturor!
edit: am uitat niste paranteze si arata aiurea.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Carmi/Carmi.jpg)
Carmi spune:
am scris ieri un mesaj lung si acum vad ca nu-i....unde l-oi fi trimis?
Bine ai venit, Iulia, peste doua saptamani o sa fim vecine!
Vorbiti de sarbatori deja? Noi de obicei mergeam in Belgia, la sora siverisoara mea, anul asta insa nu cred...cu mutarea asta, e mai complicat. O sa stam acasa.
Noi l-am sarbatorit azi pe Fabiano, maine implineste 3 ani, dar tati o sa fie in delegatie, asa ca am petrecut azi. Maine vin prietenele mele la el, motiv sa mai sufle o data in lumanari, ca-i place mult.
Va doresc o duminica frumoasa !
Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)
ionica spune:
Carmi
Sa va traiasca flacaul Fabiano si sa creasca mare mare frumos si sanatos.
Pune poze sa-l vedem si noi cum sufla in lumanari
Sophia 2ani+15
i_ulia spune:
carmi, petrecere frumoasa maine! daca am citit bine la günzburg te muti, nu? tu conduci? poate ne intalnim la ulm [:d] poate la weihnachtsmarkt, daca zici ca stati acasa de sarbatori.
fetelor, eu sper sa tina cat mai mult vremea asta buna, ca noi tot numai pe afara suntem si lui iris tare bine ii prieste, doarme si ea mai bine.
O saptamana buna!
claudia74 spune:
O cafelutza
si apoi cantam ptr Fabiano : LA MULTI ANI sa cresti mare,sa fi sanataos si cuminte,sa aduci numai bucurii parintiilor
Carmi sa-ti traiasca baietelul .
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna