Copiluti de mai-iunie 2005 (87)
Raspunsuri - Pagina 12
Cloreta spune:
Androix, era Filip in patru labe, o secventa scurta, cand au dat materialul cu Iliasca, asa rau sa ma fi ramolit?:)))
Oana, la eco m-am gandit si eu si chiar am zic ca fac, doar ca asistenta de la dr mi-a zis ca nea cu ecograful a facut o pauza si nu stiu cand vine, sper ca sapt asta.
Newmami, e sugubet tare Patrcik al tau![]()
Elisor,bag seama ca ai avut un show asemanator cu al nostru la gradinite. Noi, desi am putea obtine in final locul la gradinita renovata, nu mai vrem. Si de faza cu patul sa stii ca si la noi sunt mai putine paturi dar au pliante, nu s-a pus problema sa dau bani pt unul.Problema e spatiul restrans pentru nani nu de bani de paturi, madam directoare vrea sa faca mansardare si o extindere, acum nu stiu ce spatiu are disponibil ca nu am dat ocol la cladire. Iar de dat bani de chestii care dispar, asta e de cand lumea, daca mi-a zis mama ca si cand eram eu copil de gradi era la fel.......
Lili, bine ai revenit acasa cu dodoloatza mica, sa dea Dz-eu sa fie cuminte in continuare. Cu durerea de sani pot sa spun ca stiu cum e, m-am chinuit tare de tot o vreme, eu la fiecare masa ma mulgeam, aveam noduli pe sani si dr mi-a zsi din spital ca nu imi da drumul ca dau in mastita. Dar nu poit sa pui un adaptor d-al de silicon la sanul cuproblema. Nu stiu exact cum e la tine dar poate te ajuta.
Gabtitza, felicitari pentru Costi, e un tatic f atent. Tu cum te descurci singurica acasa?
No, ma retrag ca nu mi-e chiar bine, am racit.
Pup pe toate
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
andutzy spune:
Hello fetele!
Am intrat sa va propun spre vizionare "colectia mea de toamna-iarna", "operele"
la care lucram si ma laudam pe aici. Este poate pasiunea mea cea mai veche si care mi-ar placea sa o duc si la rang de preocupare permanenta daca as avea solicitari.
LUCRUSOARE TRICOTATE PT PITICI SI MAMICI ![]()
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...![]()
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
monu spune:
Oana, Clara, o analiza de sange - BetaHCG arata imediat daca sunteti gravide.
Lili, frumoasa bebelusa. sa aiba noroc in viata si sanatate.
andutzy spune:
Lili, bine ati venit acasa, frumoasa foc mititica, Sergiu se uita cu mare drag la ea!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
andutzy spune:
ma uit la pozele Iuliei, le aud pa Clara si Oana vorbind de posibile sarcici si ma apuca melancolia, vreau si eu o fetita...
. dar cum nu-mi poate garanta nimeni ca nu iese tot baiat, stau in banca mea ![]()
Laura, Eli, Danelutza, ma bucur ca v-a amuzat dialogul meu cu Dragos. Eu stand cu ei acasa am evitat sa fiu prea pudica plus ca nu am sanse sa merg la toaleta si sa nu am coada de 1-2 copii dupa mine(uneori parca si prefer asa ca ii am sub oki
), de asemenea am observat ca lui Dragos cu cat ii tii ascuns mai mult ceva cu atat devine disperat sa vada ce si cum. Taica-su e mai pudic din fire si s-a trezit cu fi-su atarnat de elasticul chilotilor ca vroia sa vada el cu okii lui "daca are sau nu putza". La mine s-a convins ca nu am destul de repede
. Observ ca deja fetitele voastre sunt pudice, Dragos al meu e la polul opus...alearga prin casa si tzopaie in fundul gol, nu conteaza ca "danga langa"...
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
elisor spune:
Buna!
