Minunate Scorpiute,sa inceapa petrecerea !(61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna dimineata, fete minunate !
Poftiti la , care cum ii place !
Gabi, bravo, pt. cablu tv !
Tot la fetite de duce gandul...
Vrem poze cu bebelina la mami in burtica !
Monica, n-am gasit in tot orasul crema Mascarpone pt. tiramisu. In schimb am vazut praf la cutie(Dr. Oetker) pt. tiramisu. Se prepara cu lapte si smantana dulce(frisca?). E ok, ce zici ?
Mira, din cauza browser-ului meu(IE 5.0) nu pot viziona pozele tale. Am sa incerc de acasa. Am mai patit asa, dar pana la urma am reusit sa le vizionez.
Ma bucur ca sunteti bine !
Sanatate si numai zile senine la toata lumea !
La noi e friiig si o ceata densa !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti fete....

Nina...sa te uiti la pozele Mirei...ca-s bestial de faine...io de cate ori ma uit la poze cu munti si excursii pe munti si pe vai...ma topesc toate.Mira,n-ai nevoie de femeie de servici,bona...ceva,ca sa ma mut si io la tine?!
De obicei iau o harta a tarii,care e a colegului meu de birou si incep calatoria pe carari de munte...asociez drumurile si cu poze vazute pe net pe forumuri si prin alte parti....si uite asa ma uita Cel de Sus cate 2-3 ore dusa in excursie...colegii deja stiu si e rasu' naibii in birou,ca ei vorbesc cu mine si nici nu aud,absolut nimic,ca sa va dati seama cat sunt de adancita...ma striga si nu aud deloc....si ca sa reactionez cumva la ce trebuie sa discute cu mine,ma suna pe telefonul de pe birou...in conditiile in care de unul din colegi ma despart 30 cm,de altul 2 metri si de alta colega 1.50 m....deci circoteca curata...nu radeti,ca se ia.

Dodolica...sti tu cum e:cu rusinea mori de foame...si uite asa ai vazut si tu ca daca nu arati ca ai ceva sanje in pix,nu rezolvi problemele...felicitari de cablu!

No,restul scorpiilor...pupiceala maxima la voi si sa aveti o zi beton!Mai vb.!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

minunatele!

Astazi, zi mare, zi pentru mine, drept pentru care, pe langa cafeluta minunata servita de Ninuta cea matinala , vin si eu cu un tort urias, asemeni bucuriei din inima mea, impreuna cu un alai de ] in cinstea puiutului meu, Radu, cu ocazia implinirii a 3 anisori!

V-am pupat si-o zi minunata va doresc tuturor!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dorina,LA MULTI ANI! cu sanatate,bucurii nenumarate si impliniri infinite lui Raducu!Sa-ti traiasca baiatul si sa aveti o zi de serbatoare bestiala!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Raducu, pisoias mic !
Sa cresti sanatos si voios,
alaturi de fratiorul tau mai mare si
mandrii vostri parinti !
Petrecere frumoasa si daruri pe masura !

Dorina, felicitari, sa va bucure mereu sufletul, juniorul vostru !
Multumesc pt. feliutza de tort ! Exact ce ne lispea la cafelutza !
Asteptam poooozeeee !

Ana, nu-mi scapa mie pozele Mirei ! Nu ma las, pana nu le vad !
Si eu sunt o mare iubitoare de natura !

O zi cat mai faina in continuare, fetelor !
E soare afara !!!

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,

si eu prin zona.

Azi am achitat primele facturi la casa noastra , cred ca-s primele "datorii"platite cu drag.

Pisicuta sa-ti traiasca puiutzul sa fie sanatos si impreuna de fratele lui sa va aduca numai bucurii. pentru mani si multe pentru aniversat.

Nina eu de prima data i-am spus "fata" acum sa vedem ce instinct am,
Mira vazut pozici impreuna cu Bogdi.Super fotografii ,minunati copii si niste peisaje....
Ana
Monica a-ti scapat de muci...

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

dorin, la multi ani pentru Radu.sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
nici eu nu am apucat sa vad pozele.am avut o zi azi.am fost sa ma interesez de pamantul pe care il am de la tata si am alergat ca o nebuna prin 7 birouri de cate vreo 3 ori pe la fiecare.acum sunt in stand by ca nu mai e buna procura de la soramea si trebuie alta facuta.si ea trebuie sa se duca tocmai la munchen,eeheeee, poveste mare.va spun maine tot firul.sa va mai minunati inca o data in ce tara traim.
va pup pe toate.sunt franta.abia astept sa ma bag in pat.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Ziua buna, minunatelor!

Desi-i cam tarzior, zic ca nu ne-ar strica sa bem niste , ca sa ne vina cheful de povestit!

Multumesc tuturor pentru frumoasele cuvinte adresate puiutului de matz si va doresc si eu multa sanatate voua si copiilor vostri si sper ca Domnul sa va astearna in fata doar carari presarate cu petale de trandafir!

Ninuta, draga, de chefuit, ne vom chefui sambata, ca sa-i intalnim pe toti o data, dat fiind faptul ca maine-l sarbatorim si pe Vladut.

Cu siguranta, imediat ce voi descarca pozele, am sa postez cateva, sa le vedeti si voi.

V-am pupat si-o zi minunata sa aveti!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

minunatelor,

si o zi cu soare de la mare.

Noi suntem ok si plini de planuri si vise care spers ca se vor implini.

drag sufletului meu.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna minunatelor pe toate
am citit putin din urma...ieri am fost putin prinsa si nu am putut intra...
la multi ani! Raducu sa fii sanatos
bafta si numai bine la toata lumea

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput