Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(95)
Raspunsuri - Pagina 6

Mirtha spune:
Mirtha spune:
 Otilia felicitari pentru rezultatele bune. Ma bucur pentru voi. In ultimul timp ati avut tot soilul de surprize neplacute.Dar se pare ca unde conteaza cu adevarat apare vestea care trebuie- adica cea buna.
Diamisha , da a fost cam puternic primul impact vizual dar spre seara cind am revenit de la servici , dupa un usor respiro , am observat ca bunica are totusi un tonus bun. Nu este imobilizata si culmea mai are si puterea de a face haz de necaz. Asa ca mergem spre bine.
PS1. Ai fost criminala cu observatia reclama ilegala - conmsidera acesta un avertismentta.....cozonacei. Edit Mai ce puii mei reclama ilegala ? Cuvintul scis era fe-mi-nis-ta ?
 Edit Mai ce puii mei reclama ilegala ? Cuvintul scis era fe-mi-nis-ta ?
De unde pina unde fe-mi-nis-ta e reclama ilegala ?
PS.2. Personal mi-ar placea o denumire mai putin gastronomica si cu un aer nu atit de comun. Ceva fresh , mai putin uzual.Dar in final ma voi supune majoritatii. Daca gasesc ceva care mi-ar suna bine revin si postez.
Mirtha  37 +
  37 +  Eva
 Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 3 SAPTAMANI

leeloo5979 spune:
leeloo5979 spune:
 Buna dimineata la toate! Am fost ieri la medic, si vestile nu-s atat de imbucuratoare. In primul rand la aaliza de secretie a reiesit ca am o infectie ce trebuie tratata cu antibiotic-augmentin si niste ovule imense-polygynax timp de 7 si respectiv 12 zile.Peste 2 saptamani trebuie facuta din nou analiza sa vedem daca a s-a tratat nenorocirea de infectie pentru ca dr mi-a zis ca nu grav, dar dat fiind faptul ca doresc o nastere vaginala, nu e de dorit sa apara posibilitatea ca infectia sa treaca la bebe.
Asta a fost la consultatie. La eco...toate bune si frumoase, bebe are 2,712 kg, e tot intors cu capul in jos, e bine, miscaret, doar ca...are circulara de cordon pericervical-adica de ce mi-a fost frica, nu am scapat.Dr a zis sa nu imi fac probleme pe tema asta, se poate naste normal si asa, cu circulara de cordon, si sa stau linistita ca bebe nu se sugruma...ca nu e fraier...Pe dansa insa o preocupoa greutatea, ca aproximeaza sa fie peste 4 kg...dat fiind ca el era mai mic cu o saptamana la inceput fata de ultima menstra si acum a recuperat f bine incat se "pupa"cu menstruatia, si in cazul asta in care bebe e mare, vom lua in calcul si cezariana. Va scriu valorile de pe foaie mai jos:
Fat viu,intrauterin-craniul la polul inferior
Placenta situata anterior,grad 2,grosimea 3,2cm. Flux intraplacentar prezent
Lichid amniotic in cantitatenormala
Neurocraniucontinuu BPD 8,9cm
Circumferinta craniana 31,31cm
Structuri intracraniene simetrice de aspect normal
Artera cerebrala medie, RI:0,76
Coloana vertebrala integra
Cord tetracameral vizibil, stomac vizibil,normal pozitionat.Diafragm integru
Cordon ombilical cu trei vase prezente , insertie CO normala
RI ombilicala 0,7-IP 1,18 - S/D 3,35 - Circulara de cordon pericervicl
BCF 135 batai/minut
Circumferinta abdominala: 30.56 cm
Rinichi vizibili bilateral
Vezica urinara vizibila
Sex masculin
Miscari active fetale prezente
Femur 7.21cm
Lungimea canalului cervical nu poate fi evaluata corespunzator
Concluzii:
Varsta gestationala medie: 35+5 aco, 35+5 clinic
Greutate fetala estimativa 2712 gr
DPN 05/11/2008
Fara anomalii majore decelate

Mirtha spune:
Mirtha spune:
 Poze , pooozee ! Sa nu crezi ca scapi ! 
| Citat: | 
| citat din mesajul lui criss703 Buna seara burtici  Nu am citit sunt in urma , am vazut doar poze cu Mariak ff bine ii sade graviduta , o sarcina usoara si frumoasa ii doresc   si ca a venit Otiliav de la doctor , bine ca ai te-ai luminat un pic asupra nasterii si ai putut discuta cu dr. iar bebelina ta zici ca sta la clasa I nu??  ...asa sa stea pana o veni sorocul  Acum sunt si eu bine dispusa ca am vb.cu sotul se intoarce din Italia cu o masina plina de tot felul si s-a oprit si la Viena sa mai ia ceva , daca nu am cumparat nimic pana acum , vine el cu tolba plina la " fetele lui" ...ooofff ca nu mai am rabdare   , asa ca in noaptea asta fac de veghe pana ajunge acasa si voi sta si pe forum . Gata ,ma apuc de citit din urma ...sper sa fie de bine  Criss  32+  http://community.webshots.com/user/criss703 | 
Mirtha
 37 +
  37 +  Eva
 Evahttp://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 3 SAPTAMANI

loren@ spune:
loren@ spune:
 Neata fetele..eu am fost ieri la doctor unde m-am intilnit cu Hera, care e o dulcica slaba cu burtica ..scuze ca am plecat val virtej!
..scuze ca am plecat val virtej!
Larisa e ok...nu i-am vazut decit ceafa, asta ca tot eram cu sotul si Bianca sa o vedem! Are deja 3 kg si mergem inainte
 Are deja 3 kg si mergem inainte ...
...
Monicabo please mai zi-mi o data trusa de epidurala este Perfix 451 Filter de la Braun...pentru ca T habar nu avea ca sunt mai multe feluri! Cit ai dat pe ea si de unde ai luat-o?
 Cit ai dat pe ea si de unde ai luat-o?
  Bianca Andreea
  Larisa Elena 35+
35+  A M R numai 5 saptamini
 A M R numai 5 saptamini 

