mama de pantelimon cu bebe de gradi
Raspunsuri - Pagina 2

mirelacam spune:
ca sa nu mai zc de personalul din gradinite, sau scoli.
oricum , daca este optezi pentru o gradinita privata , probabil ca pretul pentru cate ore sta acolo, atunci ti-as recomanda sa cauti o gradinita langa locul tau de munca, pentru ca timpul pe care il pierzi pe drum costa.Daca este una de stat,ceea ce nu prea cred,atunci nu conteaza, pentru ca toate sunt la fel. Iar la urma urmei gandestete ca de stat sau privata, personalul este acelasi,iar tu nu ai de unde sa stii cum se comporta cu copilul tau in timpul programului.iti dau un exemplu:
eu am inceput sa imi duc copilul la cresa de la 10 luni, a fost bine 2 luni, probabil ca era prea mic sa isi dea seama ce se intampla.Dupa 2 luni fiecare dimineata cand il lasam la cresa era un cosmar,plangea si tipa ca din gura de sarpe sa nu il las acolo.La 2 ani l-am dus la gredinita, a fost bine 1 saptamana, apoi au inceput iar scandalurile. Cand a implinit 3 ani am plecat din Romania si am venit in Spania,a intrat la colegiu si nu a plans nici macar o zi,din contra se ducea la gradinita de placere.Cand s-a nascut cel mic acelasi sistem, la 10 luni la gradinita, acum are 2 ani , dar niciodata nu mi-a plans.Care crezi ca este concluzia la care am ajuns?
Ca la gradinitele din Romania,s-a intamplat ceva,dar cui sa ceri socoteala?

miki1179 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali-andi Buna. Cu aceeasi problema ma confrunt si eu. Suntem mutati in Orasul Pantelimon de 1 an si jum si avem o mare problema referitoare la gradinite. Noi am schimbat 3 pana acum, ca prin zona nu exista nici o gradinita buna. Acum este la o gradinita din vara, dar cautam cu disperare una, prin zona obor, Iancului, Vatra Luminoasa, Baba Novac. (am vizitat foarte multe din zona asta insa nici una nu m-a atras) daca ai vreo varianta buna, te rog sa mi-o comunici. Merci mult. |
Salut,
scuze, ca intervin cu o intrebarea care nu are legatura cu subictul gradinita;suntem mutati de cateva luni in orasul Panteliomon, asteptam un bebe peste 2-3 sapatamini si te rog daca se poate sa imi recomanzi un dr. pediatru la dispensarul din oras. merci mult

miki1179 spune:
citat din mesajul lui obyone buna seara rog mamele care locuiesc in zona pantelimon sau orasul Pantelimon sa ma sfatuiasca in alegerea unei gradinite.M-am mutat de curand in orasul Pantelimon si am constatat ca optiunile pentru scoala, gradinita, etc. sunt limitate. Baietelul meu are 2,5 ani si imi este greu sa ma decid daca sa aleg o gradinita apropiata de casa sau una de prestigiu dar la o distanta mai mare. In apropiere exista o gradinita particulara Open mind care se afla inca in curs de amenajare; toata zona e in constructie asa ca va mai fi zgomot si praf in zona cel putin 1 an. ![]() Astept cu interes orice sugestie sau experienta personala revelatoare. Multumiri anticipate! ![]() |

ali-andi spune:
Draga Miki, imi pare rau ca raspund cu o asemenea intarzaiere (probabil intre timp ai si nascut).
Din pacate, nu cunosc pe nimeni la policlinica nou construita in oras, noi avand medicul pediatru in bucuresti, zona Foisorul de Foc.
Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta.
Daca mai ai intrebari, iti raspund cu mare placere.

miki1179 spune:
citat din mesajul lui ali-andi Draga Miki, imi pare rau ca raspund cu o asemenea intarzaiere (probabil intre timp ai si nascut). Din pacate, nu cunosc pe nimeni la policlinica nou construita in oras, noi avand medicul pediatru in bucuresti, zona Foisorul de Foc. Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta. Daca mai ai intrebari, iti raspund cu mare placere. |
merci ali-andi. nici o problema.
inca nu am nascut, mai am cateva zile.
multa sanatate tuturor!