OlgutaM multumesc frumos! N-ai de ce sa te scuzi ca nu mai apuci sa intri, mi-ar placea, e drept, sa scrii mai des dar o faci in masura in care iti permite timpul si ma bucur ca macar din cand in cand mai spui si tu o vorba, de data asta nimic despre voi, despre Maya. Cum merge cu gradi, s-a acomodat, e mai bine la Montessori (nu stiu daca am scris corect), nu? Cand iti vine soacra?
Lili imi pare rau ca nu te pot ajuta cu nici un sfat in legatura cu sanul ca la capitolul alaptat am fost o catastrofa, daca la Andreas m-am chinuit cam o luna la Bianca am renuntat cum am venit de la spital, refuza sanul pur si simplu. Cu furia laptelui te inteleg ce dureri ai ca si mie imi venea sa mi le tai jos numa' sa nu le mai am. Sper sa treaca repede perioada furiei si sa gasesti o solutie sa-l golesti. Ai noroc ca e cumintica si te poti odihni ca ai mare nevoie ca sa poti functiona. Si mie mi se pare ca Iulia seamana cu Sergiu si implicit cu tati. Putere si lui Iuli sa-si gaseasca energie pentru noua situatie.
Laura cu sistemul tu ar trebui sa stii cel mai bine ca nu ai castig de cauza, basca te mai alegi si cu probleme de sanatate, stiu ca e foarte frustrant, dar cand mai vrei sa te iei de cei din sistem gandeste-te in primul rand la copiii tai, merita ei o viata fara mama lor? ca uite cu ce te alegi?! Cu spitalul acum si cu altele mai grave pe viitor. Baga o injuratura si iesi mai ieftin. Aseara ma injunghia si pe mine capul foarte tare si un moment m-am gandit daca sunt ultimele clipe, ca nu m-a mai sagetat asa rau niciodata. Sarumana de comentarii la poze, asa e, nu ma simt in largul meu cu colegii de birou, ai intuit bine.
Clara pai asa ne promisese si noua loc fara probleme la anul in gradinita asta de protocol ca cica o vor mansarda, dar cu mansardarea e discutie de vreo 2 ani si la scoala lui Andreas si pasul tot pe loc se bate asa ca eu nu mai cred nimic. Nu cand e vorba de gradinite, scoli, spitale, altfel sta situatia cu vilele care apar ca ciupercile peste noapte sau biserici sau alte asemenea. Daca ar iesi un samburel ar fi binevenit asa-i? Ma gandesc la Teodora ce s-ar mai bucura.
Ioana tu pe unde esti, iar pe la vreun targ?
Eu n-am chef de mers la servici maine de nici o culoare, m-am apucat de calcat, dar fara prea mare spor, ma tot gandesc ca am ajuns sa calc saptamanal cu toptanul, inainte le lasam sa se adune si calcam ore intregi dar acum nici n-apuca o serie sa se aseze in dulapuri ca iar se fac de-un tencalau. Da' ce-am ajuns, masina de calcat in serie?!
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
onixone spune:
Am revenit parca cu forte noi.De ieri nu imi mai este rau.Se pare ca am avut o indigestie.Ieri chiar am fost la un gratar si am mancat cum nu am mai mancat de ceva vreme...dar musafiri inca nu am si ii astept cu asa draggggg...dar uite ca nu mai vin.Mi-e o sila sa ma duc la dr.Dar maine cred ca am sa o fac daca tot imn situatia asta sunt.
Clara...nu stiu ce sa iti urez ca sunt in aceeasi situatie.Sa fie asa cum vrei tu!!!
Andra foarte frumoase caciulitele! Imi aduc aminte de mama cand imi incepea un pulover si ii facea fatza dupa care asa ramanea ca numai facea si spatele.Cred ca iti ia ceva timp sa le faci.Iar manechinul e de exceptie.Eu imi doresc o patura colorata crosetata cum aveau americanii pe sofa in sufragerie de o puneau pe spatar.
Azi am muncit in draci.Desi si bolnava am facut curatenie, aveam impresia ca pute in casa.Scuzati cuvantul dar asa imi parea.Nu ca miroase ca pute.Asa ca am inceput cu bucatoaria care am frecat-o cu clor si am terminat cu restul casei.Incredbil dar afara sunt 19 grade asa ca am spalat 3 masini de rufe.asta chiar nu am facut cat am zacut.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
elisor spune:
Clara fa-te bine repede ca daca esti cu samburel trebuie sa ai mare grija de tine...
Nelia, Teddy, Anca cum se mai simt bolnaviorii mici si mari?
Andra felicitari pentru inspiratie, foarte frumoase creatiile, din pacate eu de-asta am si renuntat la andrelit ca nu mai suportam tricotajele, acum vad c-a apucat-o pe mami pasiunea asta si i-a crosetat o multime de lucrusoare papusilor lu' Bianca.
Apropo de bebelusi, am avut saptamana trecuta 9chiar de ziua mea) un vis pe cat de ciudat pe atat de trist...se facea ca eram insarcinata (?!) si eram tare fericita, desi al treilea copil nu era in peisaj s-a intamplat totusi sa-l am inauntru, dar mergand la doctor mi-a spus ca sub nici o forma nu pot pastra copilul pentru ca am trompele legate (aici e adevarat) si nu pricepea cum de am ramas gravi. Am acceptat intrurepurea desi copilul era foarte mare (mai avea putin si venea pe lume), dar m-a cuprins un sentiment sfasietor de trist si m-am trezit bucurandu-ma ca a fost doar un vis. Niciodata nu mi-am dorit mai mult de doi copii, dar uite cum in vis apar tot felul de chestii ciudate refulate de subconstient.
Si a doua zi am mai avut tot un vis aiurea cu Dan, ca avea cancer si in cateva luni urma sa ne despartim pentru totdeauna si la fel m-am trezit cu un sentiment de tristete sfasietoare.
Poate de-asta m-a si marcat atata de mult filmul "Premonitia" cu Sandra Bullock, nu mi-as dori nici o clipa sa vad in viitor, sa am premonitii, tocmai pentru ca am avut o data si a fost exact ce-am presimtit, adica cat se poate de rau.
Andreas (17.08.1998)
andutzy spune:
Multumesc pt gandurile frumoase ai aprecieri! Imi place muuuult sa fac asta si e o mare provocare sa lucrez pe modelul sugerat de doritor. De exemplu acum caut idei cum sa-i fac lui Pifos al lui Beatrice o caciulitza cu un tren Thomas, sa iasa cat mai veridic, sa merite drumul pana in DK
Maine iau material cum si-a dorit Bea si v-o arat cand e gata!!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
elisor spune:
Ca un facut, daca nu reusesc sa mai intru cateva zile iar gasesc pagini intregi greu de recuperat, iar acum cand am avut chef de orice altceva decat de treaba, adica de stat cu voi nu e nimeni
, pai se poate?
M-am urnit si am calcat cu chiu cu vai cate ceva, dar n-am terminat, am facut niste briose la cererea casei si cam atat, a, si n-am chef de mers maine la servici...
Andra mergi la Bea de sarbatori?
Gabitza
! La fel si pentru Anca, Laura, Marilema, Teddy
pentru comentariile dragute ce le-am gasit! Teddy mi-am amintit ca nu ti-am raspuns, nu am nici o pisica, individa o adusese Andreas in casa si biata de ea s-a ascuns in frigider, cumva pe la spate si dedesubt la caldurica motorului si Andreas s-a speriat ca n-o mai gasea iar noi urma sa venim de la servici. nici nu l-am crezut ca avem o pisica in casa pana n-am auzit-o mieunand ca de iesit...a trebuit sa dam frigi la o parte si dupa ce am alimentat-o i-am spus pa, nu ma simt in stare sa am o matza in momentul de fata, desi ne innebuneste de cap Andreas, Bianca ii tine isonul ca vrea si ea
.
Andreas (17.08.1998)