Mirtha spune:
Mirtha spune:

!
 !
Si pe viitor cu te asteptam cu aceleasi vesti bune.
| citat din mesajul lui mariana28 Salutare burtici! Am fost si eu azi la control si ecografie: eu am colul scurt dar inchis, deci a zis ca nu sunt probleme. Bebele meu e grasan are aprox 2400gr, este mai mare cu vreo 2 saptamani ecografic decat DPN, dar dr a zis ca programarea pt cezariana o vom face dupa DPN, nu dupa ecografie, s-ar putea sa fie pe 1 decembrie, placenta este tanara, iar lichid este suficient. Mai merg in noiembrie la control, sper sa nu ma apuce durerile mai devreme, ca mor de frica. Sper sa stea cozonacelul la copt pana in decembrie. 31 + baietel, poate Rares Mihai http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi | 
Mirtha
 37 +
  37 +  Eva
AMR 3 SAPTAMANI

Mirtha spune:
Mirtha spune:

Multumesc Corina ! Incet , incet lucrurile merg spre bine !
| citat din mesajul lui BraveGirl Multumim pt capitol! Mirtha, multa sanatate bunicii! Alexa, nasa nu ti-a adus si leaganul de la Graco? sunt curioasa cum este  ========== Corina  31+  Arianna Maria My baby Albumul meu | 
Mirtha
 37 +
  37 +  Eva
AMR 3 SAPTAMANI

ginye55 spune:
ginye55 spune:
 Diana  multa sanatate fetei!
 multa sanatate fetei! 
Andreyutza  Loren
 Loren  felicitari pentru bebicii in grafic!
 felicitari pentru bebicii in grafic!  

ginye  37+
37+  Stefan
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9    Bebe sapt12 Bebe sapt22 
Nepotelu'
Poze

AMR DOAR CATEVA ZILE
 AMR DOAR CATEVA ZILE 

Mirtha spune:
Mirtha spune:
 Eu cred ca e chestiune de.....personalitate chestia asta cu greutatea.Nu vrea omu" ingrase dupa cum i se pretinde !pup]
| citat din mesajul lui Alexa.1983  cozonaaaac calddddd......  e clar...bebe meu e ffffffff mik.....1,800 kg la 32 sapt si 5 zile.......   ....doc a zis ca e in grafic....dar cand vad ce mari sunt ai vostri nu mai cred....cred ca am cel mai mik bebe      ...Vine un  la mami... ...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...  LAURA  33+ Deniel Alexi    ----------------------------------------------------------------------------------------------     AMR 6 sapt     | 
Mirtha
 37 +
  37 +  Eva
AMR 3 SAPTAMANI

VonHelen spune:
VonHelen spune:
 Buna dimineata tuturor burticilor!mai citesc si eu ce ati scris aseara si intre timp savurez o cafelutza cu muuult lapte ca sa nu-l agite pe bebe.
Sotul mi-a racit; aseara avea febra 38 si am dormit separat de frica sa nu iau si eu..deh de parca daca ar fi sa iau raceala nu s-ar lipi imediat si de mine; dar in fine, noi am incercat sa fim preventivi !
Fetelor voi aveti cosmaruri legate de nastere? eu azi noapte am visat f urat..parca nascusem iar copilul avea la unul din ochi o parte din iris de culoare alba 

. m-am trezit cam inspaimantata si socata. numai bine ce ma linistisem cu toate, eram si eu relaxata si asteptam sa se apropie momentul culminant si ia uite ce dilema am de-acum inainte.
. m-am trezit cam inspaimantata si socata. numai bine ce ma linistisem cu toate, eram si eu relaxata si asteptam sa se apropie momentul culminant si ia uite ce dilema am de-acum inainte.
sunt ingrijorata! cum am putut sa visez asa ceva? abia astept sa-l vad pe micutz! 32+
 32+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Z_IULIA spune:
Z_IULIA spune:
 Diamisha daca ai terminat ordinea in sertare poti veni si la mine? Eu nu am puterea sa ma mobilizez sa fac alceva cand ma intorc de la serviciu decat sa stau in pat. 
Cris sa inteleg ca la tine vine "MOSUL" mai devreme ?
Mirta imi pare rau pentru bunica ta.
Diana21 asa de mica si criza de bila ??? Va urez sanatate multa.
Adreyutza ma bucur ca bb "grasu" e bine!
Iulia  lui Claudiu
 lui Claudiu  (23.04.2002) si Maria Clara
(23.04.2002) si Maria Clara  DPN 23.12.2008
 DPN 23.12.2008