Minunate Scorpiute,sa inceapa petrecerea !(61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Monica, bine ca ati trecut cu bine peste noapte, pana la urma ! Ce sperietura ati tras !
Te asteptam cu vesti bune de la doctor, totusi !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumim ninuta sper si eu sa aducem vesti bune

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anina_n

Nu se pot viziona pozele ca nu ai dat link-ul corect, lipseste autorul si albumul.
De acasa am sa le pot viziona si eu, numai sa pui link-ul corect. Abia astept !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Imi pare rau pentru gafa facuta, insa o sa incerc sa remediez "defectiunea", imediat ce voi afla care este "hiba", caci mie imi deschide albumul de pe calculatorul meu, dar de pe altele nu!

Ziua_Pisoiasilor

Mai incerc o data!

Scuze!

Moni, multa sanatate Ruxitei tale si sper sa treaca usor peste pacatoasa asta de viroza! Astept vesti!

Nina, lasa ca se invata ea Kiki si cu vocalele si cu consoanele si cu despartirea cuvantului in silabe, numai rabdare sa aveti! Eu m-am trezit ieri cu Vladi ca se chinuia sa desparta un cuvant, destul de greu, in silabe, asa cum a invatat la gradi, cica ... si se descurca destul de bine . Cat despre trezitul noaptea, sa nu mai vorbim, ca asa patesc si eu, dupa ce-l pun pe Ducu pe olita pe la 4-5 dimineata, fiindca-mi fuge somnul, iar pe la 6, cand reusesc sa adorm, trebuie sa ma trezesc! ... Lasa, ca si-asa ni-s "babe" si nu mai trebuie atatea soamne! ... Glumeam, desigur! Baba-s io, nu tu!

si-o zi minunata va doresc!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Dorina, e corect link-ul acum. Alerg acasa sa vad pozele !
Nu despartirea silabelor e grea, ci despartirea in sunete a cuvantului si a silabelor.
Am sa fac un album cu teste de bobocel de cl. I, si am sa va arat cu se mananca cl. I, acum.

Mergi la inceput

dau copy

vestile de acum sunt bune, ruxi este departe de o criza de astm, dr zice ca respira curat...insa per total pe cele 6 luni(de cand o are el sub observatie) nu prea a evoluat bine fiindca a facut de multe ori raceli/viroze care au avut pe langa alte simptome si tuse...asa ca ne-a trecut la PAS-UL (TREAPTA) urmatoare de astm si eu care ma gandeam ca dam inapoi... si nu numai atat...pe langa spra-yl pe care i-l dadeam pana acum o sa luam si Singulair un medicament(o pastiluta in fiecare seara)
aste-a vestile...va dati seama ca sunt cam daramata...dar ce sa fac...merg inainte ca pionierul

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

....va pup pe toata lumea. Nu am timp, sunt pe fuga, e tarziu trebuei sa mai fac si dus....
Monica imi pare rau de Ruxi. Nu fi necajita. Singulair e un medicament bun, copii reactioneaza chiar mai bine decat adultii la el, ajuta si sa nu mai raceasca asa de mult.

...si noi suntem putin raciti. David e bine, el a inceput, de azi e racita Daria, tuseste si-i curge nasul, si pe mine ma doare gatul. E inca frumos si cald afara dar cica de maine vine ploaia.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

mira multumim sper sa-i faca bine si ei

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragi scorpiutze,

Monica insanatosire grabnica lui Ruxi si pentru tine;

Mira insanatosire grabnica puiutzilor;

Dorina inca nu am reusit sa vad pozicile,dar sper sa recuperez azi;

Mihaela ;

Ana si ;

Nina si la tine si KIKI

Despre noi raportez:voma,stricat la stomac,febra nu mai are.Pazesc de 3 zile ca la sfintele moaste sa nu vomite in somn sa se inece.Totul de la un rosu in gat "ca focul"-expresia dr.Ieri cand am ajuns din nou in Ct la dr de fam i-a mai adaugat doar metroclopropanid la ce avea pana acum.
Cum sunt eu...varza...si trebuie sa fac macar putina ordine(din cauza jucariilor)pentru party de sambata.Caci ceea ce pregatesc voi fave vineri-sper doar sa-si revina pana atunci.

si ....o si ...

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Buna dimineata, fete minunate !
Poftiti la si povesti !
Monica, Singulair o va ajuta pe Ruxi, ca am mai citit despre copilasi care au scapat de astm cu Singulair.
Pentru cat timp va face acest tratament ? Cand aveti urmatoare evaluare ?
Sanatate Ruxitei, sa nu mai raceasca sa evolueze spre bine, boala !
Mira, sanatate la puiuti si tie, sa fii fresh in weekend, sa te poti bucura de ziua ta !
Gabi, refacere rapida lui Bogdi si tie sanatate, sa va bucurati de party-ul din weekend !
Ce pregatesti ?
Dorina, am vazut gasca de copii fericiti la party ! Ti-am vazut si pisoiasii, bucurosi de toate cele intamplate pe acolo.
Si te-am vazut si pe tine, super faina in costumul acela maroniu !
Iar torturile au fost...delicios de frumoase !
Si ce de cadouri au primit aniversatii ! Sa le foloseasca sanatosi !
O zi cat mai faina, va doresc, fetelor !
Mai revin, eu !

Mergi la inceput

Hello, ce faceti, minunatelor ?
Unde sunteti, pe unde umblati ?
Laura, Lory, Vanina, Esme, Georgi, Gaby, nu ati mai dat d emulta vreme pe aici.
Va asteptam cu vesti, o si o pentru revenire !
Ia uitati ce articol despre vaccinuri am citit ! E de speriat !

Mergi la inceput